Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolem osmé hodiny jsme se začali scházet na pravidelném pátečním tréninku. Tedy začali scházet ... Martin vodňanský a Patrik už cvičili na galerii, Přemek, Karel, Harry, Martin Hájek, Malda a Standa dorazili chvíli před osmou a Kuba Diviš dorazil po předchozím upozornění ostatních dorazil několik minut po osmé.

Ze začátku jsme si chvíli pohazovali házenkářským míčem, ale když už bylo jasné, že nás víc nebude, zvolili jsme pro páteční večer míč fotbalový. O rozdělení hráčů rozhodla barva trik - Karel, Patrik a Standa měli trika bílá, takže se k nim ještě přidal "žlutý" Harry. Proti se postavili "černí" Martinové, Malda, později ještě Kuba Diviš a barevný Přemek.

Aby "černí" neměli příliš velkou výhodu, střídali, takže se hrálo čtyři na čtyři. I tak měli více ze hry. Bylo vidět, že chvilka odpočinku na lavičce není na obtíž. Stále si udržovali mírný náskok, až hra dospěla k závěru. Vstřelení posledních dvou branek byla jen formální záležitost. Unavený soupeř nedokázal Přemkovi a spol. vzdorovat.

Schválně se nerozepisuji podrobně o vlastní hře, ani o výkonech. Ze šedého průměru totiž vybočil pouze Harry, když byl v brance. Za to, co předváděl, by se nemusel stydět ani Petr Čech, kdyby hrál futsal. Obětavost, nasazení, zákroky ... To vše na jedničku. Bohužel ani jeho výkon neuchránil jeho tým od porážky. No, co se dá dělat ... Snad někdy příště.

Pozápasová tiskovka probíhala na Vyšehradě. Mimo jiné tam byla diskutována i otázka možných přátelských utkání nebo výjezd na turnaj (zatím jen coby diváci). To je k tréninku v pátek 13.2.2009 zatím vše. Třeba se něco dalšího objeví v komentářích.

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

účast

(Katka, 19. 2. 2009 22:45)

Jo, a hlavně... zítra přijdu, tak koukejte přijít i ostatní, ať si zahrajeme :o)

turnaj

(Katka, 19. 2. 2009 22:44)

Donesly se ke mně nějaké zvěsti o tom, že je snaha zahrát si na nějakém /ne přímo prestižním/ turnaji. Jak to vypadá? Nějaké novinky? Můžu nějak pomoci? Není např. potřeba sehnat roztleskávačky?

dotaz

(Katka, 19. 2. 2009 22:41)

Pišulko, půjdeš na tiskovku? Sliboval jsi, že půjdeš už minule, a nebyl jsi :o)

pochvala

(Katka, 19. 2. 2009 22:39)

... povedený článek :o)...

Moc hezký článek :)

(Šimi, 19. 2. 2009 3:42)

Ahoj Přémo, určitě to nebylo tak zlé, když jsi tam byl po dlouhé době Ty. Skromnost stranou :).

článek

(Kuba, 16. 2. 2009 22:28)

Ještě jsem čekal, že napíšeš něco o smutné fyzičce;o)
Hele Přémo, Davidův článek měl minule možná rekordní počet příspěvků, tak snad taky budeš mít tolik ohlasů :-))

Omluvenka

(Přemek, 16. 2. 2009 22:10)

Ahoj. Omlouvám se z pátečního tréninku. Naordinuju si individuální trénink trénink na běžkách. Vy si to užijte v tělocvičně.