Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečný trénink

15. 6. 2014

Sezonu přišlo zakončit celkem 8 statečných. David určil za kapitány Honzu a Zdendu. Týmy se klasicky rozdělily na barevné a žluté.

Barevní: Lucka, Číman, David, Zdenda;

Žlutí: Honza, Lukáš, Míša, Standa

Již po prvních několika minutách bylo zcela zjevné, že žlutí nestíhají. Zkusili jsme hrát dalších pár minut, ale nemělo to cenu. Za stavu 16:6 se prohodil Zdenda s Míšou a složení bylo poupravené.

Barevní: Lucka, Číman, David, Míša;

Žlutí: Honza, Lukáš, Standa, Zdenda

Asi se dalo čekat, že se hra srovná a žlutí začnou dotahovat, ale trend byl podobný (maximálně trochu pomalejší navyšování skóre) jako před výměnou. Žlutým to v pátek prostě nešlo. Ke hře na 2 góly se přistoupilo ve chvíli, kdy barevní vedli o rovných 20 branek. Bylo to až k nevíře, ale ve hře na 2 góly se žlutí vzchopili a vyhráli.

Dnes přistoupím i k hodnocení hráčů:

Lucka kvalitativně i rychlostně převyšovala ostatní hráče na hřišti a byla tak stavebním kamenem tak vysokého herního rozdílu mezi týmy.

Číman odehrál také vysoce kvalitní utkání a oproti jiným tréninkům se i velmi často vracel do obrany.

David je dlouhodobě skála, která rozbíjí breaky soupeřů a i v tomto zápase se více věnoval defenzivě a rozehrávce útočných akcí.

Míša se opět ukázal v dobrém světle – nebojí se osobních soubojů, dobře nahrává a hlavně už ho soupeři musí bránit, protože i střela má tvrdší. K tomu bych ještě přidal, že má velice dobré reflexy a v bráně odváděl špičkovou práci.

No a jak to vypadalo u žlutých? Nebudu je rozepisovat jednotlivě – pokusím se to popsat tak, jak jsem to viděl já a samozřejmě chápu, že s tím mnozí nebudou souhlasit…

Žlutí kazili přihrávky a v zakončení to bylo úplně stejné. Navíc po prvních několika neúspěších se nám rozčílil Standa a tím rozčílil Lukáše. Počáteční rozčilení vystřídalo bezmocné pochechtávání se vlastnímu výkonu. Nemohu říci, že by se žlutí nesnažili – snaha něco provést s výsledkem byla patrná, snažili jsme se nabíhat, ale šikovné vykrývání prostoru vedlo k tomu, že málokterá přihrávka prošla k adresátovi. Mnohokrát jsem byl svědkem toho, jak se některý z nás durdil, že nedostal nahrávku, ale vůbec si neuvědomoval, že mezi ním a spoluhráčem většinou stál soupeř. Následovali dalekonosné přihrávky, ale než se míč zpracoval, tak byl David připraven a gól z toho také málokdy byl. A pak samozřejmě musely přijít sólo akce, které také nekončili úspěchem. Prostě smolný den. No a počet mých vlastních neproměněných šancí raději nebudu zmiňovat. Snad jen tu, jak Číman visel na břevnu (navíc mám pocit, že se jednou rukou škrábal na zadku a druhou v nose) a neudělal žádný pohyb a já šel úplně sám...

Nyní ještě dodám, že jsme se letos sešli celkem 33x, což mi přijde jako velmi úctyhodný výkon, když vezmu, že jsme začali v říjnu a několik týdnu trénink nebyl kvůli údržbě tělocvičny.

Tak a teď trochu počítání

Příjem: 12600 Kč (+200 Kč dluží Malda)

Výdaje: Tělocvična         11625 Kč (3750+7875)

                Míče                     cca 1200 (účtenky jsem bohužel ztratil,ale bylo to cca 450+700+50)

Tak je vidět, že pokud Malda doplatí dlužných 200 Kč, tak jsme letos vyšli Výdaje-Příjmy=-25 Kč. Z dalších sezón máme přebytek 6249 Kč. Takže po aktuální sezóně jsme 6225 Kč v plusu.

PS: spočítal jsem absenci několika hráčů a nechce se mi to dopočítávat dál, takže kdyby někdo chtěl dopočítat kolikrát byl, tak mi to napište třeba do komentářů…

Malda 21x, Standa 25x, Míša 21x, Pařez 12x, Honza 23x, Lucka 27x, David 26x

Honza.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Laski, dobrá zpráva, bude chodit

(ŠiMi, 24. 6. 2014 23:42)

Na ROSE jsem s Maldou a Davidem mluvil s Laskim, všechny vás moc pozdravuje a až budeme trénovat, tak se rád přidá. Takže od nové sezony uvítáme staronovou posilu!

Poslední gól sezony

(ŠiMi, 16. 6. 2014 22:14)

Jen připomenu, že poslední gol sezony jsem dal já :o), po Hoznově geniální přihrávce, tudíž výkon žlutých nebyl tak hrozný - ve hře na 2 vítězné jsme dominovali a jednoznačně vyhráli ;-).
BTW - pokud máš psané účasti v excelovské tabulce naučím Tě kontingenční tabulky - může se Ti hodit i ve škole :-D

Re: Poslední gól sezony

(Lucka, 17. 6. 2014 9:25)

Říkáš, výkon žlutých nebyl tak špatný, protože jsi dal poslední gól? :-) Tak to jo.. :-) ;-) :-) :-) No o tý dominanci, já bych to spíš nazvala větší štěstí.. :-) ;-)

Jinak pěkný článek.. A škoda, že jsme se nedomuvili na tu sobotu.. Já bych do toho klidně šla:-)