Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pátek krátce před osmou se v šatně tělocvičny sešlo všeho všudy 4 (až 5 ... záleží na hodinkách) lidí. Už se však naštěstí známe natolik, že víme, že to nic tragického neznamená a že někteří méně dochvilní hráči určitě ještě přijdou. Nakonec tomu tak opravdu bylo, takže na "zahajovacím" tréninku se nás sešlo devět (z toho 7, kteří mohou hrát soutěž) ... Karel, Malda, Pařez, Ondra, Tomáš, Kuba, Přemek, ŠiMi a Katka.

Po krátkém protáhnutí a několika Katčiných okruzích kolem tělocvičny (jako jediná z pozdě příchozích vzala trest za pozdní příchod vážně) se šéftrenér Karel ujal svoji role a začal nás drezírovat. Cvičilo se všechno možné - rychlé protiútoky, střelba přes obranu (kde se jako výborní blokaři osvědčili oba Kubové), sedmičky, kříže, střelba z křídla, uvolňování pivota a další dovednosti.

Na některých (především mladších) hráčích bylo vidět, že takovýto druh tréninku není zrovna jejich šálek kávy, a místo, aby se snažili, blbli raději v ústraní. Ostatní trénink brali víceméně vážně, takže mohli mít dobrý pocit, že na své hře trochu pracují.

Na závěr jsme si ještě dali na deset minut fotbálek.

Co z tréninku vyplývá? Dle mého názoru by se měli hráči, kteří se nedostavili a přitom chtějí hrát soutěž zamyslet nad svým přístupem. V tomto počtu se prostě házená hrát nedá. Pokud by na zápasy jezdilo 7 lidí, tak to nemá cenu tam jezdit. A soutěž bez účasti na tréninkách nemá smysl. To už bylo řečeno (včetně počtu lidí), jen se to nedostalo do článku.

Každý, kdo má zájem hrát soutěž a nedostavil se, by tedy měl zpytovat svědomí a přijít tento pátek na trénink, aby prokázal, že má opravdový zájem a že nebude v případě zápasů upřednostňovat jiné zájmy.

Sportu zdar.

Přemek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

trénink+omluvenka

(buri, 29. 3. 2010 22:49)

Zdar,v pátek jsem se účastnil po delší době opravdového tréninku.Sešli jsme se v počtu 4 hráčů+Karel.Juniory nepočítám,neb z kraje trápili své kostřičky na galérce a když slezli dolu a zjistili,že nacvičujeme různé triky,čutali do balónu,nebo blbli v nářaďovně.Jelikož se dostavila 3 křídla a gólman,byl trénink zaměřen na činnosti těchto postů.Vyzkoušeli jsme nějaké přihrávky,střelbu z většího i menšího úhlu,střelu z falešný spojky,či střelu z pivota.Nakonec došlo i na obligátní 7.Na tiskovce jsme se shodli,že trénink byl přínosný,zábavný a nesl se v pohodovém duchu.škoda,že nás bylo tak málo.Na závěr bych snad jen podotknul,že když se sejdem v dostatečném počtu,mohli bychom si posledních 30-40 min zahrát házenou a vyzkoušet si nově naučené triky.
Zároveň připojuji svoji omluvenku na tento pátek,neb jedu do hlavního města lásky a neřesti (tedy nejedu tam z těchto důvodů) Paříže. s pozdravem Buri

Na tréninku 9 hráčů

(ŠiMi, 27. 3. 2010 22:48)

Na to, že 6 kmenových hráčů, kteří chodí pravidelně chybělo byla účast velmi slušná, zdá se, že o základní sestavu bude ještě boj :-). Necháme to na trenérovi, však on to ňák postaví.

neucast

(Katka, 26. 3. 2010 12:00)

Ahoj, i já se tentokrát přidávám k omluvenkářům - zůstávám na víkend v Práglu.
Davide, tvůj komentář ve mě vzbudil zvědovost - ty sám se počítáš do základu, nebo ne?

Žádný odpískávání

(ŠiMi, 25. 3. 2010 20:43)

Na trénink všichni přijďte! Možná nás nebude 15, ale bude to krásný trénink. A na ty co vydrží trénovat až do konce čeká velké překvapení :-))).

má to cenu?

(Kuba P, 25. 3. 2010 18:05)

Zatím to vypadá že nás bude celkem dost na tréninku chybět, že nepříde skoro nikdo ptám se tedy jestli to má cenu když trénink totiž odpískáme budu v pohodě protože zítra mám už také jinou akci a na trénink bych musel chvátat a nevím zda-li bych to stihnul

Další neúčast

(David , 24. 3. 2010 20:50)

Pátečního tréninku se nemohu zúčastnit z osobních důvodů. Copak Šimi nějak se ti začíná rozpadat základní sestava. Zdar David

fórum

(Kuba, 24. 3. 2010 9:48)

Přémovi články je radost číst - fakt super! :-)
Ač s několika málo podmínkama, já se k soutěži stavím pozitivně :-)
A i přesto, že to myslim vážně, v pátek se nezúčastnim - jsem nejen mimo Sedlčany, ale i mimo republiku.

Soutěž

(Přemek, 23. 3. 2010 22:06)

Když už se tedy přemýšlí o soutěži, neuškodil by menší průzkum, ve kterém by se ukázalo, kdo v ní má vůbec zájem hrát. Mluvilo se o dvanácti až patnácti lidech, tak by bylo vhodné, kdyby se ti lidé k tomu na tomto fóru osobně vyjádřili, jak to s nimi tedy je.

Já taky běhal kolečka

(ŠiMi, 23. 3. 2010 21:03)

Já taky začal běhat 10 koleček za pozdní příchod, ale bohužel přišel jsem taky pozdě, že jsem stihl uběhnout jen jedno, takže si toho asi nikdo nevšiml :-(. Já byl také velmi zklamán z tréninkové morálky. Také se omlouvám z příštího tréninku v pátek jdeme s Karlem na svazovou schůzi a pravděpodobně pak zůstávám v Práglu :-(. For Přemek dobrý článek, tak jak jsme od Tebe zvyklí.

Omluvenka

(Přemek, 23. 3. 2010 18:01)

Tento pátek trénink vynechám. Mám jiný důležitý program, jehož důsledkem je má nepřitomnost v Sedlčanech.