Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kondiční testy se blíží! Přijďte potrénovat

3. 2. 2011

Poslední lednový pátek, konkrétně 28. ledna 2011, se sešlo Torzo házenkářského týmu k pravidelnému tréninku v Selčanské malé hale. Družstvo se sešlo v počtu 7 mužů, 1 dorostenec a žádná osoba ženského pohlaví.

Dlouho jsme rozmýšleli co dělat a nakonec jsme se rozhodli, že si chytíme potřebný počet kulturistů z horní galerie a sehrajeme s nimi hru podobnou buďto házené, nebo fotbalu. Naštěstí jsem přišel já a Divoch a tudíž nám stačilo chytit  jen Dárka a mohli jsme vesele hrát fotbálek.

 Bylo sestaveno toto mužstvo: Divoch, ŠiMi, Karel a David

a

družstvo: Přemdy, Maldíčka, Dáreška a Háješka

 

Hra byla vyrovnaná, pravda jen z počátku a to tehdy, kdy se výjimečně dařilo Dárkovi, který skóroval s neuvěřitelnou lehkostí, rozvahou a přesností. Po té co svůj střelný prach vypotřeboval ovládlo hru a hlavně skóre Divochovo mužstvo. Brankový rozdíl narůstal až do dvouciiferných hodnot, a proto se zdálo, že pro Přemkovu družinu je hra na dva vítězné příjemným vysvobozením. Však se jí Přemek také dožadoval již od půl deváté .

 

Matchball okamžitě získala Divochova komonda, ale Přemyslovci  bojovali a jejich statečnost byla odměněna vsítěním branky, bohužel pro ně, branky nebylo dosaženo regulérním způsobem, neb poslední kdo se balónu dotkl nebyl žádný hráč, nýbrž kovová basktetbalová konstrukce.

Z následného protiútoku již  nebyl pro ŠiMiho problém hru zakončit relativně velmi pěkným třetím pokusem o zasažení míče.

Hra byla velmi zábavná a celkově si myslím, že šlo o velmi vydařený trénink včetně závěrečného posezení v oblíbené restauraci. Doufám, že článek nikoho neurazil natolik, aby 4. února nedorazil. A že bude co řešit konkrétně:

♦ svátek všech zamilovaných

♦ Jitrnicové závody v hospodě U Šimků

♦ úpadek tradičních zabíječek

♦ házená

♦ ostatní sporty

 

Všem přeji úspěšné a plodné období zajíce

 

Váš & ŠiMi

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

talent

(Katka, 4. 3. 2011 9:09)

Ahoj ŠiMi, koukám, že jsi se rozepsal. A musím uznat, že vtipně. Tak jen tak dál.
Ostatním přeji krásné sportovní zážitky! (Občas vás dojdu zkontrolovat, jak trénujete!!) :o)

komentář + omluvenka

(Standa, 10. 2. 2011 23:01)

Zdravím všechny házenkáře a příznivce sportu. Článek by ve své podstatě velmi zajímavý. Pohled pisatele byl bohužel trochu zaujatý :-D, ale mě se líbil. Zvlášť byl velice zajímavý závěr jitrnicové závody v hospodě U Šimků který mě nadchl. Přikládám ještě omluvenku na trénink (11.2.) kvůli pracovním povinnostem. Sportu zdar a házené nejvíc. Standa

omluvenka

(Kuba D., 8. 2. 2011 19:31)

Ještě jednou hlásim, že v pátek se nedostavim - a ten další také ne. Užijte si tréninky a přeji, ať se sejdete konečně v hojném počtu!

Omluva za nepřesnost

(ŠiMi, 4. 2. 2011 17:24)

Omlouvám se za chybně uvedený stav před hrou na 2 vítězné - článek zvykla s velkým časovým odstupem /vzhledem k mému stáří/. Nemyslí si snad někdo, že bychom dokonce prohrávali?

omluvenka

(Přemek, 4. 2. 2011 7:53)

Skvělý článek (až na jednu nepřesnost - ve chvíli, kdy se začalo hrát na dvě branky byl brankový stav vyrovnaný). Bohužel k pochvale musím přiložit omluvenku, neb budu plesat na plese. Užijte si hru i následnou tiskovku a za týden nashledanou.