Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Malšovice - Těchlovice 3:1 pol. 1:1

5. 9. 2009

     Úvodní tlak našeho mužstva přinesl rychlý gól Petra Stránského po přihrávce M. Gablika. Od té doby naši přestali hrát , Těchlovice převzaly iniciativu a podařilo se jim i vyrovnat. Z našeho pohledu to vypadalo na střídání několika hráčů, hra se odvíjela pouze na jedné straně a začaly se kupit chyby obrany. Ještě štěstí , že sudí opískal poločas, ve kterém snad trenér Mokráček přesvědčil kluky ke změně stylu hry.      

V úvodních minutách druhého poločasu naš tým toto začal plnit a byl z toho krásný přízemní centr T. Tyla zakončený skluzem posily Zdeňka (Březiny) , který znamenal druhý gól v náš prospěch. Hosté se neustále snažili poměrně tvrdou hrou získat výsledek na svou stranu. Naštěstí naši vstřelili třetí gól Alešem Dědičem a hostům se již nepodařilo srovnat. Konečné střídání v závěru utkání , kdy si zahrál i nejstarší hráč našeho týmu Pavel Nový, již nepřineslo změnu ve výsledku , a tak naši ještě nepoznali prohru v této sezóně.

V bráně nastoupil Jozef Škarda, obrana Kolinger, Hvozdovič, Veselý, Khop , záloha Tyl, Kuncl, Dědič, Zdeněk, útok Gablík , Stránský, střídal  Nový , Macek.

Příští týden naše mužstvo zajíždí do Krásné Lípy.