Jdi na obsah Jdi na menu

K odběru - ostatní

Nabídka - ostatní zvířata

Jelikož se v mé práci mimo jiné také věnuji chovu dalších zvířat, především netradičních druhů hlodavců, rozhodla jsem se zde uveřejnit nabídku zvířat, která jsou k mání. Hodně lidí mi volá kvůli různým mláďatům nebo zrovna nemám, co chtějí... ale třeba neví, co chtějí a jaké jsou možnosti. ;-)

Odběr zvířat je vždy v Praze nebo dle druhu a počasí přes převozníky. Cena je na dotázání přes e-mail.

 

Pískomil mongolský s VP

img_20180116_184515.jpg img_20180116_184544.jpg
Máme aktuálně nový vrh I s VP (nar. 7.1.2018) pískomilů mongolských. Kluci jsou topaz, spotted a 2x PEW, holky jsou topaz, pied a 2x černá, self. Mongoláčci jsou velmi hodná a kontaktní zvířata se střídavou aktivitou (2 hodiny akce, 2 hodiny spánku přes den i noc). Jsou to společenská zvířata, takže spolu minimálně ve dvojici nebo k jinému p. mongolskému.

 

Pískomil tlustoocasý = kyjochvost

img_20170829_134342.jpg kyjochvost-02.jpg
Kyjochvostíci jsou neuvěřitelně roztomilá, heboučká a přátelská stvoření. Aktuálně máme k odběru 3 brášky. Jsou mnohem klidnější a mazlivější než pískomilové mongolští. Jsou společenští, ale mohou žít i o samotě.

 

Bodlinatka sinajská = myš sinajská

bodlinatky-03.jpg bodlinatky-03.jpg
Bodlinatky jsou zvyklé na ruku, neutíkají a klidně si jdou očichat ruku, nechají se pohladit. Nezapáchají, zábavné zvíře na pozorování, které rádo žije ve větších rodinných skupinkách. K dispozici samice i samci různého věku.

 

Myš čtyřpruhá

mimca-pum-04.jpg img_20170607_111111.jpg
Jedná se o méně často chovaný druh s krásným a atraktivním vzhledem. Dají se i zvyknout na přítomnost člověka, nekoušou, ale nedají se pomazlit. Jsou aktivní i přes den a je radost je pozorovat. Velice dobře a rádi šplhají! K dispozici aktuálně 4 mladé samice.

 

Krysa malá = mastomyš

mast-01.jpg img_20170921_141851.jpg
Mastomyši jsou často velmi plaché a kousavé, máme však štěstí na velmi klidnou a hodnou linii. Naše mastomyši nekoušou, bezhlavě nezdrhají a nechají se v klidu i pohladit a vzít do ruky. Věřím, že pokud si vezmete mladé zvíře a budete se mu věnovat, pokroky budou ještě znát. Nebude z nich však nikdy super ochočený, kamarádský potkánek. Máme vzácnou bílou (BEW / platinum) barvu s černýma i růžovýma ouškama. Aktuálně k mání strakatí i bílí jedinci z více vrhů.