Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na tomto místě ponecháváme prostor pro Vás. Napiště nám vzkaz!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pharmaceptica - natGaiffOutsind tbtwn

best sildenafil prices https://pharmaceptica.com/

Štochl M - 21. Mezinárodní sborový festival "Alta Pusteria" 2018

Youtube: https://youtu.be/9Z_WQRJi7as

Restaurace Skrétovka - Plzeň - Návštěva v Plzni-oběd

Děkujeme za příjemnou návštěvu při obědě v naší restauraci Skrétovka v Plzni. Byli jste všichni skvělí hosté, i v nehostinné "hladomorně", která právě procházela rekonstrukcí. A pokud Vám u nás chutnalo, a budete mít zase někdy cestu do Plzně, rádi Vás opět uvítáme v naší restauraci. Přejeme Vám mnoho úspěchů ve Vašem umění a těšíme se na Vás. S pozdravem šéfkuchařka Vendulka a zbytek obsluhy. Mějte se všichni fajn. Ahoj!

mamča Jana - Boleslavsko hledá talent

GRATULUJI k postupu do finále :-) Jana L.

Kateřina Holá - zpívání

Dobrý den,
Měla bych dotaz:
Mám 2,5letou dceru která od rána do večera zpívá,tak jsem se chtěla zeptat jestli je možný aby už tak malá chodila k Vám do Jiřiček.
Děkuji za odpověd.

Jiřina Jiřičková - Re: zpívání

Dobrý den,
Jiřičky jsou sborem dětí školního věku. Pokud máte zájem, aby Vaše holčička zpívala odmala, můžete se obrátit na sbor nejmenších zpěváčků Mladé Boleslavi Ptáčata, který působí při MŠ Sluníčko a jehož vedoucí je Věra Šulcová. S Ptáčaty úzce spolupracujeme, letos společně chystáme několik vystoupení a děti z Ptáčat k nám pak zpravidla v pozdějším věku přecházejí.

katka - Re: Re: zpívání

Moc děkuji za radu,určitě se na Ptáčata obrátíme.
S pozdravem Kateřina Holá

Kačka - :)

Díky moc za super den všem účastníkům přehlídky včetně naší vytrvalé a věčně optimistické sbormistryně :) Rozhodně to za to věčné nacvičování stálo!

blábláblá - fotky

kdy už konečně dáte na net ty fotky z pizzovýho soustředka???

Shiva - Komentáře

Nazdárek všici! Mám jednu takovů připomínku: bylo by naprosto "super bomba bezva cool" (z reklamy na jogurt Dobrá máma =o), kdyby se dali dávat komentáře k fotkám. Napsala bych vám tam hned dva: k fotce v autobusu něco ve smyslu "gratuluju k šílenství aneb vítejte mezi námi", a k tý nad stříbrnym pásmem mě napadaj pořád jenom dvě slova: Harry Potter =oD
PS: zkuste si takhle dlouhej text nacvakat do mobilu! Tak adios!

Shiva - Yupiai!

Nazdárek šílenci, je čas na párty!!! No a dál to znáte... Jak se těšíte do Ostravy? Já moooc. Jo mám připomínku: zapněte plsky možnost přidávání komentářu k rubrikám, takhle si nemůžeme psát poznatky o jednotlivých akcích. Tyjo, já to napsala skoro spisovně? ÚSPĚÉÉÉÉÉÉCH!!! Ne... si dělám srandu XD. Tak páčko!