Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chlapeček pro Mortishii (stern, 18. 06. 2006 00:40)

Třeba se pletu, ale nezadávala bych miminko výše uvedené slečně, asi by ho zkoušela seznámit s ročním samcem, který byl dodnes sám. Popřípadku samce seznámit s někým stejně starým.

Lucie Pivoňková (Nergita, 15. 06. 2006 22:44)

Na černý listině jsem našla jméno Lucie Pivoňková a u ní napsáno že je sprostá, chtěla bych podotknout že navíc ještě lže.
Před několika měsíci jsem scháněla potkánka s PP, protože jsem chtěla začít s chovem. Ozvala se mi Lucie Pivoňková s tím, že má samičku fuzz a že žije jenom s babičkou, jelikož rodiče nemá a ta babička jí chce fuzzinku vyhodit, že je s PP, tak jestli bych jí nechtěla. Pak mi napsala že je jí 13 let a chtěla by chs ale kvůli nízkému věku nemůže, tak že by jsme měly chs napůl a ona by prý jezdila ke mě domů se o potkany starat (bydlím u Slanýho), ihned jsem to všechno zavrhla. Nakonec z Lucie Pivoňkový vypadlo, že má ještě dumbíka ale ten je její matky (o který tvrdila že jí nemá)tak toho si musí nechat. Potom jsem jí nevěřila ani to jméno. Další den se už neozvala.
Dnes vím že je jí 17 let a ne 13 let a že má potkanů víc. Její emailová adresa je pivonkova17@seznam.cz tak pozor!
A kdyby si náhodou tenhle příspěvek četla moje soukromá adresa na kterou mi tenkrát psala je sakaraa@centrum.cz.
S pozdravem Dana Štěpánková, budoucí chs. Nergita.

Bebecha a Lemonka (potkanbaba, 15. 06. 2006 20:33)

Beru si možná právo, které mi veřejně nepřísluší...přesto nemohu nekomentovat příspěvky těchto dvou zhora jmenovaných. PROSÍM všimněte si všichni na jaké úrovní tyhle dámy píší......velmi věcně a upřímně a navíc obě zmiňují důležité věci pro tyhle stránky....
Bebecha upozorňuje, zda Vůbec osoba zde osočená byla informována o tom, že se zde vůbec ocitla....
Lemonka píše, že nejen dotyčnou osobu o tomto informovala i s odkazem, ale že podobné dotazy přímo dotyčné konkrétně sama poslala....myslím, že tohle je velice fér jednání.
Obě dámy...bravo..kéž by každá diskuze tady měla takovouto skvělou úroveň a držím palečky třetí straně aby brzy dostala příležitost zde uvést i své řádky. Díky všem za prostor napsat tyto mé postřehy..........

pro Riky (potkanbaba, 15. 06. 2006 20:26)

Riky je super, že jsi sem napsala svůj názor...od toho tyhle stránky jsou. Jen tě chci trošinku opravit...tohle není černá listina....tenhle web je určen právě k tomu, aby zde každý napsal svá podezření a pochyby o druhém...hezky veřejně a ne za rohem pomluvami....zde pak každý má možnost se očistit a vysvětlit daná obviběnění či získat zastání od lidí, kteří ho dobře znají...většinou narozdíl od těch, kdo si stěžují.....
Víš, mnoho zla vzniká z neznalosti a anonymity tohoto prostředí a když pak není kde se ke všemu dále vyjádřit a pěkně veřejně...tak je to někdy fakt k zlosti. Tak nám zůstaň i tady v přízni a piš takové příspěvky tak jako nyní...i takové mají svou hodnotu. Díky.....

??? (Lea, 15. 06. 2006 19:52)

Jejda Lucušo, teď Ti nerozumím, co vlastně říkáš? napiš to prosím jinak.

Omyl (Lucuša, 15. 06. 2006 19:50)

Lidi...já nekrmím hady,ale sebe.... asi tak.Když už sranda..tak pořádná!A dál nechci tyhle hlodoviny šířit...bo to je tak na psí játru :) Srandu beru s rezervou..ale tohle už je postavené na hlavu.A jsem ztěch bludů zničená jak kastrol od zasmážky..

Kterápak Ty jseš ? (Lea, 15. 06. 2006 19:46)

Milá Lucko, pokud sis ještě nevšimla, my si své námitky vyříkáváme ne třeba z očí do očí, protože jsme od sebe vzdáleny, ale třeba na ICQ nebo i telefonicky, jen s tím nechceme zahlcovat diskusi. Ale nick Lucka jsem na diskusi nenašla, a proto se tě ptám kdo a odkud jseš, když si troufáš řící že jsme ubozí . . .

Samé žvásty.. (Lucka, 15. 06. 2006 19:38)

Vy tady všichni jenom o něčem polemizujete až je mi z toho zle..proč to tomu člověku neřeknete do očí..za zády se to všechno lehce povídá,že?Jste ubozí...

Dokola,dokola,dokola... (Lucka, 15. 06. 2006 19:36)

Jejda...ale někomu prostě vyhovují věci,které vám se nelíbí...proč pořád řešit to,kolik má kdo potkanů.To je každého věc,když je zvládá,je to jen super.Tak to neřešte,když to tomu člověku tak vyhovuje.Každý svého štěstí strojvůdce...

neukamenujeme Tě, Bebe:o) (Lemonka, 15. 06. 2006 16:11)

Bebe, neboj, byla jsem tak diskrétní, že jsem to Hance po netu oznámila. Napsala jsem datum i čas kdy to bylo na králíkách i poslala odkaz na tyhle stránky. Takže snad vidíš, že její názor mne opravdu zajímá.
Samozřejmě že plno lidí neví co se o něm mluví, leč podle mne by upřímnost kolikrát byla na místě. Člověk si svojí chybu nemusí ani uvědomit.

a zase jdu orodovat za Hanku :) (Bebecha, 15. 06. 2006 14:51)

pokud někdo z vás chce aby se k něčemu vyjádřila, tak ji to zavolejte na mobil - ne každý může chodit pravidelně na net a prohlížet všechny stránky, jestli se tam o něm náhodou nemluví. Hanka teď nějakou dobu na netu nebyla - myslím si, že ani neví že se má k "něčemu vyjadřovat" a rozhodně si nemyslím že by jí bylo jedno jak se o ní mluví :(
...
...tak a teď mě můžete ukamenovat :D

Tak to je vše! (Lucuša, 14. 06. 2006 12:51)

Já se musím až smát...lidi,vy jste se snad zbláznili a už vážně nevím,kdo je tady normální...to si jako myslíte,že vyvalím 250,-za potkyse a pak ho dám hadovi k narozeninám???Já nevím jestli mám potků moc..máme jich 8 a to ještě s přítelem na půl,takže si někteří zameťte před svým prahem...tohle není žádná omluva a víckrát se k tomu vyjadřovat nebudu...svoje potkánky miluji a mají se u mmě úplně bláhově a pokud se chce někdo přesvědčit...mé dveře jsou pro každého otevřené!!! lucuša

Pro Bebe (Lemonka, 12. 06. 2006 16:07)

Bebe, já se jen ptala jak a proč. Neříkala jsem co si myslím. Kolují různé zvěsti a já jí tu dala možnost ať sem napíše svůj názor či spíš jak to doopravdy je, jak je vidět, je jí to asi jedno. Já jen nechápu jak to může všechno zvládat a hlavně udávat, i když... Jak jsem ale psala na konci, jestli to zvládá, tak je to super a fandím jí.

to potkan o Lucuše (haslerka, 11. 06. 2006 18:39)

Pokud vim tak Lucuša žadnej spor mezi všema a Agentkou nerozpoutala, na Agentku jsem upozornila ja v souvislosti s piskovymi doly..takze bych ji zase nevinila ze vseho..ale jinak je to podezrely,vsimla jsem si ze si zamlouva nak casto..

Pro Lemonku o Hance (Bebecha, 11. 06. 2006 18:23)

já jsem u Hanky už párkrát byla - má sice zvířat hodně, ale nechodí do práce takže na ně má víc času než ti prací povinní... I na můj vkus jich má hodně, ale to je asi její věc, důležité je, že jsou myšiny v pohodě, vymazlené jsou...

K Lucusce (potkan, 11. 06. 2006 15:33)

Jedna se o stejnou slecnu, kvuli ktere vznikly problemy mezi vsemi a agentkou! Ohledne Cumlika, kdy tvrdila, ze pokud si ho agentka nevezme, pujde k hadovi, coz byla naprosta blbost. Nakonec se k agentce ani nedostal a ona si ho nechala! Jinak u chs. Smeagolie mela zamluvena dalsi mladata, podle me tak dve a to same v chs. Multum in Parvo! Upozornuji, ze v chs vystupuje jako VOCHOMURKA!

k upozornění od Zvoněnky (querer, 11. 06. 2006 14:42)

co chce s tema potkanama delat?krmit hady?jezkovi zraky...tohle smrdi...

k upozornění od Zvoněnky (Grove, 11. 06. 2006 14:03)

jen bych doplnila, že tato slečna (Lucuša) si v poslední době už pořídila minimálně 5 miminek a tímto způsobem shání další ... trochu moc najednou se mi zdá ...

UPOZORNĚNÍ (Zvoněnka, 11. 06. 2006 13:50)

Malá oprava, Marušce tvrdila že její přítel myšáky mít nesmí. Tamta věta je taková zavádějící.

UPOZORNĚNÍ (Zvoněnka, 11. 06. 2006 13:48)

Chtěla bych upozornit na chování slečny Lucie Kušové která vystupuje pod přezdívkou Lucuška.Měla u mě zamluvenou samičku,a pár dní před předáním mi oznámila že samičku nechce že je to husky a že si toho nevšimla, a že jí dá své nejlepší kamarádce které právě umřela jedna samička.Nevím co se zrodilo v mém mozku ale já jí samičku dala.Den před předáním se omluvila že je nemocná a že myšku vyzvedne její přítel.Ten opravdu dorazil,ale o tom že by byla myška pro jejich kamarádku evidentně nic nevěděl.Byl příjemný a hezky povídal a já blbec se nechala ukolíbat. Také si u mě chtěla zamluvit platinovou samičku,koukala jsem na diskusi a zamlouvala si samičku také u Grove, která pomáhá zadat mimča po svém samci, také si zadává i MixRat. Nabírá si spoustu nových mimí. Grove tvrdí že její přítel myšáky mít nesmí a že jeho rodiče odepsali už i jí, ale mě tvrdila že i její přítel má doma myšáky.Mě tvrdila že jede do Egypta, ale na diskusi najednou tvrdí že jede do Tunisu.Bylo mi od ní vysvětleno že nám do toho nic není. Že my chovatelé jsme banda lidí které nezná a nemáme tudíž právo jí jakkoliv soudit. V posledním rozhovoru na mě byla docela drzá a sprostá.Proto bych chtěla všechny chovatele varovat před touto slečnou v případě že by si chtěla zadávat další mimí.

Jakpak to asi je s tím chovem? (Lemonka, 06. 06. 2006 15:42)

Little Stuart: Hani, můžu mít dotaz? Spíš tak ze zvědavosti. Proč si bereš další dva myšáky, opět holku a kluka z toho samého spojení? Ano, jsou překrásní. Ale stihneš na tom vůbec nakrýt a pomazlit se? A jestli ano, tak když máš tolik myšáků - nevím přesně kolik, ale je mi jasný, že již dávno jsi předčila Edrimeu, která má sice padesát potkanů, ale víc jak půlka jsou již v důchodu - nebojíš se, že by si na Tebe lidi ukazovali a říkali si, že jsi velkochovatelka? A kdo ví co ještě?

Neber si můj dotaz Hanko špatně, jen mne to vrtá hlavou. Nikdy jsem u Tebe nebyla a neznám podrobnosti, jen mne zajímá Tvůj záměr, důvod. Proč mít doma tolik myšáků (i když jsou super) a proč jich tolik produkovat?
- - - - -
Já mám možná polovinu či spíš třetinu co ty a teď se u mne shodou okolností sešly čtyři vrhy. Sice to zvládám velice dobře, vyčistit, nakrmit, podestlat, podojit (=trochu Cimrmana:o), ale i tak je to vyčerpávající. Jestli to taky zvládáš, tak Tě obdivuji a fandím Ti. A navíc udat tolik miminek, která jsou ale opravdu krásná...:) Aby ne, když je z čeho doma vybírat (promiň, trochu rejpnout jsem si musela.o)))

pro Mix (Riky, 06. 06. 2006 14:48)

Já jsem to teda si nějak nepochopila. Myslela jsem, že zde se můžeme vyjadřovat k lidem co by měli nebo neměli být na Černé listině (na kterou je odkaz v menu). Mně vůbec nejde o tvou soukromou evidenci hříšníků (taky jednu mám :o). Vyjadřovala jsem se k té veřejné. Ani jsem text nemyslela proti tobě, protože nevím kdo rozhoduje o tom kdo tam bude nebo nebude, prostě jsem jen měla potřebu se Agentky veřejně zastat, tak jsem myslela, že tohle je to pravé místo. Pokud není, omlouvám se.

cerna lsitina (mixrat, 06. 06. 2006 12:05)

http://cernalistina.wz.cz/ tady je ..

agentka (mix, 06. 06. 2006 11:59)

riky copak ona je tu napsana piste si sem koho vy chcete a mi si nechame zase tu ansi listinu ok? a bude to tak nejlepsi my jsme ji zacaly delata tak si tam muzeem davat koho chceme ...diky ..ja uz jsme ji dlaak pryc ale ne z duvodu ze s ety primlouvas ale z duvodu ze s ejednalo o kmorce a ona uz potkana jak mi pise nechce takze tam ani nema co delat aj ji tam nepridala a ani nevim co udelala ale davam ji pryc apridavam saresovou rpotze se na ni jaksi zapomelo

Agentka - oprava (Riky, 06. 06. 2006 00:10)

V poslední větě chybí slovo ne: "...OBJEKTIVNĚ a spravedlivě a NE stylem..." Omlouvám se :o)

Agentka (Riky, 06. 06. 2006 00:04)

Nevím je-li to možné, ale byla bych pro vyškrtnutí Agentky z tohoto seznamu. Dnes jsem si četla celou diskuzi na králíkách za týden zpět (tak dlouho jsem tam nebyla), a nepřijde mi to adekvátní. Je-li to opravdu tak jak píše Agentka, pak na tom není nic špatného. Jestli se opravdu pokoušela udat zvíře někomu jinému (i jeho chovatelce) a nepodařilo se, pak nezbývá nic než zverimex (když tlačí čas, což v případě zdravotních potíží jistě každý pochopí).
Taky bych se Agentky chtěla zastat v tom, že chce zkusit chovat potkánka. Jak jinak zjistí jestli na něj jsou alergičtí? Že jim vadí morče, přece v žádném případě neznamená, že si již nikdy nesmí pořídit jiné chlupaté zvíře. Zvlášť, pokud si s jeho chovatelem domluví jeho případné vrácení při obtížích.
Agentku ani druhou stranu vůbec neznám, nikdy jsem se ani s jednou z nich nebavila, nepsala ani nic jiného, takže myslím, že zaujatá nejsem. Myslím ale, že z fotek je dá vyčíst hodně věcí, a králíky i psa, které jsem právě na fotkách Agentky viděla, musím pochálit. Jsou krásní, čistí, dobře živení, očividně bez strachu z lidí (utíkali by před fotografem) a i pózy v jakých jsou focení vypovídají o tom, že je má Agentka moc ráda.
Lidi prosím Vás, dávejte sem jen ty, kteří prokazatelně a OPAKOVANĚ nevyzvedli zamluvené mládě, zbavili se většiny svých zvířat špatným způsobem, jejich zvířata byla zanedbaná, neléčená....
A ještě jedna věc - nelíbí se mi, že Agentku sem napíšete "jen tak na doporučení někoho jiného", ale Xylózu znáte osobně, tak nad jejím zapsáním sem nebudete ani uvažovat. Nechci sem psát Xylózu, jde mi jen o to, aby případy byly posuzovány OBJEKTIVNĚ a spravedlivě a stylem - toho znám a mám ho ráda tak ho sem nedám, toho neznám ale něco se mi doneslo tak ho sem dám.

winie> phoci (winie, 05. 06. 2006 09:26)

o.k. phoci... ja len neviem jak to vlastne je.ale sama si idem pre mimi k Xyloze,takze som ju nechcela nejako ohovarat,len som pridala prispevok.myslim ze jej chov neni na tom az tak...aby sa museli taketo reci...ja jej verim,idem si pre to mimi,ja len neviem kde je pravda

K chovatelce Xyloze (Misacek (misa3c), 05. 06. 2006 09:04)

Ahojky, take bych se tedy chtela vyjadrit k te zalezitosti s Xylozou. Mam od ni jednoho potkanka...Byl to muj prvni potkan.Je uz od malicka veliky! Vykrmeny a hrozne vymazleny! Kaji (Xyloza) byla hodna a davala mi spoustu informaci atd. Myslim, ze stiznosti na ni jsou nespravedlive. Jaka mimca se narodi je opravdu individualni. Potom jsem si vzala maleho potkanka od Hakally a vedela jsem ze to bude malicky potkanek, narodil se posledni a byl o polovinu mensi nez jeho sourozenci. Cely jeho zivot byl pomerne hubeny,ale zral hodne. Take si nebudu nekomu stezovat na to mimi, protoze to byl neuveritelny mazlik a mela jsem ho moc rada. Tyna z chs Hakalla byla ale take moc hodna. Predem me informovala, jak na tom Benji je a ja se rozhodla si ho nechat... Chtela jsem jen vsem rict, ze Xyloza mi dala uzasneho potkana (Asterixe) a neni vubec hubeny ani maly, tady jsou jeho fotecky, tak pusudte sami, zda je hubeny.... http://www.kralici.cz/potkani/alba.asp?a=599

Xyloza- Winnie (Phoca, 05. 06. 2006 01:29)

Myslíš moje mimi z vrhu C - Colombo a z vrhu D - Drap. Tak tito chalani boli malinki, ale bolo mi povedane, ze boli utlacani od vacsich samcekov, a ze maju predpoklady a narastu. a tak sa aj stalo. Boli naozaj malí, také minimyšky, Colombo začal priberať hneď, a aj Drapek už je slušný macek, dokonca Colomba dohana, teraz som ho odbehla odvazit a ma 200 gramov. Colombo je momentalne u jedneho dievcata na juznom Slovensku, prave je to 8 dni. Ked som ho pred odchodom vazila, mal 240 gramov. Je u nej preto, lebo v sucasnosti mam malych prckov, ktorim sa musim venovat aspon 12hodin denne, a na Colomba mi vela casu neostavalo - od zaciatku bol taky krcovity, hoci sam mi vysiel naproti z klietky, akonahle som ho vzala na ruku, zatal pazuriky a bol ako skamenely. tak s Tunerkou skusame, ci ho to pri plnej starostlivosti prejde. Je to mudry potkanik, a dievca nemalo moznost inde zohnat zvieratko, tak sme urobili dohodu, a Colombo je momentalne u nej - > to len tak, az sa na mna zasa niekto zleti, ze sa "zbavujem" potkysov. A naspat k vaham a vzhladu. Chalani boli malinkí, ale nijako inak neboli zanedbaní, len na drapkovi som nasla par všeniek. Sama viem, že 200 gramov na potkana, co sa narodil 25.1 je malo, lenze pre mna, aj pre Drápa je to najvacsia vyhra. Pár chovateliek mi vravelo, ze uz asi do rozmerov neporastie, ale zatial este pridava na dlzke tela. A samozrejme na hmotnosti. Povahou je to skvely miláčik, prieskumík, a je to moj Ufi. :) tu je link na ufiho fotečky - http://www.kralici.cz/potkani/alba.asp?a=1082

xyloza? (winnie, 05. 06. 2006 00:16)

neviem komu mam verit, komu nemam...ale s chovom od xylozy je to asi trosku divne.jedna holka zo SR,Phoca,pozname sa len cez mail,ma samecka od xylozy,a ked mi poslala jeho fotku,vyzeral takisto o polovicu mensi,akoby mal potkys na dany vek vyzerat

nespolehlivý "nový majitel" (Bebecha, 04. 06. 2006 21:33)

Tak já tedy upozorňuji na slečnu jménem "Bára Běhalová" z Brna (nebo okolí)... zamluvila si u mě miminko, přestože jsem ji 6x vyzvala aby mi na sebe dala telefonický kontakt, nedala mi ho. Byla jsem s ní domluvená na předání mláděte, které jsem jí dovezla do Brna. Bára mi EMAILEM napsala v době, kdy si ho měla převzít napsala že nemůže (můj telefon měla) a chtěla po mě, abych ho přivezla znovu a udala mi konkrétní termín. Přehodila jsem si tedy celý svůj rozvrh abych mohla onen den dojet do Brna - načež mi slečna znovu napsala že nemůže a že jí mám dát další termín s odůvodněním, cituji: "Já nemám tolik času jako vy." Napsala jsem tedy slečně, že bez telefonického kontaktu s ní už nebudu nadále počítat. Od té doby se neozvala.
...tu samou zkušenost s ní má i Navel...