Jdi na obsah Jdi na menu
 


                           Pán  Prstenů

Popis Společenstvo prstenů

Hlavním hrdinou je hobit Frodo Pytlík, který se ve své vlastní domovině zvané Středozemě dostal do samotného centra bitvy mytických proporcí. Bude muset během svého putování prokázat, že moc přátelství a individuální odvahy dokáže úspěšně čelit i těm nejničivějším silám temnoty.
Frodova dobrodružství odstartuje dar jeho příbuzného Bilba. Od něj získá magický prsten, který Froda postaví do souboje se silami zla reprezentovanými krutovládcem Sauronem. Ten touží za každou cenu získat prsten, protože je pro něj zdrojem neomezené moci, jedině s jeho pomocí se mu může podařit zotročit lid Středozemě a stát se jeho neomezeným pánem.
Ve snaze čelit Sauronovým temným plánům, se musí Frodo spojit s několika dalšími bytostmi. Vytvoří s nimi takzvané Společenstvo složené z jeho přátel, čaroděje, elfa, trpaslíka a dalších pomocníků, se kterými se vydá na cestu na jejímž konci doufají, že se jim podaří prsten jednou provždy zničit. Jejich cesta však prokáže, že nejenom magické prsteny, ale také sounáležitost všech živých bytostí mohou dokázat netušené věci. Musí však čelit nejen nebezpečím, která na ně číhají na územích ovládaných Sauronem, ale i rozkladné moci samotného prstenu.

Filmový epos, který byl natočena podle Tolkienovy legendární trilogie se stal jedním z nejkolosálnějších počinů jaké kdy spatřily přítmí kin. Mytické události, krajiny a stvoření vzešlá z Tolkienovy fantazie, to všechno si vyžádalo čtyři desetiletí trvající vývoj filmových technologií, než jsme se dostali na úroveň, kdy je možno převést je bez úhony na plátno.
Film Pán prstenů, který napsal, režíroval a produkoval Peter Jackson je prvním dílem trilogie, jejíž další dva díly byly v zájmu zachování integrity příběhu natočeny spolu s tím prvním. Brzy proto budou následovat další dva díly: Dvě věže a Návrat krále.

Popis: Pán prstenů-dvě věže

Druhý díl filmové ságy o nebezpečném putování jehož cílem má být zničení prokletého Prstenu moci začíná tam kde první skončil. Po smrti Boromira a rozpadu Společenstva se cesty jeho členů rozdělily. Hobbit Frodo se svým sluhou Samem putují s Prstenem do Mordoru a Aragorn s elfem Legolasem a trpaslíkem Gimlim se vydávají po stopě skřetů, aby osvobodili z jejich zajetí hobbity Smíška a Pippina. Mezitím však sílí moc temného pána Saurona, který se spojil se zrádným čarodějem Sarumanem a společně upínají všechny síly k získání Prstenu. Naše hrdiny tak čeká ještě dlouhé putování a mnohé nástrahy, než se jim podaří Prsten moci jednou provždy zničit …
                        
        

http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolas50.gif

http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolas49.gif

http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolas48.gif

http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolas43.gif

http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolas1.gif

http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolas38.gif

http://www.theargonath.cc/characters/sauron/animations/sauronfotr8.gif

http://www.theargonath.cc/characters/legolas/animations/legolas50.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pan prstenu

milan,11. 3. 2012 14:27

nemuzu sehnat klic ke hre pan prsteu navrat krale

KLÍČ KE HŘE

Jana,28. 11. 2009 23:27

Ahoj,nebo li dobrý den.
Našla jsem ve své skříni CD Pán prstenů hra.ale po mne to chtělo v počítači ať zadám klíč pnělo to 5 okínek a do každého 5 písmen nebo čísel.

Re: KLÍČ KE HŘE Pán prstenů -Návrat krále

josef kovařík,6. 11. 2010 20:28

Prosím,nemohu najít kod.

pan prstenu

lukas,13. 10. 2010 14:59

prosim vas nevite kde bych sechnal cd klic do hry pan prstenu 3

ja nemuzu majit cd key na pana prstenu 2

jaroslav parma ,11. 10. 2010 17:46

prosimte nemohl bys mi hoposla

Re: ja nemuzu majit cd key na pana prstenu 2

jaroslav parma ,11. 10. 2010 17:47

prosimte nemohl bys mi ho poslat

nwm

Svata svabensky,13. 12. 2009 18:21

ja nemuzu najit nikde CD Key na pana prstenu 1