Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Homer

Homerovo celé jméno je Homer Jay Simpson. Je mu 36 let. Pracuje v jaderné elektrárně, konkrétně v sektoru 7G. Váží asi 110 kg. V mozku má zaraženou voskovku, kterou tam strčil v mládí nosem. Má rád koblihy a pivo Duff. Nejlepšími přátely jsou Barney, Lenny, Carl a Vočko.

                                                                                                     23

 Marge

Margino jméno je Marjorie Simpsonová a je jí 34 let. Je doma s Magii a často počítá kukuřičné klasy na záclonách, nebo vysává dům v co nejrychlejším čase. Jednou zakázala ve Springfieldu konzumovat cukr. Ve vlasch měla Magii, kočku Sněhulku II, úspory a na rentegenu i kost. Když byly Simpsonovi v reality show tak se přiznala, že nemá modré vlasy, ale nevím jestli se tomu dá věřit...


 

Bart

Bartolomhewovi Yo-Yo Simpsonovi je 10 let a chodí do 4.třídy na Springfieldské základní, kde značně provokuje ředitele Skinnera. Zlobí i Homera, který ho stále škrtí. Miluje jízdu na skateboardu a jeho nejlepším kámošem je Millhouse.

                              

                          


                                            

Líza

Líza, celým jménem Líza Marie Simpsonová je osmiletá šprtka, co odtrhne hlavu od učení jen, když chce recyklovat odpad (to bylo samozřejmě přehnané). S panem Burnsem sice založila recyklační továrnu, ale má ráde zimní koulování a jiné hry, třeba panáka. Ráda hraje na saxofon. Jejím nejlepším přítelem byl Murphy "Krvavá Dáseň".

 


 

Maggie

Margaret Simpsonová, které je jeden rok má ze všech nejradši svoji mámu Marge, avšak i Homera dokázala z lásky zachránit před utopením, nebo zastřelením. Jejím nepřítelem je Gerald - dítě s hustým obočím. Postřelila pana Burnse, který jí chtěl vzít lízátko.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jj pravda husty

daniel98,26. 3. 2008 17:37

super stranka vsechno mas tady pravdu