Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyšetření zraku přístrojem Plusoptix

Chcete pro svoje dítě něco navíc?

Nabídka platí i pro děti registované u jiného pediatra!

  • Máte v rodině oční vadu a chcete něco udělat proto, aby Vaše děťátko mělo oči zdravé?
  • Všichni v rodině jsou zdraví, ale Vy byste přesto byli klidnější, kdybyste věděli, že jste pro své dítě udělali vše, co moderní medicína nabízí?

Využijte příležitosti a nechte své ratolesti vyšetřit zrak moderní pokrokovou metodou, která o 2,5 roku dříve (než při pravidelné preventivní prohlídce ve 3 letech) dokáže odhalit případný problém, který tak lze také o 2,5 roku dříve a tím účinněji léčit.

Máme přístroj PLUSOPTIX, který Vám tuto možnost nabízí. Lze vyšetřovat děti již od 6 měsíců věku, na vzdálenost 1 metru, během několika sekund, beze strachu na klíně u maminky. Touto metodou se včas zjistí šilhavost a tupozrakost, což jsou vady, které jde při včasné léčbě zcela odstranit, dají se zjistit také refrakční vady (krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus), jejichž řešení dioptrickými brýlemi umožní Vašemu děťátku vidět svět kolem něj, který teprve poznává, bez omezení a zkreslení. Tento přístroj dovede odhalit ne příliš častý, ale o to závažnější, šedý zákal. Pro spolehlivý výsledek jsou třeba minimálně dvě vyšetření s odstupem 3 měsíců. Vyšetření je hrazeno pojišťovnou 1 x u dítěte do jednoho roku a 1 x u dítěte od 12 do 18 měsíců. U starších dětí není hrazeno ze zdravotního pojištění, cena za vyšetření je 200,-Kč.  V ceně je certifikát o vyšetření.

 

Komentáře

Přehled komentářů

dotaz

(Jaroslava Vondráková, 11. 1. 2011 12:13)

Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o informaci na koho bych se měla obrátit v Praze, když bych potřebovala nechat vyšetřit zrak mému 3 letému synovi.Na tří leté prohlídce jsme dostali doporučení na vyšetření zraku, ale syn vzhledem k svému věku ještě špatně spolupracuje,tak mne zaujala metoda o které jsem četla, že se provádí přístrojem Plusoptix, který umožní rychlé vyšetření i v takto malém věku.

Předem děkuji za Vaši odpověď
Jaroslava Vondráková