Jdi na obsah Jdi na menu
 


Železný Brod - TJ Rumburk

18. 2. 2013

Tuto sobotu jsme vyrazili do Železného Brodu na další dvojutkání. Výjmečně jsme se tam sešly s naším družstvem mužů, kteří dorazili už na náš první zápas, u kterého nám zajišťovali parádní atmosféru. Bohužel ani ta nás nedonutila k nekopromisnímu výkonu, který byl od nás očekávaný. Dařilo se nám dlouhé podání, ale pokulhávaly jsme na příjmu a díky němu jsme často útočily z nepřesné nahrávky. První zápas skončil bez ztráty setu výhrou 3:0. 

V naší pauze si chlapi odehráli první zápas. V prvním setu se rozkoukávali a prohrály s rozdílem tří bodů, po zbytek zápasu už ale byli na koni oni a měly z výhry 3:1 na účtě důležité tři bodíky.

Po odehraném prvním zápase mužů přišel druhý zápas žen. První dva sety jsme si vždy vytvořily několika bodový náskok do koncovky a oba byli vítězné. Ve třetím setu jsme ale 22:19 prohrávaly. Bylo na čase zabrat, udržely jsme podání na naší straně, posbíraly jsme v poli a bodově jsme zakončovaly každou nahrávku. Nakonec jsme soupeřkám nedovolily už ani jeden bod a třetí set jsme vyhrály 25:22, tudíž další tři body. Odjely jsme s 6 body na účtě.

Druhý zápas mužů začal lépe než první a hned výhrou v prvním setu 25:15. Ve druhém setu se zhoršil příjem, ale od třetího setu to dali do pořádku a už si dotáhli zápas do vítězného konce 3:1. Stejně jako ženy odvezli z Brodu důležitých 6 bodů.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Železný Brod - TJ Rumburk

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář