Jdi na obsah Jdi na menu

Kroužek FLÉTNIČKA v MŠ

  Obrazek                                                                

   Kroužek Flétnička je zaměřen na získání a rozvoj základních hudebních znalostí a dovedností, které jsou potřebné ke zvládnutí hry jednoduchých písniček na zobcovou flétnu. Kurz je určen dětem od 4 do 7-mi let, školní děti pak mohou plynule navázat v kurzech pro školáky, které pořádáme v KD Krakov .       

 

 

 

   Na začátku kurzu obdrží každý malý hudebníček pracovní sešit, který byl sestaven právě pro tento účel, a který provází děti formou omalovánek a not k jednotlivým písničkám během celého školního roku. Notový sešit obsahuje teké jednotlivé hmaty, pro usnadnění domácího procvičování.

 

   Hra na flétnu je doporučována  lékaři jako podpůrná léčba astmatických onemocnění a dalších dechových obtíží proto vkládáme důležitá dechová cvičení pro nácvik správného dýchání „do bříška“.        

                   

   Naším cílem je co nejpřístupnější formou dětem přiblížit svět hudby, získat jejich opravdový zájem a dát jim možnost aktivně se podílet. V případě zájmu rodičů je možnost zúčastnit se kterékoli z hodin. 

 

   Kurz se skládá ze dvou cyklů po 15-ti lekcích (1 lekce 30 min) tj. 30 lekcí za rok. Cena kurzu je 2400,- Kč na rok nebo je možné platit jednotlivé cykly (1200,-Kč).

   Kurzovné uhraďte, prosím, na č.ú: 159 658 955/ 0300. V případě, že neznáte své variabilní číslo, uveďte do poznámky jméno dítěte a ulici školky.

 

 

Pokud ve vaší školce žádný flétnový kurz neprobíhá, kontaktujte nás. Pokusíme se s tím něco udělat.