Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tipovací soutěž - Kdo je Brbla?

11. 8. 2010

Dobře,snad se na mě šéfredaktor Kuru nebude zlobit,když prázdninové dění oživíme nějakou finančně neziskovou tipovací soutěží.Vítěz by mohl dostat třeba plaketu poručíka Kolomba (Kolumba)a mohl by po zbytek sezóny tento titul užívat.Dále by mohl navrhnout pro odhaleného (pokud se nám to povede)delikventa exemplární trest a se souhlasem celého kolektivu i tento vykonat.Nejen mě by zajímalo jaký pozorovací smysl mají stálí i příležitostní čtenáři a dopisovatelé naší rubriky.Můžu říci,že se jakoby novému dopisovateli,který si říká "Brbla" ,povedlo několik z nás malinko nadzvednout a rozvířit trochu emocí.Takže,kdo je vlastně Brbla?Už v minulých příspěvcích bylo uvedeno několik indicií k jeho odhalení,které znovu uvedu a ještě jednu přidám:

1.spí-nespí

2.chytá-nechytá(podle mě spíš nechytá))

3.píše,ale moc to neumí (to jsou jeho výroky)

4.není to ten, koho myslel Rokoko

5.není to Smolík

6.mohl by nosit na závody náhradní oblečení v batohu(ze strachu)

7."je agresivní"

Zkuste si ,kdo má zájem tipnout a uvidíme jak nám to půjde.Když bude hodně rozdílných tipů,zase přidám další indicii.Brblo třes se!!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

p.Edl

(Machette Sow, 1. 9. 2010 21:44)

Určitě, hlavně na Feedercupu mého rybářského umění :-))

Machette

(p.Edlos, 31. 8. 2010 22:29)

Máme se bát?

Machette

(Machette, 31. 8. 2010 12:54)

http://www.youtube.com/watch?v=Q34_Kn95JjQ

Brbla

(p.Edlos, 26. 8. 2010 21:25)

Milý kamaráde Brblo,klidně se podepiš,jak sis hrál celou dobu s náma,tak jsme si to samé dovolili chviličku hrát my s tebou.Brblání bylo příjemné a tak jsme ho nechtěli ukončit.Tvoje totožnost už je všeobecně známa a tak je možná na čase veřejné odhalení.Tím nemyslím,že by ses na veřejnosti musel odhalovat,i když jako trest to není špatnej nápad.Odměnu za odkrytí tvé totožnosti by měl asi dostat MP,který tě trefil na druhý pokus.Takže,můžeš se klidně podepsat,ale jestli to chceš zdramatizovat,Véna.S ti pošle mačetu,uděláš harakiri a tvoji totožnost si všichni přečtou v černé kronice.Tak se rozhodni sám.Jedeš na Hrachy?

Re: Brbla

(Kaslík, 27. 8. 2010 21:22)

Nutno uznat, že "Brblova" imitace Stena, či někoho ze stejné kategorie byla na solidní úrovni a proto ho navrhuji na "Zvláštní cenu Strýčka Jedličky" za "mimořádný výkon v oblasti imitátorství". Navíc se jedná už o jeho druhý počin, kdysi po jistou dobu imitoval člověka, co umí chytat ryby (tedy rybáře).

Re: Re: Brbla

(Sow13, 27. 8. 2010 21:29)

Humus, bordel, anarchie,
svrab, bída a neštovice,
kuří voka, kurděje.
To tě přijde draho. Počkej až tě potkám u vody. Bude se ti stýskat po gulagu.

p.Edl

(Sow13, 27. 8. 2010 21:26)

Tak halt jo :-)) Na Hrachy nejedu, bohužel přesně tento víkend přijede můj táta. Ale vzhledem k tomu, že přijede až v sobotu na oběd, tak uvažuji, že bych se mohl zajet zůčastnit alespoň pátečního večerního reje. Teda samozřejmě pokud vezmeš kytaru :-))

Kaslík,?

(p.Edlos, 26. 8. 2010 20:41)

Proč bys byl v pr....,kdyby Brbla otěhotněl?Ty s ním něco máš.
Ten výcuc z trestního zákoníku je zajímavej,není tam také něco o anonymech? Nebo,že by se holoubek opravdu vrátil?

Re: Kaslík,?

(Kaslík, 27. 8. 2010 21:09)

Já jsem to asi zapomněl zmínit, ale ona je to "ta Brbla", ne "ten Brbla", což doposud uspěšně tajila před všemi, včetně své manželky, žijící v blažené nevědomosti. A nejsem si jist, jestli tenhle nedobrovolný "Coming out" nebude pro jeho, tedy její drahou polovičku určitým zklamáním...:-).
(Pro Pišholoubka: tento příspěvek je od úplně jiného Kaslíka, než sem píše obvykle, shoda přezdívky je zcela náhodná, navíc tvrzení zde uvedená nemají žádnou souvislost s reálnými osobami či událostmi).

p.Edl + nápověda

(Brbla, 26. 8. 2010 20:50)

Já s tím holoubkem nemám nic společného! Ovšem je otázka, jestli mi to bude ještě někdo věřit.
Navíc nesouhlasím s tím, že by mi Kaslík vyhrožoval. To je jenom gentlemanské vyzvání k duelu tzv. "Do první krve". Vyzvání přijímám, ovšem pod podmínkou, že ta první krev bude rybí. Takže milý Kaslíku, vyber si čas, místo a způsob lovu a připrav se na sekec,mazec.
Rozsekám tě na sračky :-))
P.S. No jestli je tohle ještě pořád málo, tak já už se opravdu podepíšu.

Re: p.Edl + nápověda

(Kaslík, 27. 8. 2010 20:42)

Milý "Brblo", děkuji ti, že jsi se mě zastal ohledně mého "vyhrožování" a tím mě zřejme zachránil od dlouholetého žaláře, nicméně na tvoji výzvu budu reagovat až později, neboť můj právník je momentálně na dovolené a při telefonické konzultaci mi důrazně doporučil nejprve důkladnou právnickou analýzu tvé výzvy. Navíc předběžně posoudil moji připravenou odpověď tobě a prohlásil, že když se v ní vyskytují výrazy jako "utluču tě podběrákovou tyčí" či "narvu tě do vezírku a pošlu po vodě", tak je to z právnického hlediska značně problematická záležitost...

pokud

(Kaslík, 24. 8. 2010 21:18)

někdo nechápe smysl mého předchozího příspěvku, měla to být odpověď na příspěvek, nalézající se o čtyři níže. (Pokud ho nechápe ani po tomhle vysvětlení, tak je debil buď ten někdo nebo já:-)

Od holoubka

(Kaslík, 24. 8. 2010 21:08)

A jakouže činnost by mi to zakázali? Psát na KUR? :-) No já myslím, že jak já, tak KUR by to přežili bez újmy. A ty by sis tu mohl zavést novou rubriku "Holoubkovo právnické okénko", jistě by patřila k nejčtenějším. Jak tak čtu ty odstavce, tak to ale vypadá pro mě docela nadějně. Pořádek ve Věcech veřejných rozvracet nehodlám, mě tahle strana nezajímá, jsem člen NEorganizované skupiny, mou zbraní je pouze ostré pero, Brblovo zaměstnání nemá s ochranou zdraví nic společného (indicie!), znalec, no tam bych už trochu váhal :-) (indicie!),dítě už to dávno není (indicie!), teď už jen zbývá, aby neotěhotněl... Ten je schopnej mi to naschvál udělat! To bych byl v pr.... Tak teď nevím, jestli používání vulgarismů ve veřejném prostoru není trestný čin - naštěstí tu máme znalce.
"Sranda je pěkná věc, ale vocamcaď až pocamcaď!"

Už brzy...

(Kaslík, 20. 8. 2010 18:34)

Milý Brblo,
zoufalá je tvoje snaha přesvědčit zdejší KURy, že tvoje výlevy byly pouhou snahou zčeřit nehybnou hladinu zdejších diskusí. Ale kdepak, tvé nechutné záchvaty upřímnosti, od kterých se teď snažíš neuměle distancovat, budou po zásluze potrestány, tím si buď jist! Již nyní se hlásí několik dobrovolníků, kteří k výkonu svých povolání nepotřebují čistý trestní rejstřík, ani nejsou momentálně v podmínce. Už se třesou na to, jak změní tvůj ksicht na barvu a konzistenci jahodového pyré. Vím, je to trochu kruté, odneseš to za všechny ty Steny, ale co naděláš, čas odplaty se blíží...

Re: Už brzy...

(Ehmm, 24. 8. 2010 8:42)

Že se nestydíte, takové grobiánství, chudák Brbla aby se strachy nepotento a zatímco se Schránka alibisticky schovává za tlupu vyvrhelů a recidivistů Brbla ten aby se bál vůbec vystčit nos.
Kdysi se říkavalo : Ty jsi ale silák !

Re: Re: Už brzy...

(Kaslík, 24. 8. 2010 20:35)

A copak ty jsi zač, hrdino? Pamatuji si na jednoho Ehma z školní fyziky, myslím, že vymyslel tzv. Ehmův zákon, ale to na tebe nevypadá (ale odborník na zákony se tu, zdá se, objevil). To víš, že bych si rád do Brbly bouchnul, já jsem už holt taková agresivní povaha, jenže se svými nevalnými fyzickými parametry se holt musím držet zpátky. I když, na druhou stranu, Brblova rachitická postava (pozor, další indicie!) zrovna moc respektu nevzbuzuje :-).

Re: Už brzy...

(piš holoubku, piš, 24. 8. 2010 14:37)

Sranda je sice pěkná věc, ale tohle už je i právně postižitelný :
Hlava X: Trestné činy proti pořádku ve věcech veřejných
Díl 5: Trestné činy narušující soužití lidí

§ 353 Nebezpečné vyhrožování
(1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou takovým způsobem, že to může vzbudit důvodnou obavu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) jako člen organizované skupiny,
b) vůči dítěti nebo těhotné ženě,
c) se zbraní,
d) na svědkovi, znalci nebo tlumočníkovi v souvislosti s výkonem jejich povinnosti, nebo
e) na zdravotnickém pracovníkovi při výkonu zdravotnického zaměstnání nebo povolání směřujícího k záchraně života nebo ochraně zdraví nebo na jiném, který plnil svoji obdobnou povinnost při ochraně života, zdraví nebo majetku vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce nebo uloženou mu podle zákona.

Nápověda

(Véna S., 20. 8. 2010 7:35)

To jako že je brousíš jako pilu, nebo něco podobného? :-)))

Nápověda

(Brbla, 19. 8. 2010 20:51)

A moc se starám, aby ty zoubky byli jeden jako druhý.

Už vím

(Siky, 19. 8. 2010 11:59)

Sím, sím, už vím! Je to CHUCK NORRIS :-)