Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezinárodní poštovní soutěž

volných modelů samokřídel pro rok 2009


Pravidla:

     1. Otevřené pro modely samokřídel všech kategorií, tedy větroně, gumáky, motorová, elektrické, CO2, Jetex (rapír) (rozdělení bylo navrženo, ale nemusí být praktické) z jakékoli země. Bez vstupního poplatku, ale i bez výhry.

     2. Pro modely samokřídel, oddělené plochy jsou dovolené pouze ty, které jsou určené pro řízení modelu (“park bench “ type elevons)

     3. Lety musí být provedeny v předem nahlášené době (nebo soutěži), stačí na klubové úrovni, včetně nominace . Neexistuje žádné maximální doba letu. Žádný vstupní poplatek a je bez výhry.

     4. Můžete si vybrat z letů vykonaných mezi 31. prosincem 2009 a 1. lednem 2010. Lety nemusí být provedeny ve stejný den, ale s použitím jediného (stejného) modelu! V případě ztráty nebo zničení modelu platí, že se může použít jiný model, ale začínáte započítávat znovu od začátku. Vybíráte si tři nejlepší dosažené výsledky k předložení. Můžete přihlásit i více modelů.

     5.Pro start modelu platí, motor běží 30 sec, větroň startuje na 100 m vlečného lana, nebo 50m šňůry a 12 m gumy.

     6 Výsledky zasílejte do 14. února prostřednictvím pošty nebo e-mailu. Uveďte typ modelu (ostatní podrobnosti a fotografie jsou vždy užitečné), místo, datum, povětrnostní podmínky (nepoviné) a jméno časoměřiče. Výsledky budou zobrazeny podle kategorií, budou zaslany každému účastníkovi a do obvyklých časopisů ... 

     Tato poštovní soutěž byla navržena s myšlenkou, že svede dohromady všechny ty, kteří létají bezocasé modely. Jakékoli připomínky, příznivé nebo nepříznivé jsou vítány,
John Close +44 ( 0)161 427 3292 close_j@sky.com

Případné výsledky zasílejte i mě na makosi@centrum.cz  , pošleme je hromadně a Já je případně uložím na stránky. 

Vzhledem ke skutečnosti, že nelétají na omezený čas, navrhuji létat maximum=plný časovač (pokud to podmínky dovolí ) a do soutěže, ve které létáte zapsat její povolené maximum a mě poslat skutečně dosažený čas, dle Pravidel "MPS".