Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak roste Bohunka (Bohema Coldplay)

11. 6. 2008

Ahojky Libuško, mámo a Fífo,
jako správný dobrman řádím jako černá ruka :) nebo spíše hnědá. Panička mi říká, Obrazekže jsem rakeťák. Při jednou mém startu vpřed jsem zahučela do rybníčka. Moc se mi to líbilo. A aby toho nebylo málo, vyválela jsem se kde se dalo. Trošku jsem omrkla, co to tam ti rybáři mají tak dobrého. Červíky a chleba. No mé oblíbené masíčko to zrovna nebylo. Ze stromů poletovalo chmýří, a protože jsem byla celá mokrá, vletěla jsem tam. Vypadala jsem prý roztomile, jako správná bambule. Měla jsem to chmýří všude, na čumáku, na ocásku. Škoda že mě panička nevyfotila, byla by to hezká předloha pro vánoční přáníčko.
ObrazekNajednou kolem mě proběhla myška.....honem honem za ní. Zaběhla mi do díry. Tak jsem se pustila do hrabání. Hrabala jsem jak o život. Hlína lítala všude kolem. Mohli by mě konec konců zaměstnat na nějaké výkopové práce :)
Jednou ráno jsem viděla paničku stlát pelíšek, tak jsem si řekla, že se přidám. Ne jen že celý na mě spadl a já s ním běhala na hlavě po pokoji,ale připletla se mi tam i dečka, na které mám odpolední siesty :)
Jinak se mám báječně, jezdíme hodně na výlety, abych se mohla pořádně proběhnout. I když to pole, co tu máme je taky super. Je tam vysoká tráva kolem cestičky. Vždycky se tam páníčkům schovám a pak na ně vybíhám a štěkám :)
Taky umím výborně poslouchat. Přiběhnu na zavolání nebo písknutí, umím sedni, lehni, dát pacičku a hlavně pověstný gaučing :) Asi se přihlásím na Obrazekpsí olympiádu. Zlato bude doma, jinak to nevidím. Umím i nosit panáčka. Páníčci ze mě mají radost. Hlavně když si chci v 6 hodin ráno hrát a štěkám na ně v ložnici :) Pěkně jsem vyrostla. Do pelíšku k páníčkům vlezu jako nic. Na gauč se sápu trošku déle.
No myslím že to půjdu znovu nacvičit. Mezitím si počkám na něco dobrého ke svačince. Budu to náležitě kontrolovat ze "svého" gauče.
Zdraví vás vaše Bohunka a páníčci