Jdi na obsah Jdi na menu
 


NVP Mladá Boleslav, 18.7.2010

18. 7. 2010

Prožili jsme moc fajn víkend: v neděli přijela Hanička s Carou a Míša s Jitkou vyrazili jsme na pořádnou pozdní procházku kolem Labe společně s naším kamarádem Kingem (Achnin Aam Ebony Queen).

V neděli jsme s Haničkou nabrali směr nedaleká Mladá Boleslav. Venku intenzivně lilo a nevypadalo, že se hned tak vyčasí. U kruhu jsme tak nějak postavily náš rybářský stanodeštník, mezitím jsme pěkně navlhly, přivítali se s Gorečkem, Mílou a Honzou, Ayou, Marcelou a Věrou a dalšími přáteli. Když byla posouzena jiná 3 plemena před dobrmany, zahajoval výstavu hnědý kamarád King a po perfektním předvedení získal V1, CAJC a ve finále ještě Nejlepší mladý! Moc gratulujeme!
Ve třídě Mladých zářila naše Caruška a vedla si stejně úspěšně: V1,Obrazek CAJC. Pak přišli na řadu naše štěňátka: první Goreček: pro něj i pro Mílu to byla premiéra a vedli si opravdu nad očekávání skvěle. Většinu času klusal Goreček jako koník a i postoj se dařil. Naprosto zaslouženě VN1 :-)
Malá Aya nastoupila v neobvykle početné konkurenci- ve třídě Baby byly 4 fenky. Byla kouzelná...běhala určitě nejlépe, díky, Marcelo! Holky si vyběhaly krásné 2. místo: VN2

.

Poslední ze všech nastoupila naše Fína do třídy Vítězů a "utkala" se s německou interšampionkou. Myslím, že naprosto zaslouženě získala V2, res. CAC!

Moc děkuju svojí dobrmanní "rodině" za perfektní prezentaci našich pejsků, za setkání, díky kterému hlavně to byl skvělý den a těším se moc na další - pravděpodobně "až" na našem táboře, který začíná přesně za měsííííc!!!!

Obrazek
Jeden znavený vystavovatel se svým pejskem po premiéře :)
(Goreček a Honza)