Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fína a ringo

24. 1. 2011

Ještě před týdnem jsem netušila, co se mi v hlavě zas vylíhne za nápad. Příští týden zkusíme s Fínou závod. A protože nejsme žádní troškaři (a já se rychle nadchnu) přihlásily jsme se rovnou na jeden z nejobtížnějších. Název naznačí: Statečné psí srdce.

Jsem zvědavá, jak moc statečné srdce Fína má. Určitě tam nejedeme vyhrát (veškerá příprava se omezila na včerejšek), ale zkusit si to. Chci s holkama dělat to, co nás baví a ne se pachtit kdovíkam. Kdovíkam jednou dojdeme :o) ale určitě to bude v klídku a pohodičce.

Kelly  jsme sice ringo taky ukázali, ale nevěděla, kudy do toho. Když Tomáš vytáhl rukáv, byla šťastná :-) tak jí nebudu zlobit. Zakousala si standardně :-) Ať už je jaro!!! Nebo aspoň březen a začneme s cvičákem zas pravidelně.

Fína a její první tréning na ringo dopadl myslím docela dobře. Sice ze začátku hledala rukáv a snažila se ulovit ruku, ale pak jí to šlo bááječně i mezi nohy a na hrudník, takže zjistila, že to lze všude a jsem mooooc zvědavá, až jí zas předložíme rukáv, co ona na to. Znovu se mi potvrdila velká Fíny přednost, že jí nevadí, kdo před ní stojí a kouše stejně dobře (i blbě) na všechny figuranty. Postupně se rozjela a určitě jí to moc bavilo. Jen ta její přemíra chuti po dlouhé pauze není zrovna vždy žádoucí, takže vyrobila i spoustu blbostí. Jsem zvědavá, jak se vyspí na příští sobotu.

Držte naší odvaze palce, ať to přežijem ve zdraví a bez následků (závod je noční, v lese, ....njn)
Tome a Jardo, díky za skvělý tréningový den! Tak v sobotu

Videa Fíny a našeho zkušenějšího kámoše Coffeeho následují: