Jdi na obsah Jdi na menu
 



:-D Ahoj Líbo!  :-))  Tady Gorm! :-D

Píšu, abys neměla starost, že jsem v pořádku a v klidu přežil cestu do Ohnišťovic. Přijeli jsme tam až za tmy, takže jsem začal z prozkoumáváním zahrady až v neděli ráno. Po krátkém přivítání s novým domovem jsem vytuhnul v pelíšku ani nevím jak.
Jo, musím se Ti pochlubit! Noví páníčci mě chválí, jak jsem čistotný! Ještě jsem jim neudělal doma žádnou loužičku. Vždycky když se mi akorát chce, vyvedou mě ven na trávu a jde to nějak samo.
Ty divní tvorové co vydávají prskavej zvuk a jen mě tak z výšky (ze skříně, nebo z gauče) pozorují se prý jmenují kočky... chm, chtěl bych si s nimi trochu pohrát, když jsou ségry tak daleko, ale kočky zatím moc nechtějí. Snad se časem víc spřátelíme, až poznají, že jsem jejich kamarád. Ta maličká chlupatá Johanka mě pořád provokuje. Párkrát jsem jí uzemnit tlapou a štípnul zubama, když mi chtěla zkusit žrát MOJE maso. Alespoň svou porci sním naposezení, když mám obavu, aby mi to nesežrala kočka.
Včera páníčci k obědu grilovali svoje maso, tak jsem byl dlouho venku a prozkoumával zahradu. Zalíbili se mi větvičky od chvojky a taky houby prašivky, které tam u smrčků rostly. No a panička mi hned zkazila radost a všechny je vytrhala a někam daleko odnesla vyhodit. Prý že abych se neotrávil.. No ale já si hned našel jinou náhražku. V místech, kde páník seká a řeže dřevo je moc a moc zajímavých kusů kůry. Snad se mi nic nestane, když se jim nepovede mě včas vyndat kůru z tlamičky. No a jak mě to zkoumání nové zahrady unavilo, spal jsem celé pozdní odpoledne turch až do večera do tmy. Když šli Jana s Petrem spát, chtěl jsem jít s nima. Do postele mě ale nevzali. Podrbali mě v pelíšku, tak jsem holt usnul tam. Je tam taky příjemně... Jo a prý občas chrápu jak starej fotr...tak nevim, toho fotra neznám, tak si to moc nedovedu představit... V noci, když se mi chtělo čůrat, trochu jsem zakňučel a jeden z páníčků hned vstal a vyved mě ven na travičku. Tam jsem se radši rychle vyčůral a mazal zpátky do tepla. No a ráno jsme spali až do půl devátý! Ti moji dva lidi si vzali kvůli mě dovolenou, abych se v novým domově nebál! Když ještě nikam moc nemůžu.
Ve čtvrtek se prý mám jít podívat k panu doktorovi Šlajsovi. Chce se prý se mnou mermomocí seznámit. Tak nevím, asi půjdu, aby měl radost...

Posílám Ti několik svých nových fotek, ale moc se paničce nepovedly, protože jsem měl moc napilno a neměl jsem čas někde postávat a zevlovat před objektivem... První dvě fotky pošlu v tomhle mailu a další v dalších mailech, aby se to odeslalo rychlejc...
 
 Doufám že se Tobě a mojí mamince moc po ségře a po mě nestejská! Jestli jo, tak nebuď smutná, určitě se brzy uvidíme! Musíte se na mě a na muj dům přijet všicni (celá smečka) podívat. Všechno vám tu ukážu, to už tu budu úplně zabydlenej. Mě se stejská jenom malinko, v noci, ve snu .... Ale to jsem nikomu neřek, aby si nemysleli, že jsem bačkora...
Tak AHOJ! Pozdravuj hlavně Maminku, ségru "Fifinku" a všechny ostatní... a někdy brzy mi napiš, jak se máte a co děláte..
HAF HAF, Tvůj milující Gorm