Jdi na obsah Jdi na menu
 


CACIB Trenčín - 27.leden

28. 1. 2008

Tato výstava byla dlouho plánovaná a moc jsme se na ní všichni těšili, protože byli přihlášeni krom Kelly i všechny tři její děti.

Majitelé Gorma- Jana a Petr dorazili už v pátek a v sobotu kolem poledne jsme vyrazili směr Uherské Hradiště, kde jsme přespali a ráno už jen přejeli pomyslné hranice mezi Moravou a Slovenskem a přivítal nás deštivý Trenčín. Kruh jsme našli záhy, ale už hodinu před začátkem bylo okolo úplně narváno. My naštěstí zakotvili u rodiny naší malé Anny (Atlanta Coldplay) a čekali na začátek. Nejdřív nastoupili hnědí dobrmani a tak skoro na konec naše Kelly ve třídě pracovní. Sice právě není zrovna v pracovní kondici, spíš ve výstavní, tj. tlustší "kondici", ale paní rozhodčí objevila její "skryté" kvality a Kellynka dostala CAC :o). Tímto tedy splnila všechny podmínka pro udělení Šampionátu Slovenska! Jsem na ní moc hrdá, je to moje šikulka!!!

Ve třídě Baby- černý nastoupil sám Gorm: ačkoliv je to pejsek sebevědomý až až, nemožnost proběhnout se v klouzavém kruhu, spousta lidí a hluku udělalo svoje. Ale na to, že to byla premiéra i pro paničku to bylo super! Příště raději na travičku a někam ven...Boleslav, Litoměřice? Uvidíme:-)

Třída Baby- černé fenky byla neobvykle silně obsazená! Přihlášeno bylo 5 feneček, nastoupilo jich 6, z toho dvě naše princezny. Z Anny vyrostla pěkná holčička, má moc pěknou hlavičku. V kruhu se jí vůbec nelíbilo a radši by řádila doma s kámošem foxtíkem. Ale to se nakonec v kruhu nelíbilo skoro žádnému štěňátku. Byla to opravdu náročná premiéra pro všechna mimina. Velmi mně překvapila moje Fífa (Afrika). Vůůůbec jsme netrénovali a zvládla vše báječně. Krásně klidně stála, běhala trochu alespoň po koberci, ukázala zuby, no, nečekala jsem to! Je to moc šikovná holčička. Tu ztřeštěnost a kuráž má v sobě už od štěňátka a tak jí cestování davem, psi, hluk...snad ani nevadilo. Po posuzování si nás paní rozhodčí vzala stranou a říkala, že se jí Fífa líbila ze všech nejvíc a bylo by dobré zůstat do závěrečných soutěží. Moc mně tím potěšila a tak jsme se rozhodli zkusit štěstí a zůstat do odpoledních soutěží. Protože do soutěže o Nejkrásnější štěně výstavy může nastoupit každé štěňátko s ohodnocením VN, nastoupili jsme odpoledne  i s bráchou Gormem. Ve velkém a prostorném kruhu byl koberec, hrála příjemná hudba a to se hned kluk předvedl lépe! Z deseti či jedenácti štěňátek odešel na 8.místě, já s Fífou jsme zůstali v poslední pětici, ze které se vyhlašovali tři první. Tentokrát se na nás štěstí neusmálo, ale my nepolevíme a příště pokusíme osud zase! Z Fífy nám roste asi opravdu pěkná holka!!!!

Fotky najdete ve fotogalerii. Můj foťák má dovolenou, tak pracoval ten Petrův:-)

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky MVP Trenčín 2008-my