Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2013

 

30.3.2015 - Dogtrekingové  hrátky jarním Polabím pořádané ZKO Nymburk. Volíme vycházku - p1050066.jpgstřední trasu. Předvelikonoční první jarní šlapání. Střední trasa 26,5 km okořeněná tradičním kvízem a hádankami, které člověk krom šlapání musí po trase řešit. Jarní nálada, všude přítomní koledníci počítající peníze namísto malovaných vajíček, krásné suché a slunečné počasí na trase. První jarní šlapání se dík nevhodně zvoleným botám neobejde bez puchýřů a slezlého nehtu na malíčku u nohy, který zdárně dorostl až po půl roce :-) Fotky ZDE

 

2.3.2013 - Jsme s Dokýšem vyrazili na prochajdu v obležení choďáčků :-) Kazík si přivedl svého nového kamaráda. Dokýš byl s choďácké přesilovky trošku nešťastný. Ale procházka splnila svůj účel, celé odpoledne a večer prospal utahaný jako australák :-) Foto ZDE.

šikulové :-)

16.2. Taky vás tak jako nás učili, že starýho psa novým kouskům nenaučíš? Všechno špatně! Fajuška nás z tohoto hlubokého omylu vyvádí každým dnem ;-) Naposledy, když opět dorazil pražák Ešus s páníčky k nám do hor :-)

Nějaká ta fotka ZDE a jedna výrazně šikovná :-) Fajuška  video 

Zápas :-)

 Japonsko australský zápas. Ring volný, první kolo. Nové VIDEO plyšáků.

  Nejen strýček Fido umí létat :-)))

3.2. Na prochajdu dorazili Kazíčkovic a protože bylo počasí na focení takřka ideální, tak se nám páníček postaral o pár dokonalých foteček :-) Fotky ze setkání s Kazíkem a fotky létajícího šílence Dokýše ZDE

 p1040044.jpg12.1. Milujeme pochody organizované klubem českých turistů a tak jsme se na poslední chvíli rozhodli a vyrazili s Kazíčkovic na 40 ročník Chrastavských šlápot. Jednak je to krásná příležitost si projít náš kraj traskou kam by se člověk jen těžko sám vydal a taky nám vyhovuje dokonalá socializace pro naše hafušáky. Vyrazili jsme na trať dlouhou 15 kilometrů a v ledovém zimním počasí to bylo tak přesně akorát :-) Díky tomu, že jsme vycházeli poměrně brzo, tak jsme více jak půlku tratě prošli téměř osamotě v liduprosté zasněžené krajině a zbylou část naopak v davu. Cestou jsme potkali naše kamarádky haskounky a kluci z nich byli jako vždy u vytržení :-) Jako odměnu v cíli jsme krom diplomku a keramické medaile dostali i nějakou tu sladkost na doplnění spálených kalorií. A protože jsme došli do cílo poměrně brzo napadlo nás si výlet a dobrodružství trošku prodloužit a na cestu domů jsme se vydali vlakem. Pro Dokýška to byla vlastně premiéra, ještě nebyla příležitost se svést hromadnou dopravou. Díky tomu, že byl po celém dni lehce znaven, tak proběhla cesta vlakem i s přestupem v Liberci v naprostém klidu :-)  Děkujeme Kazíčkovic za svezení a těšíme se na další akce :-) Odkaz na fotečky ZDE.

Náš kamarád Ešus s paničkou sepsal povídání o jednom letním víkendu stráveném poboku naší pruhované Fajušky a plesnivé australačky Alušky. Povídání o tom jak rychle Fajuška dokáže rozsvítit a zase zhasnout zrzavcův den :-)) Zde odkaz na ZVIŘETNÍK.

Nové VIDEO plyšáků - Šašek a Královna :-))))))) 

 

Fájuška

10.1.2013- Pár zimních foteček plyšáků na sněhu, rozdováděné Fajušky a Dokýšáka ZDE Jak to vypadá, když si australan hraje, když sportuje a když se nudí :-))

3.1.2013 - Server česká kynologie si vybral naši fotku jako ilustrační foto pro jednu z kategorií v soutěži Kynolog 2012. Netušíme proč je zaujala zrovna tahle fotka, ale co už :-) Dokýšovo foto z krvavého MIDU Bloodywalku v Krkonoších dokresluje upoutávku na kategorii dogtrekking.

Japonsko-australské hrátky :-)