Jdi na obsah Jdi na menu

 

Pronájem volných antukových volejbalových kurtů sportovního areálu SK Meteor

 

Tabulka obsazení areálu o víkendech 2009 Obrazek

stále ještě jsou některé termíny pronájmu areálu k dispozici

průběžně aktualizováno

 

Rozpis kurtů pro rok 2009 (od dubna do září)Obrazek 

předpokládané obsazení dle objednávek a pravidelných nájemců.

průběžně aktualizováno

   

Pronajímáme volné antukové kurty na volejbal a nohejbal. Cena 150Kč na hodinu. V ceně pronájmu hřiště je samostatná, zamykatelná šatna. K dispozici jsou samozřejmě sprchy. Při pronájmu kurtů na celou sezónu sleva až 30%.  

Možnost pronájmu celého sportovního areálu k pořádání turnajů popřípadě jiných sportovních akcí. Na našem sportovišti je k dispozici 8 volejbalových antukových kurtů, 10 šaten, pánské a dámské sprchy. Cena za pronájem celého volejbalového sportoviště je od 1500,-Kč za den. Možnost využití rozhlasu.

Volejbalový sportovní areál lze i díky možnosti ubytování v hotelu přímo v areálu využít na soustředění sportovců spojené s návštěvou Prahy.

V blízkosti je restaurace a hotel. Výborná dostupnost MHD, vlastní parkoviště. Samozřejmě jsou k pronajatým kurtům k dispozici naše sítě a v případě zájmu vám půjčíme i volejbalový míč. 

Volejbalové antukové kurty mají dostatek místa jak po stranách tak i za hřištěm takže uspokojí i náročnější sportovce. Povrch antukových kurtů je každoročně upravován. Při výstavbě kurtů nebyly zanedbány ani technické postupy rychlého odvodnění dostatečnou drenáží tak, aby antuková hříště byla k dispozici i po případném dešti.

Náš volejbalový sportovní areál je jeden z největších a nestarších v Praze. Pro pořádání turnajů si ho každoročně pronajímají i organizace jako je např. Pražský Volejbalový Svaz, Dům Dětí a Mládeže, Asociace Sport Pro Všechny, atd.. Pronájmu volných kurtů využívají s oblibou i zaměstnaci státních tak soukromých subjektů. Vzhledem k velikosti a zázemí volejbalového sportovního areálu je ideálním místem pronájmu k organizaci firemních sportovních akcí. Po dohodě se sousedícím FK Meteor lze využít i fotbalového hřiště s umělým povrchem. 

V případě zájmu o více informací o pronájmech a volných kurtech se obraťte přímo na předsedu volejbalového oddílu.

 

Obrazek

 

 

 

Více o našich kurtech se dozvíte zde

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Radek Mincu - Volejbal

3. 1. 2009 11:05

Dobrý den chci se zeptat jestli je ještě možnost si pronajmout volejbalové hřiště na sezónu 2009 Duben- Říjen.
Děkuji za info s pozdravem Mincu Radek 725 587 770 nebo Raduz.m@seznam.cz