Jdi na obsah Jdi na menu

zápas M4C 2009/10 - SK Meteor Praha B x TJ Sokol Hostivař

9. 9. 2009

Hrajeme v nových trikách s potiskem od triko4u.cz .

 Obrazek

Informace o mistrovském volejbalovém zápase.

soutěž :  4.třída mužů

skupina : M4C

místo konání : volejbalové kurty SK Meteor Praha, U Meteoru 29/37, Praha 8 - Libeň  

dne : 9.9.2009

domácí : SK Meteor Praha B

Obrazek

 

hosté : TJ Sokol Hostivař

výsledek : 0:3

  1.set  2.set  3.set  4.set  5.set  sety  body
 SK Meteor Praha B  23  23  14      0  60
 Sokol Hostivař  25  25  25      3  75

sestava domácí : Kopecký P., Kroh, Šufajzl, Pavlásek, Gryc, König, Bejšovec

sestava hosté : 

komentář domácích :

Zoufalství !!!

Pokud bych měl nějak jedním slovem trefně okomentovat včerejší zápas tak "zoufalství" je asi to pravé slovo !!! Hostivař, aniž bych chtěl soupeře nějak urazit, "parta staříků" nás včera roznesl na kopytech. Né že by jsme se nesnažily, ale zřejmě překvapení z toho jak se zápas začal vyvíjet bylo tak velké, že jsme ´ve vši té snaze to změnit dělali chybu za chybou. Když tak nad tím uvažuji jak je možné, že jsme to tak hanebně prohráli a v čem byl mezi námi a soupeřem ten rozdíl napadá mě právě rozdíl v nevynucených chybách. Zatímco soupeř prakticky nezkazil balon tak mi kazily skoro všechno. V posledním setu už byly nervi na pochodu a rozsypali jsme se definitivně.

Otázkou je jak je to možné ??? Asi největší pravdu měl po zápase Filip. Tohle byl přesně ten zápas kdy nám chyběl nějaký trenér co by nás srovnal a případně střídal nebo poradil co a jak. Pravda na střídání nás zrovna moc nebylo ale stejně ten trenér by podle mne svou roli sehrál. Takhle jsme se dusili na hřišti ve vlastní šťávě a a ani prostřídání mě s Filipem nepomohlo. Nedá se to ani vyčítat Sadámovi i když to v podstatě měl na povel měl dost starostí s nahrou než aby měl potřebný klid a pohled z venčí. Po zápase zazněla kritika na Sadáma, že na všechny moc řval, ale nevím. Samozřejmě nám tekly nervy a Sadám tomu tím klidu moc nepřidal, ale určitě dokáže být mnohem nesnesitelnější a jemu nakonec tekly nervy stejně jako nám takže bych mu asi tentokrát tolik nevyčítal i když více klidu by asi na hřiští neškodilo myslím si na druhou stranu kdyby úplně držel hubu asi by to taky nebylo řešením. Problém je v tom, že jsme parta většinou mladých nevyhraných kluků bez jednoznačného tahouna na útoku, který by to dokázal v takovémhle srabu 100% složit. 

Prostě jsme soupeře natolik podcenili, že jsme pak najednou nevěděli co hrát a padlo to na nás jak balvan. Pojďme na to rychle zapomenout a oklepat se z toho. V pondělí nás čeká MFF a to by měli být mladý kluci který by snad měli hrát volejbal nám příjemnější a né tak odlišný od našeho než jaký hrál Hostivař.

Pratonda

 

ze sracek do vetsich sracek

(Miro - 11. 09. 2009 14:56)

Takze to co napsal Tonda souhlasi, ale v jednom s nim teda urcite nesouhlasim.Maji v prazskych preborek ostatni tymy trenera?Bude mit mezi dospelymi jedinci nekdo takovou autoritu,aby mohl byt trenerem?Tezko...proberme se,nehrajeme extraligu,hrajeme nejnizsi moznou soutez,tak jaky trener?Jsou to jen vymluvy...
Dále koukate vsichni urcite na nejaky ten volejbal v televizi...nikde jsem nikdy nevidel,ze by tam nekdo mel roli cloveka,ktery by jebal ostatni za kazdy mic,ale za kazdy i slozeny mic.Jsme li ve srackach a chceme li se zvednout,neexistuje,aby Sadam jebal lidi kolem sebe.Ve dvou vetach vynada za podelany mic a zaroven nabada k odvaze to nekompromisne slozit...to proste takhle nepujde.Nedavam mu za vinu posledni prohru,ale jestlize jsme po dvou setech meli sanci a snahu hru otocit,tak Sadam ji snizil na nulovou.Ne hrou,ale tema kecama.At rve,at nadava,ale bud v timeoutu nebo mezi sety.Uz jednou jsem zazil ze jsme podobny zapas v Bohnicich otocili a proc...protoze jsme zacali od klidu na hristi...Jsme dospeli,kdyz nekdo neco posere,tak vi,ze to posral a dalsi mic se snazi vic ci jinak a debilni kecy k tomu nejsou treba.Vim,ze to Sadam nemysli spatne,vim,ze to proste moc proziva,ale chceme li vyhravat,chceme li nahoru,tak jsem presvedcen,ze toho musi nechat.Tymu to neprospiva a hre uz vubec ne.Nic proti tobe nemam Sadame, mimo hriste a i velkou cast na hristi jsi pohodovovek a supr chlap,ale chvilema je to fakt na zabiti.Kdyz si to odpustis,urcite se nam vsem bude hrat lip.
Posledni veci je,ze je pravda,ze tam v tu chvili nebyl nikdo,kdo by to slozil.Z poslednich dvou zapasu soudim,ze hrat na ucko neni blbej napad,ale urcite by to mel hrat Adam,protoze moje sila je zejmena v rychlicich.Adam ma vse,jen je bohuzel mlady a musime ho chvilema brzdit.Ale bude dobrej a na tom postu se zabydli.Pokud budu hrat dal na bloku a budu dostavat vyssi nahry,urcite se rozpomenu za jarni cast minule sezony a klidne na sebe tu roli otacejiciho hrace vezmu.

Mira

 

Pokud jsem mluvil o trenérovi tak si samozřejmě uvědomuji co hrajeme za soutěž, jen jsem tím chtěl říct, že z těch sraček do kterech jsme zapadli by nám určitě taková postava jako trenér pomohla, protože by nás dala trochu dohromady. A srovnala případné výstřelky některých hráčů a třeba i Sadáma. Pokud zmiňuješ zápas s Bohnicema byl to právě Jirka Novák v roli Trenéra nebo chceš-li Kouče, který Sadáma střídal a de facto otočil průběh zápasu. Nedělám si velké iluze, že by jsme nějakého takového kouče sehnali, ale chtěl jsem tím říct, že nastalá situace, která byla nebyla vinou někoho konkrétního, ale tím že jsme se bezhlavě hrnuli do propasti bez v tu chvíli potřebného vedení. 

Jinak tě chápu, že tě Sadám těma kecama sere. Mám s tím vlastní skušenost z posledního zápasu na jaře, ale to víš. Mě asi tentokrát nejebal tolik, aby mě to nějak rozhodilo :o). Ale je fakt že víc klidu by nám na hřišti asi neškodilo. Jinak co se týká Sadáma mě spíš jsem si poslední dobou všímal spíš toho, že když uděláme balon a jdeme si do středu zařvat a plácnout většinou se to konná bez něj. Asi by neškodilo kdyby nám pomohl víc si zafandit. Ale tohle platí pro všechny je to věc, která ač se nezdá tomu týmu hodně pomůže. Teď bych byl ještě rád kdyby jsme si všechny tyhle věci řekli tak říkajíc "z očí do očí" a to mimo hřiště tedy po tréninku nebo po zápase v hospodě lépe v klubovně kde na to bude víc klidu. Navrhoval bych po středečním tréninku. 

Pratonda

 

a jeste male postrehy od lucky

(Miro - 11. 09. 2009 22:36)

A meli bychom zavest jista opatreni a pravidla co se tyce hry....Lucka mi rikala o par pravidlech, ktera se na volejbale bezne praktikuji a funguji...
1)jestlize jeden nepoda, druhy musi prvni podani 100% dat, s dalsim si muze delat co chce,ale proste snura dvou zkazenych podani neexistuje!!!
2)blokar jakozto nejmene ohebny hrac zustava v zadnim postaveni na stredu na lajne (tedy v zone VI)...nedochazi pak ke zmatku, kde kdo ma kam jit a je tedy jasne,kdo pak v obrane zaspal...toto pravidlo si taky pamatuju,do obrany po diagonbale jsem se proste jako blokar nikdy nepodival.
Zauvazujte o tom a zkusme tyto dve zakladni pravidla co nejdrive uvest v zivot,rozhodne to zkvalitni a zjednodusi meteorsky volejbal.

komentář hostů :

statistika vzájemných zápasů :

fotky :

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - zápasy 2009/10

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rezna - nemohu soudit :-)

12. 9. 2009 21:30

Rad bych zde pridal par postrehu a dojmu ohledne Vaseho druzstva. Velkej souhlas jde na udaj od Lucky ohledne servisu!!! Pokud nekdo predemnou nedal musim dat servis na 100 procent(na fonu nemam znak procent :-( ) ale dovetek je u mne takovej ze pokud prohravam o nekolik bodu vice a snahou tymu je dotahnout soupere tak kaslu na akakane servo ale radeji hledam slabeho jedince na prijmu u soupere!!! Co jsem mohl videt u hospody tak souper mi neprisel nijak zabijackej na utoku a uz jen proto bych se zameril na uspesnost servizu. Dalsi postrech se bude tykat postaveni blokare v zadnim poli!!! Nejsem zadnej specialista na zenskej volejbal a proto nebudu Lucce oponovat kde ma hrat blokarka v zadnim poli. U muzskyho volejbalu je to ale tak ze za blokare do pole chodi libero. Ukolem libera je prihravat balon a pripravovat pole pro nahravace k dalsi kombinaci. Tak a k tomu aby mel nahravac skalu moznosti je to ze smecar se presune do zony VI aby hral z doskoku a libero(blokar) hral v zone V. je tam na capani v poli a hlavni je ze nejdulezitejsi je mit pritazeno za 1! Podle mne by za carou mel stat nejakej kousek aby mohl stridat ale hlavne poradit kam hrat, na koho a co hrat!!! Jsem rad ze becko omladilo ale nesouhlasim ze jste mladi a nevyhrani. Vse je o treninku a hernich cinnosti jednotlivce a pestrosti uderu!!! Sadam - je to chlap co chce nechat dusi na hristi. To ze rve, posila nekam je jeho volejbalovej projev nejsem jinej a i tak trochu ho chapu. To neni bratre zadna obhajoba tve osoby. Je spousta veci ktery se naucite v mladi nebo ktery do vas treneri tlacej a tak jsou veci ktery bere clovek automaticky a kdyz najednou nejsou tak clovek vytece. Mej te z volejbalu radost a hlavne pracujte na svejch hernich cinnostech. Proti nikomu nic nemam tak ne ze me na metraku budete nahanet ;-) PS. Jestli se to Tonicku neulozi na stranku tak budu nasranej pac to piso uz hodinu na fonu

Miro - a jeste male postrehy od lucky

11. 9. 2009 22:36

A meli bychom zavest jista opatreni a pravidla co se tyce hry....Lucka mi rikala o par pravidlech, ktera se na volejbale bezne praktikuji a funguji...
1)jestlize jeden nepoda, druhy musi prvni podani 100% dat, s dalsim si muze delat co chce,ale proste snura dvou zkazenych podani neexistuje!!!
2)blokar jakozto nejmene ohebny hrac zustava v zadnim postaveni na stredu na lajne (tedy v zone VI)...nedochazi pak ke zmatku, kde kdo ma kam jit a je tedy jasne,kdo pak v obrane zaspal...toto pravidlo si taky pamatuju,do obrany po diagonbale jsem se proste jako blokar nikdy nepodival.
Zauvazujte o tom a zkusme tyto dve zakladni pravidla co nejdrive uvest v zivot,rozhodne to zkvalitni a zjednodusi meteorsky volejbal.

Miro - ze sracek do vetsich sracek

11. 9. 2009 14:56

Takze to co napsal Tonda souhlasi, ale v jednom s nim teda urcite nesouhlasim.Maji v prazskych preborek ostatni tymy trenera?Bude mit mezi dospelymi jedinci nekdo takovou autoritu,aby mohl byt trenerem?Tezko...proberme se,nehrajeme extraligu,hrajeme nejnizsi moznou soutez,tak jaky trener?Jsou to jen vymluvy...
Dále koukate vsichni urcite na nejaky ten volejbal v televizi...nikde jsem nikdy nevidel,ze by tam nekdo mel roli cloveka,ktery by jebal ostatni za kazdy mic,ale za kazdy i slozeny mic.Jsme li ve srackach a chceme li se zvednout,neexistuje,aby Sadam jebal lidi kolem sebe.Ve dvou vetach vynada za podelany mic a zaroven nabada k odvaze to nekompromisne slozit...to proste takhle nepujde.Nedavam mu za vinu posledni prohru,ale jestlize jsme po dvou setech meli sanci a snahu hru otocit,tak Sadam ji snizil na nulovou.Ne hrou,ale tema kecama.At rve,at nadava,ale bud v timeoutu nebo mezi sety.Uz jednou jsem zazil ze jsme podobny zapas v Bohnicich otocili a proc...protoze jsme zacali od klidu na hristi...Jsme dospeli,kdyz nekdo neco posere,tak vi,ze to posral a dalsi mic se snazi vic ci jinak a debilni kecy k tomu nejsou treba.Vim,ze to Sadam nemysli spatne,vim,ze to proste moc proziva,ale chceme li vyhravat,chceme li nahoru,tak jsem presvedcen,ze toho musi nechat.Tymu to neprospiva a hre uz vubec ne.Nic proti tobe nemam Sadame, mimo hriste a i velkou cast na hristi jsi pohodovovek a supr chlap,ale chvilema je to fakt na zabiti.Kdyz si to odpustis,urcite se nam vsem bude hrat lip.
Posledni veci je,ze je pravda,ze tam v tu chvili nebyl nikdo,kdo by to slozil.Z poslednich dvou zapasu soudim,ze hrat na ucko neni blbej napad,ale urcite by to mel hrat Adam,protoze moje sila je zejmena v rychlicich.Adam ma vse,jen je bohuzel mlady a musime ho chvilema brzdit.Ale bude dobrej a na tom postu se zabydli.Pokud budu hrat dal na bloku a budu dostavat vyssi nahry,urcite se rozpomenu za jarni cast minule sezony a klidne na sebe tu roli otacejiciho hrace vezmu.
Mira