Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informační leták

25. 6. 2009

Vážení rodiče,

 

velmi nás potěšil velký počet přihlášených dětí na náš denní tábor a děkujeme Vám za důvěru. Už v měsíci květnu převyšoval zájem naše možnosti, a tak jsme museli přijímání přihlášek ukončit.

Dovolujeme si Vám připomenout několik nezbytných organizačních pokynů. Tábor začíná v pondělí 6. července /státní svátek/ v  8. 15 hodin a končí v pátek 10. července 2009. Děti nastupují na tábor každý den v 8. 15 hodin a odchází v 16 hodin. /kromě čtvrtka/

V pondělí 6. července jedeme na celodenní výlet do Kateřinské jeskyně a do Westernového městečka v Boskovicích. Jídlo a pitný režim zajistíme pro děti na celý den, dle vlastního uvážení jim můžete něco dobrého přidat. Dětem není nutné dávat peníze, ve Westernovém městečku jim kromě vstupného zaplatíme jednu atrakci dle vlastního výběru a vstupenku do divadla. Předpokládaný návrat z výletu  je mezi 16. a 17. hodinou. Děti z Bystrého mohou vystoupit na autobusovém nádraží v Bystrém, děti z Jedlové vystoupí po zastávkách na Dolní a Horní Jedlové, děti z Poličky mohou vystoupit v Poličce u gymnázia.Vzhledem k tomu, že většina dětí, které pojedou na výlet, je nižšího věku, doporučujeme návrat z výletu konzultovat s organizátory. Před dojezdem vám můžeme poslat SMS nebo nám můžete zavolat. V autobuse nám zbývají volná místa. Pokud budete chtít své děti doprovodit, nahlaste tuto skutečnost co nejdříve organizátorům tábora, u kterých se dozvíte další podrobnosti.

Stravování po zbývající 4 dny bude zajištěno 3x denně. Jídla včetně ovoce a zeleniny bude dost, na oběd jsme dětem objednaly porce pro dospělé. Ve čtvrtek 9. července bude karneval (děti si mohou přinést vlastní masku, kostým) a táborák. Program bude končit ve 22 hodin, ale pokud si budete přát, můžete si děti vyzvednout i dříve. Na čtvrteční program mohou od 18. hodin přijít i rodiče a sourozenci, případně další zájemci.

Platbu za tábor můžete provést v hotovosti nebo pokud jste uvedli fakturační údaje, úhradou zaměstnavatelem. Fakturaci a odeslání faktury vašemu zaměstnavateli zajistíme. Platbu v hotovosti proveďte do 30.6. 2009. Pokud však potřebujete částku rozdělit do dvou splátek nebo zaplatit později, kontaktujte  nás, určitě se nějak domluvíme. Připomínáme, že částka pro žáky školy a budoucí žáky školy je 590,- Kč a pro ostatní 690,- Kč. Účast na táboře můžete stornovat do 30.6. 2009 bez udaní důvodu, poté je možné stornování provést pouze z důvodu nemoci. Abychom vám mohli vrátit peníze, budeme požadovat potvrzení lékaře o nemoci. Vzhledem k tomu, že 1. nebo 2. července budeme sepisovat pojistnou smlouvu s Hasičskou pojišťovnou, nebude po tomto termínu možné přibírat náhradníky nebo dělat další změny v seznamu účastníků tábora. Prosíme, abyste připomněli dětem, že musí bezpodmínečně dodržovat všechny pokyny vedoucích a také to, že jim hrozí okamžité vyloučení z tábora, pokud se u nich objeví vážnější  kázeňské prohřešky, mezi které patří i nevhodné chování ke kamarádům. V případě vyloučení dítěte z kázeňských důvodů nevracíme peníze.

Při nástupu do tábora přinesou děti potvrzení o bezinfekčnosti, které vyplňují rodiče, nikoliv lékař! Bez tohoto potvrzení nemůže dítě na tábor nastoupit. Potvrzení nesmí být starší více jak jeden den. Konkrétně na vašem potvrzení musí být datum 5. nebo 6. července.

 

Seznam věcí, které musí mít děti na tábor:

1. náhradní oblečení  a oblečení pro případné ochlazení během dne, náhradní ponožky

2. přezůvky pro pobyt v budově

3. potvrzení o bezinfekčnosti

 

Případné dotazy směřujte na tel. čísla: 461 741 552, 728 505 200, 608 722  987. Ke komunikaci můžete použít také email – hermonova@email.cz nebo kontaktní formulář VZKAZY ŠKOLE z našich webových stránek www.zsjedlova.estranky.cz. Na webových stránkách školy budeme denně aktualizovat informace, jídelníček a fotogalerii.

 

Přílohou tohoto letáku je tiskopis Prohlášení zákonných zástupců dítěte (Potvrzení o bezinfekčnosti).

 

Těšíme se na spolupráci!