Jdi na obsah Jdi na menu

Tak takhle vypadala, když jsem ji koupil....

Obrazek

Je hodně poznat, že na ni řádil domácí kutil... Majitel od kterého jsem ji koupil, už ji takhle taky koupil. První majitel ji upravil k nepoznání. Jen oko člověka, který dobře zná Californie, ji dokáže odhlait....

 Obrazek

No a prvni co jsem na ni udělal bylo, že jsem oddělal přední masku. Pak ses ještě tatíkovy podařilo sehnat nová hrazdičková řidítka, nejsou to originály, ale vypadají perfektně...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ACromawribra - Blood Urge - Taylor & Francis Online

13. 10. 2018 18:11

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-naturel-femme-noire/

ACromawribra - Ear-splitting and Stumpy Blood Stress Symptoms

29. 9. 2018 11:00

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/danger-cialis-generique/

liptak.bike@gmail.com - Prosba o pomoc

20. 1. 2016 18:01

Dobrý den.Kúpil som kaliforniu 350 a popodrobnej kntrole som zistil,že má zvárané kartery pravú stranu vzadu držiaky.Je to celé prehnuté a preto by som najradšej kartery vymenil,len bohužial ich nikde nemôžem zohnať.Na bazoši mi ich vždy niekto vyfúkne pred nosom.Preto som si dovolil Vám napísať s dotazom ,či mi náhodou neviete pomôcť a neviete o nejakých slušných kartroch alebo príp.motore.ŹA ODPOVEĎ DAKUJEM.

Petr - Re: Prosba o pomoc

21. 1. 2016 10:22

Zdravím Vás,
bohužel o originální kartrech teď nevím, ale podle vše by měli být stejné, jako na panelkách, mělo by stačit sehnat kartry z panelky 350 typ 360.