Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace ze Zdroje poznáme podle hlasu srdce. Mají v sobě něco, čemu mí průvodci říkají "pečeť pravosti" a pokud se s těmi informacemi manipuluje, pečeť je porušena. Spousta informací, které se šíří internetem, mají vesměs pečetě porušené, jsou zmanipulované. Je jedno, jestli je těch manipulací 10% či 90%, prostě pečetě jsou zlomeny a to je jasný signál, jak s těmi informacemi zacházet.
 
Zdroj je beze slov, je to vědomí. Každý, kdo se k němu připojí a pokouší se TO zachytit do slov, je v pozici překladatele a prostě volí slova, která zrovna má, a ta jsou svázána s jeho životem, s výchovou, se společností, s paradigmatem, s dobou a prostorem. A někdo to dělá dobře, jiný hůře, je třeba to také trénovat a rozvíjet jako každou jinou schopnost. A pak tam taky přidáváme své myšlenky a představy. Tohle všechno je ok a počítá se s tím, Zdroji je jasné, jaké máme omezení a tak je dokáže obejít. Například tím, že informace z něho stahuje větší množství lidí, ne jen jeden, v mnoha časech a v mnoha kulturách. A pak také do svých sdělení vkládá "pečeť pravosti", aby znalému hned bylo jasné, jestli to je ze Zdroje nebo ne.
 
Jak to funguje? Následovně. Každý z nás má ke Zdroji nezávislý přístup a vstup máme ve svém srdci. Když se na něj naladíme, srdce nám řekne, na čem jsme. Je to o pocitech v těle. Člověk, který je "znalý" je ten, který zná své pocity a dokáže je vnímat při četbě informací. Informace ze Zdroje vždy a bez výjimky jsou naplněné láskou, soucitem, optimismem, nadšením a radostí. I nejtěžší a nejnepříjemnější věci sdělují s nadhledem, důvěrou a povzbuzením, vždycky člověka nastartují, dají mu širší přehled. Prostě čtenář s nich má vždy dobrý pocit, bez sebemenšího stínu. Ty nejčistší informace se dokonce i velmi dobře čtou, jako když je píše ten nejlepší spisovatel, protože jsou opravdu vysoce inspirované a obsahují i humor. Tohle je pečeť.
 
Pokud je pečeť porušená a informace jsou zmanipulované, čili jsou do nich vpašované lidské myšlenky protikladné se Zdrojem, objeví se nepříjemný pocit, člověk cítí, že tam něco nehraje, že je manipulován a tlačen někam, kam nechce, že je strašen a je v něm vzbuzována nedůvěra v sebe nebo v druhé lidi, tohle Zdroj NIKDY nedělá. Pečeť je zlomena.
 
A přesně tímhle můžeme zkoumat všechny informace a věnovat pozornost jen těm naplněným láskou, soucitem a respektem ke všemu živému. Těm informacím, které vzbuzují strach a nedůvěru, pozornost věnovat nemusíme, protože jsou od Zdroje odpojené.
 
V současnosti je skvělé to, že Zdroj je otevřený a může se k němu připojit prakticky kdokoliv a kdykoliv a jak se rozšiřuje vědomí celého lidstva, tak to je čím dál snadnější. Proto také čím dál méně potřebujeme staré informace z něho a můžeme Zdroj překládat přímo, ne prostřednictvím slov a obrazů z nějaké nám naprosto cizí a nesrozumitelné kultury a jazyka. Například v Bibli nebo indických textech je spoustu informací ze Zdroje a při správné interpretaci jsou i čisté a s pečetěmi. Ale jak se k té "správné" interpretaci dobrat, když jsme ztratili kontext i mentalitu, pro které byly stvořeny? Ty informace byly určeny pro tamější lidi s takovým nebo makovým vědomí, s takovými či onakými zkušenostmi a byla volena slova a obrazy, kterým rozuměli a byli schopní pochopit, o co jde (ne vždy se to podařilo). Teď je prostě jiná doba, naše vědomí je úplně jinde a proto je třeba znova do Zdroje vstoupit a přivést ty informace čerstvé v našem jazyce a pro naší mentalitu.
 
Nevím, kdo tvoří zmanipulované informace, které proudí internetem, jestli lidé, mimozemšťané nebo temné entity, které zde mají své mocenské zájmy. Spousta manipulací může být i nevědomá z nepochopení toho, co ze Zdroje přichází a lidé do nich vnášejí své komplexy a nedořešené záležitosti a tím poselství zkreslují. Ale o tom můj Zdroj nemluví, takže to jsou jen mé lidské teorie. Zdroj se nezabývá spekulacemi o druhých nebo vyvracením jejich omylů či lží, ale vždy nás vede k pochopení toho podstatného pro nás a k tomu, čemu máme dávat pozornost a ne upozorňováním na to, čemu pozornost dávat nemáme. 

Zdroj: www.cestydusi.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pravda

Lenka,12. 5. 2010 20:35

Přesně tak i můj názor ,Sam papa L.

díky

Jana***,12. 5. 2010 7:26

Cítím to také tak. Díky Sam, díky Kamile***