Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

"Milá slova, která potěší...Děkuji všem!

Vaše Lucka :)

lur_1434e-2.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Svatba L+M Statek U Nás <3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Klára Kadlíková - Smash

27. 7. 2022 10:45

Nase nekolikate foceni, vzdy jsme byli velmi spokojeni, ale tentokrat Lucka prekonala i sebe. Foceni rychle, pohodove a vznikly opravdu nadherne fotky, nase nejpovedenejsi foceni. Dekorace krasne sladene, tabule nadherna. Jsme opravdu nadseni a tesime se na priste!

Petra a Petr - Rodinné foto + mini vánoční

10. 10. 2021 21:16

S Luckou jsme absolvovali již několikáté focení, vždy jsme byli spokojeni. Velmi mile se chová k dětem a i u dětí zachytí vše, co je potřeba. Je profesionálka. Jen je vždycky náročné, provést výběr z tolika krásných fotek :-). Moc děkujeme a těšíme se na další spolupráci. P&P

Nikča a Honza - Svatba 5.7.2019 - Vinné sklepy Skalák

25. 10. 2019 9:53

Svatební fotograf byla jedna z prvních věcí, které jsme u svatby řešili. Fotky jsou totiž jedna z těch věcí, které vám z toho jedinečného dne zůstanou a můžete se k nim vracet. <3
Jsme velmi rádi, že jsme stihli ukradnout termín právě u Lucky, protože její práce říká sama za sebe. Z fotek ale není vidět to všechno co je zatím. Lucka využívá své zkušenosti k upokojení nevěsty i ženicha, organizaci fotek svatebčanů a dokáže dokonale uvolnit atmosféru! Všichni jsou uvolnění a fotky jsou absolutně nenucené. Jedna fotka hezčí než druhá. Ještě jednou velmi pěkně děkujeme. :) :) :) Nikča a Honza

Šárka a Lukáš Maternovi - Svatba 6.9.2019 Hliněná Bašta v Průhonicích

17. 9. 2019 21:24

Velké díky Lucko za super organizační talent při focení. Pohotové nápady a přístup. Svatbu i focení jsme si oba opravdu užili (a to se Lukáš nerad fotí), byla sranda a "trochu" zašpiněné oblečení k tomu prostě patří! :) Když jsem viděla první várku fotek, tak mi spadla čelist. Jedním slovem BOMBA (emoce, barvy, neuvěřitelný). JEŠTĚ JEDNOU VELIKÉ DÍKY a těšíme se na celý balíček fotek :) :) Krásný den všem, Šárka a Lukáš.

Petr a Klára Cepek - Tajná lesní svatba

2. 7. 2019 19:32

Chtěli bychom poděkovat za skvěle odvedenou práci. Profesionální přístup. Lucka je naprosto úžasná a vtipná osoba a foceni bylo velmi příjemné. Byl to pro nás nezapomenutelný den, na který velice rádi vzpomínáme. Mohu vřele všem doporučit! Děkujeme a nejsme určitě u Lucky naposled. P+K

Hanka a Tom - Svatba 18.5.2019

25. 6. 2019 15:14

S Luckou jsme byli všichni moc spokojeni, má dobře nápady, práce ji baví a jde to poznat na fotkách. Jsme rádi že jsme si vybrali na svatbu na focení prave Lucku, díky ni budeme mit krásnou vzpomínku na svatbu v podobě fotek :-) moc ji doporučujeme všem a sami doufáme že se ještě potkáme :-)

Monča a David - Těhotenské focení

11. 12. 2018 14:44

Opět musím vystřihnout Lucce poklonu :) Další focení za náma a opět úžasné focení a fotky :) Lucka prostě dokáže zázraky i s malým bříškem :) Jsme z fotek nadšeni a těšíme se na další focení naší princezny :)

Děkujeme Lů ♥

Klára - Svatba 25.8.2018 - Zlín - K&V

28. 11. 2018 8:28

Rádi bychom touto cestou poděkovali Lucce za nádherné svatební fotky, které budou cennou vzpomínkou na náš den. Práce byla naprosto profesionálně odvedená. A to od úplného začátku po samý konec. Rychlá a milá komunikace, předsvatební schůzka, hladký průběh focení během svatebního dne a v neposlední řadě krásná dřevěná fleška s fotkami. Je vidět, že Lucku její práce baví a je v ní skvělá! Budeme rádi, když třeba někdy v budoucnu opět navážeme spolupráci ;)
Děkujeme a rozhodně Lucku doporučujeme.
Klára a Vašek

Jaroslav a Eliška - Svatba E+J 21.8.2018 Větrník - Praha

29. 10. 2018 21:35

Lucie je nejlepší fotografka, kterou jsme s Eliškou poznali. Zažili jsme s ní výborné troje focení. Prozatím poslední bylo svatební focení 21.8.2018. Jsme maximálně spokojeni s jejím profesionálním a bezprostředním přístupem a také vysokou kvalitou zpracování fotek.
Luci, moc děkujeme za všechno.
Jakmile přijde čas, zase se ozveme. Jaroslav a Eliška.
P.S. Naše heslo: Kamera TĚ MILUJE!

Kristýna - Svatba 27.7.

1. 10. 2018 14:28

Lucka mi byla doporučená jednou kolegyní a jsem za to hrozně moc ráda. Chtěli jsme menší a méně nákladnou svatbu a proto jsem sháněla fotografa pouze na obřad a pár společných fotek. Lucka mi ve všem báječně vyšla vstříc. Dokonale porozuměla tomu jací s nastávajícím manželem jsme a zbytečně nás ničím netrápila. 100 % profesionál s lidským přístupem. Svatebčané byli také nadšení jak bylo vše rychlé, jelikož svatbu jsme měli v hrozném vedru a nikomu se nechtělo dlouho postávat. Musím také vyzdvyhnout suprovou okamžitou komunikaci. Náhledy foteček jsme měli do pár dnů a navzdory tomu, že nejsme žádní modelové zvyklí na focení, tak nám vyrazily dech. Takže ještě jednou Lucce moc děkujeme za zvěčnění našeho dne. Mohu jedině doporučit

Radka a Ondra Pánkovi - Svatba 14.9.

16. 9. 2018 12:28

Lucku jsme hrozně chtěli, dostali jsme doporučení od kamarádky, a musím říct, že to bylo nejlepší rozhodnutí :) Lucka je skvělá profesionálka, ale atmosféra byla tak uvolněná a kamarádská, že se nikdo u focení necítil nepatřičně. Byl to úžasný den, a ty fotky... No nádhera, oba jsme se cítili jak modelové :) Luci, ještě jednou velký DÍK!

Kristina - Svatba Turkovi

22. 8. 2018 21:25

Lucka je úžasná fotografka se skvělým přístupem k lidem. Byla jsem opravdu moc rada,ze jsme si vybrali zrovna Lucku,jaká kolik domluva s ni byla přátelská a moc fajn.Fotky jak z predsvatebniho foceni,tak ze svatby jsou opravdu krasne.s manželem jsme z nich nadšeni.pokud by se mě někdo zeptal na doporučení skvěle fotografky vim hned,ze bych řekla Lucka Rýglová

Lucie - Velká spokojenost!

16. 7. 2018 20:30

Lucka je velký profesionál, ke všemu přistupuje velmi zodpovědně. Ví co dělá a jako klient jsem neměla menší obavu, že něco bude špatně. Má velké zkušenosti a je to vidět jak na její práci, tak na celém přístupu, práci s lidmi i s fotoaparátem. Jsem moc ráda, že zrovna ona fotila jeden z našich nejdůležitějších dní v životě. Nikdy bych neměnila a těším se na další spolupráci s Lů. Jedině doporučuji! Je skvělá!

Daniela - Blbost

25. 7. 2018 12:06

Dobrý den. Nepřijde vám divný , že je skoro půlka léta pryč a Lucie Ryglová nemá vůbec žádné nové fotky ze svateb na svých internetových sránkách . To je hodně divný . Nehledě na to , že si ty recenze píše sama . To myslím stojí za to popřemýšlet jestli opravdu je tak moc dobrá nebo ne. Spíš si jenom hraje na fotografku , ale fotit a ani skusenosti žádné nemá a neumí to ..................

lucka - Re: Blbost

25. 7. 2018 12:14

dobry den,

dekuji za vzkaz, bylo by vhodne se predstavit. ano, nemam tu ted nic z posledni doby, jelikoz jsem zaneprazdnena a vetsina me prace je vkladana na fb a ig, coz kdyz byste sledovala, tak to vite. Pro me je smerodatne, ze jsou nevesty spokojene a vkladaji recenze ony, myslim, ze tento anonymni vzkaz mohu pustit z hlavy :)

mejte se krasne:))

Lucka

Michaela - Skvělá práce

13. 6. 2018 13:20

Lucka je opravdu skvělá fotografka, skvělý přístup, maká na 110 % a výsledky stojí za to! Díky ní máme nádhernou vzpomínku na naší svatbu, zachycené emoce i nápadité portréty, prostě pecka! Moc doporučuji!

Kristýna a Honza - Svatba Šejdorfský mlýn

30. 5. 2018 12:34

Pokud hledáte kvalitní svatební fotografku, je jich k nalezení spousta. Pokud však toužíte po kvalitní fotografce s přidanou hodnotou, zvolte Lucku!!
To že Lucie umí, je patrné na první pohled. Ale co vidět nejde (a musíte to zažít), je její skvělý přístup ke klientovi během celého svatebního dne. Lů je výrazná, je jí všude plno, umí si poradit s veškerou sortou svatebčanů, vše si krásně zorganizovat, a být vždy na správném místě. Občas si člověk říká, jestli nepoužívá teleport:0)
Mimo to je milá, ochotná, dokáže pružně reagovat na vše, co se kolem děje, a kromě náročného focení zvládá roli koordinátorky a kamarádky..prostě víte, že se na ni můžete obrátit se vším. Během celého dne se nás rodina i přátelé ptali, kde jsme k ní přišli, každému se líbila, obdivovali rychlost během focení, i osobnost jako takovou.
Kdybychom se měli znovu rozhodnout, koho si pro náš svatební den zvolit, byla by to jedině Lucka.
Tímto tedy za sebe i Honzu moc děkujeme a přejeme dobré světlo, pevné zdraví, milé klienty, kteří Ti tvou práci neotráví, a taky velký kus toho osobního štěstí:0)
Těšíme se na příště
Kristýna a Honza

Michaela Furno - Rodinné focení

13. 5. 2018 21:49

Milá Luci,
Chtěla bych ti za nás všechny poděkovat za suprove focení. Moc jsme si to všichni užili a Letizia má novou oblíbenou "tetu". Z výsledných fotek máme obrovskou radost a několik jich pyšně zdobí náš byt.
Co dodat jsi skvělý profesionál a moc milý člověk a rádi se budeme vracet ☺
Děkujeme

Monika - Dárek pro manžela :)

28. 11. 2017 14:00

Milá, skvělá a úžasná Lucko,

tímto bych ti chtěla poděkovat za skvělé fotky, které jsem včera darovala. Tvou šikovností můžu i člověk jako já vypadat jako model :) Nikdy bych si nemyslela, že se sama sobě budu líbit na takovém stylu fotek :) Největší radost mi udělalo, když můj novomanžel ztratil řeč a byl z fotek nadšený :) A za to jsem vděčná tobě a tvé Ele :)
Takže, kdo by si myslel, že na takové fotky nemá, ať maže k Lucce a všechny pochybnosti ho přejdou!!
Luci si fakt jednička! Těším se na další budoucí spolupráci!
Děkuju, děkuju, děkuju!! ♥

Eliška - Úžasný zážitek :-)

6. 11. 2017 9:15

Luci děkuji za krásné boudoir fotky, na které bych si nikdy netroufla, ale díky Vám jsem si připadala krásná a na fotky se nemůžu vynadívat. Sama si říkám, jestli jsem to vůbec já, ale jo jsem a sama sobě se hodně líbím. Jste úžasná profesionálka a už se těším na další focení.

Moc moc děkuji

Eliška. :-)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »