Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krátce: Kapela Doctor P.P. natáčí novou desku!

17. 5. 2012

Známá pražská kapela Doctor P.P. se na konci dubna odebrala do studia, aby začala natáčet zbrusu nové CD. Po týdnech skládání, aranžování a zkoušení se tak "rodí" již sedmá řadovka veselé party složené okolo zpívajícího právníka Petra Pečeného.

1733.orig.jpg

Zatím poslední desku s názvem Rock'n'Roll Zombie vydala kapela Doctor P.P. v roce 2009. Nyní pracuje na novém materiálu, který budou moct fanoušci "ochutnat" již na letních koncertech. Deska bude obsahovat celkem dvanáct písní a podle slov frontmana si na ní dávají pánové pořádně záležet. "Jedenáct věcí je nazpívaných, na dvanáctou se dodělává text. Do nového setu pro léto chceme zařadit minimálně čtyři novinky a doufáme, že se fanouškům budou líbit," prozradil Petr Pečený.

1611.orig.jpg

Kapela samozřejmě dál hodně koncertuje, na jaře absolvovala koncertní šňůru se spřízněným souborem Rybičky 48. Nyní se chystá na Džbán, kde popřeje legendárním Třem sestrám k 27. narozeninám. "Na Džbán se moc těšíme. Zakalíme, ale nové songy ještě nestačíme nadřít," vysvětluje Petr Pečený a zároveň dodává: "Díky moc všem fanouškům za skvělé jarní koncerty, byli jste fakt úžasní. To se nám to pak hraje."

 

Autor: Jakub Malovaný

Foto: www.doctorpp.cz