Jdi na obsah Jdi na menu
 


a ještě TORREMOLINOS

6. 6. 2011

Dnes je den odpočinku. Začínáme jak jinak než u bazénu, ale na celý den to není.

Odpoledne se vydáváme k moři. Cestu dobře známe, míříme rychle do starého centra a začínáme scházet po lomené ulici, kterou občas přerušují schody. V první zatáčce však odbočíme a projdeme restaurací na terasu. Stačilo by seběhnout zadní schodiště a jsme u moře, ale my si sedáme ke stolku s pěkným výhledem a objednáváme si tapas. Já pořádný kousek masa, Slávek mořské plody. Ani ve víně jsme se neshodli a proto si každý objednáváme malý džbánek, já červeného a Slávek bílého. Máme se skvěle, máme se španělsky.

Na procházku se vydáváme tentokrát směrem k Malaze. Nekonečné pláže přerušované malými hájky s palmami neberou konce. Parkoviště u dvou malých zátok jsou plně obsazená většími auty. Záhy je jasné, proč jsou auta větší, protože se na ně musí vejít surfy a další vybavení. Moře je plné surfařů, nad kterými se vznáší barevní draci, čekáme, kdy se šňůry zapletou do pavučiny, a strhnou surfaře v neoprenových oblecích jedoucí po vlnách, nebo nad nimi letící, zpět do moře.

Už nás bolí nohy a začínáme se vracet. Opět míjíme restaurace, teď mají již zatopeno pod grily a na pultech plných ledu, jsou vystavené ryby a jiné potvory, které za chvíli zmizí v útrobách hostů. Nás čeká v našem hotelu báječný švédský stůl, sedmička vína na terase, poslední noc v Andalusii.

 

Náhledy fotografií ze složky 7 a ještě Torremolinos

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář