Jdi na obsah Jdi na menu
 


Navod

1)Chceteli si zahrat hru Lineage 2 neboli C4 mužete si jí stahnout na http://www.gamepark.cz/Hra.asp?H=64 Pozor pouze hru!

2)Po stahnutí nainstalujte! Jakmile se hra nainstaluje je důležite aby jste nasledujci tabulku zastornovali!(Stahuje to data z oficiálních stranek a pak by se vám hra nespustila!Po nainlstalování má hra 5Gb!)

3)Najedte na tento odkaz http://www.dragon-network.net/download.php a začněte stahovat! Než se dostahuje založte si učet zase na  http://www.dragon-network.net/account/register.php  Po stažení rozbalte soubor a vložte ho do Hry (Př. C:Program Files/Lineage II/ | obě složky!).

4)Pozaložení Učtu potvrďte e-mailem (Může to trvat 1min nebo i 24 h ale to maximalně)

5)Ž ploch odstra%nte ikonu Lineage II a najeďte do adresaře kde jste nainstalovali hru! (Př. C:/Program Files/Lineage II/systém )  | myslím že ve 3. nebo ve 4. řádku najdete červenou ikonku Dragon... SPUSŤTE!

6)Do první kolonky napište Login který ste uvaděli při registraci. Do druhe heslo POZOR jestli máte v hesle nějáké číslice tak musíte podržet shift a číslice psát na hurzoru háčků a dlouhých písmen.

7)Po zadání dejte Aggre-Souhlasím a klikněte na 5x (Infinity-Je tam clan), čísla značí kolikrát rychlejší je serwer-Nedoporučuji 30x velni nudnééé!)

8)Dál si poraďte sami jste ve hře. Pokud máte nějaky problém obraťte se na

 Email: lipanescua@seznam.cz                    ICQ: 419741094