Jdi na obsah Jdi na menu
 


Několik pozvánek do Touchovic.

article preview

Finišují programové uzávěrky hlavních kulturních událostí na letošní rok, a proto si Vás dovolujeme pozvat do Touchovic. 

Sezónu na hřišti začínáme Pálením čarodějnic, pokračujeme Sportovním dnem a Dětským dnem, kam letos zavítají záchranáři z Loun se sanitou a celým vybavením, které si děti budou moci prohlédnout a osahat. V jednání je promítání filmu pod širým nebem v areálu letního cvičiště, o kterém Vás budeme včas informovat.

Touchovická pouť (10.a11.srpna) představí na sobotní zábavě mosteckou skupinu MiniBand. Nedělní odpoledne bude opět pestrým kaleidoskopem, ve kterém vystoupí skupina L-Modus, lounští tanečníci v latinskoamerickém rytmu, chybět nebude ani "koňské" vystoupení Vladimíra Špáni, malé překvapení si pro Vás připraví místní sportovci spolu s hasiči,hlavní hostem bude zpěvačka Míša Nosková a snad nás nezklame ani patron pouti Vlastimil Harapes.

Touchenfest (24.srpna) - druhým vrcholem kulturního léta se stal rockový festival , který se představí letos již posedmé. ředitel festivalu slibuje opět kvalitní podívaní a poslech, letos i s mezinárodní účastí. Více na stránkách festivalu Touchenfest.

A jako každý rok chceme představit i něco nového. Letos bychom Vás všechny rádi  pozvali do zrekonstruovaného sálu bývalého kina v Touchovicích. Nezačneme sice promítat, ale připravujeme Křeslo pro hosta, kde jako první usedne česká herečka Taťána Medvecká, a to 10.listopadu 2019 v 16 hodin. Nenechte si to ujít a přijďte se podívat. 

 

Budeme se na Vás těšit na všech akcích v Touchovicích, zachovejte nám přízeň a přijďte nás navštívit. Kalendář všech akcí aktualizujeme na našich webových stránkách.

                                                                                                                         (hp)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30