Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchovická vavřinecká pouť 2013

Druhý srpnový víkend patřil touchovické pouti.

article preview

   Druhý srpnový víkend patřil, jako každým rokem, pouti pořádané na počest patrona obce sv.Vavřince.

   Vše začíná sobotní zábavou pod širým nebem. Krátká dešťová přeháňka těsně před začátkem zábavy možná odradila některé potencionální návštěvníky, ale ti kteří přišli rozhodně nelitovali. Skupina Aquarius dokáže posluchače a tanečníky dostat brzy do tempa a též vystoupení Terezy Ester Vágnerové a Veroniky Zelníčkové z muzikálu Děti ráje návštěvníky vyprovokovalo k tanci a dívky musely přidávat. I přes postupující chlad se všichni bavili do brzkých ranních hodin.

   Na nedělní odpoledne se organizátoři snaží přivést a předvést  vždy zajímavé a známé hosty. Tentokrát odpoledne zahájila cimbálová muzika Jirkovák s moravskými písničkami. Moderátor odpoledne p.Milouš Červencl přivítal všechny přítomné a již na tandemu vjíždějí se svojí zdravicí sousedé z Opočna. Došlo i na připomenutí letošního 120. výročí založení SDH Touchovice a hasiči přispívají do pestrého odpoledne recesistickým požárním útokem v převlecích. Program pokračuje dále a přichází dnešní hlavní host Stanislav Hložek, který zazpíval všechny známé hity a roztančil malé návštěvníky. Vystoupení se Stanislavem Hložkem si vyzkouší i patron novodobých touchovických poutí Vlastimil Harapes.

   Na závěr celého odpoledne přichází  křest nového CD Marie Párové "Itálie, má láska". Po křtu, který provedli všichni pozvaní hosté, sama zpěvačka zapívala dvě písně z nového CD. Odpolední program končí a návštěvníci se již těší, co pro ně bude připraveno příště. Nechme se překvapit.

   Poděkování patří všem obětavým organizátorům z řad TJ a SDH Touchovice, manželům Červenclovým, mistru zvuku DJ Tonymu, firmě Cotel s.r.o.,restaurantu Flamengo, ale hlavně všem návštěvníkům pouti. Děkujeme!

                                                                                                                                       (hp)

 

Fotografie naleznete v našem fotoalbu, ale i na těchto odkazech FOTOFOTO 1, FOTO 2

VIDEO 1, VIDEO 2

 

Náhledy fotografií ze složky Touchovická pouť 2013 ve 20 obrazech

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30