Jdi na obsah Jdi na menu
 


Touchovická pouť 2021

article preview

Touchovická pouť 2021

Dvě odlišné  tváře ukázalo letošní vrtošivé počasí i na Touchovické pouti.  Hlavně sobotní zábava zkrápěná od začátku deštěm byla zkouškou odolnosti a v mnoha případech i věrnosti  jejích návštěvníků. Přesto se zastřešená místa pod stany zaplnila a všichni, kteří přišli určitě nelitovali a dobře se bavili až do ranních hodin.

Neděle ukázala svou přívětivější tvář, polojasné počasí  přilákalo do areálu spoustu návštěvníků. Pouťové odpoledne nabídlo pestrou přehlídku různých žánrů. Dívky z Ranče Saint Anthony ze Mstišova se předvedly nejen jako skvělé jezdkyně  na koních, ale své umění ukázaly na parketu při country line dance jako cowgirls či kankánové tanečnice z divokého západu.

Návratem  do Touchovic  bylo vystoupení hlavní pěvecké hvězdy Magdy Malé. Zpěvačka byla  jednou z prvních hvězd, které se představily  na obnovených poutích v roce 1999. Svoje vystoupení zvládla opět s bravurou. Ať již samostatně nebo v duetu s Vlastimilem Harapesem. Povedlo se též nevídané, zaplnit parket tanečníky a několik přídavků  hovoří za vše.

Závěrečný tanec s Vlastimilem Harapesem byl pro místní paní a dívky výzvou i lákadlem. Oba dny skvěle zvládla hudební skupina EXIT. Ta se výborně zhostila role hlavní „pouťové“ kapely.

Na závěr poděkování všem, kteří pouť připravil, udrželi v chodu a opět uklidili, dramaturgovi a moderátorovi p.Červenclovi, zvukaři Tomáši Kubíkovi, majitelům lunaparků, stánkům s občerstvením a hlavně všem návštěvníkům, kteří k nám zavítali.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         (hp)

 

Fota naleznete v naší fotogalerii nebo zde FOTA 1 , FOTA 2.

 

Náhledy fotografií ze složky Touchovická pouť 2021

 


Poslední fotografie


Počasí




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30