Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravka: Sokol Jestřebí - Lesnice 3:3

24. 10. 2010

V posledním podzimním utkání se naši nejmladší rozloučili před slušnou diváckou kulisou výsledkem 3:3. Do vedení se dostali jestřebští hráči po pěkné střele Marka Vojta, který nedal šanci hostujícímu gólmanovi. Hosté srovnali střelou zdálky po trestném kopu. Hra se přelévala od branky k brance, naši se opět dostali do vedení po pěkné akci, když Filip Sitta vysunul Dominika Nieče, který zkušeně zavěsil a bylo 2:1. Hosté opět srovnali a šlo se do šaten. Ve druhém poločase vstřeli branku Filip Sitta, bohužel nešťastný vlastní gól, když se balon odrazil od Slezákové znamenal remízu 3:3. Do konce utkání i přes šance na obou stranách už gól nepadl a oba soupeři se rezešli po zásluze smírně.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům a hráčkám přípravky, dále zejména Frantovi Novotnému, který má největší zásluhy na fungování našeho týmu přípravky. Dále všem rodičům, zejména matky hráčů tvořili super fanklub, otcové zase pomáhali Frantovi v organizaci.

Nyní přes zimní přestávku budou hráči trénovat v tělocvičně a do jarních bojů vstoupí zase o něco zkušenější a vytrénovanější.

Ještě jednou díky !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář