Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. října 2014 se konal IX. ročník Draky(i)ády v Parku. Letos to moc nefoukalo, bylo zataženo, ale nálada skvělá, draci a dráčata létali jak o život. Letos vyhráli rodičovskou soutěž zase Bínovi, malá dráčata vyhrála Kristýnka a větší draky vyhrála Anička E. Žádný drak neuletěl, foukalo málo a jídla bylo požehnaně.  Měli jsme výborný burčák z obchůdku od známých - Dobroty od sousedů z Uhříněvsi. Ostatní zážitky viz fotogalerie Drakiáda 2014.

5. října 2013 se konal VIII. ročník Draky(i)ády v Parku. Letos to moc nefoukalo, ale přišli Bínovi a vyhráli skoro všechno. Žádný drak neuletěl, žádný mobil se neztratil v poli a tak jsme mohli rozdat spoustu sladkostí a radosti zejména těm nejmladším. V kategorii rodiče vyhráli také Bínovi, a tak máme na příští ročník co trénovat, abychom je my ostatní dohnali nebo předehnali. Ostatní zážitky viz fotogalerie

6. října 2012 se konal již VII. ročník Draky(i)ády v Parku. Létali jsme tak, že nám několik draků uletělo do nenávratna, protože foukalo jako nikdy před tím. Zápisné bylo 50, na draka a tak jsme mohli ocenit všechna dráčata a jejich výkony. Bylo na to se dívat, létalo skoro všechno, včetně malých dětí. Vítra nás neodradil od večerního ohně, ale hlídali jsme, aby jistra nepřeskočila na přilehlé příbytky. Takový to byl fukar!!! . Ostatní zážitky (viz fotogalerie)

8. října 2011 se konal již VI. ročník Draky(i)ády v Parku. Létali jsme v kategoriích dráčata do 4 let, drakouši do 10 let, draci a dračice do 18 let a poslední kategorie jako vždy - rodiče. Na závěr byl jak jinak klasický táborák se vším co už k tomu patří. Ostatní zážitky (viz fotogalerie).

 7. října 2010 se konal již V. ročník Draky(i)ády v Parku. Ročník měl moto - "Vyrob si svého draka a létej".  Sešli se krásní draci s malými dráčaty a létali jsme po celém parku, až na pole. Absolutním vítězem s nejhezčím drakem se stal Petr se svou Drakundou. Na závěr byl jak jinak klasický táborák se vším co už k tomu patří. Ostatní zážitky  (viz fotogalerie)

3. října 2009 se konal již IV. ročník Draky(i)ády v Parku. Tentokrát foukalo, až záblo, takže tradice se nekonala. Letos lítali všichni, tedy draci,m dráčata a dračice. Byly už klasické kategorie, létající tatínek a maminka. Děti i rodiče dostali sladké ocenění za snahu a létání daleko do polí. Na závěr byl jak jinak klasický táborák se vším co už k tomu patří. My, ukrajinští, jsme ráno v neděli zvedali kotvy a tak jsme opustili oheň dříve. Cesta byla nejukrutnější za celý rok. Jinak vše super, inovace draků nezná mezí a tak příští rok to bude o domácky vyrobených dracích. Ostatní zážitky  (viz fotogalerie)

18. října 2008 se konal již III. ročník Draky(i)ády v Parku. Sice opět nefoukalo,  tradice je totiž třeba dodržovat. Letos nevzlétli pouze draci sofistikovaní, tj. tací, co potřebují řídit, nadnášet a jinak asistovat při letu. Ostatní klasici lítali všichni. Přibyla i nová kategorie, létající tatínek a maminka. Děti dostali sladké ocenění za snahu a létání daleko do polí. Tatínkové a maminky si opekli buřty a zhodnotili letošní ročník ve světle posledního letošního táboráku (viz fotogalerie) 

3. října 2007 se konal II. ročník Draky(i)ády v Parku. Sice nefoukalo, ale přece jenom se podařilo většině draků vzlétnout. Tatínkové a maminky se snažili, malá dráčata kreslila draky všech tvarů a barev a dokonce přiletěl i orginální drak až z Číny.

 8. října 2011 se konal již VI. ročník Draky(i)ády v Parku. Létali jsme v kategoriích dráčata do 4 let, drakouši do 10 let, draci a dračice do 18 let a poslední kategorie jako vždy - rodiče. Na závěr byl jak jinak klasický táborák se vším co už k tomu patří. Ostatní zážitky (viz fotogalerie). 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Drakiáda 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář