Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice - Domašov 1 : 1 ( 0:0 )

3. 11. 2008

  Již od úvodních minut se ukazovalo, že Domašov nejsou žádná ořezávátka a že proti nám hraje mančaft ze špičky tabulky. Hra byla vyrovnaná, ale objektivně je potřeba říci, že Domašov byl přece jen nebezpečnější a při našem brankáři Borisovi stálo i štěstí, když se míč dvakrát otřel o tyčku brány.

  Po půl hodině jsme museli stáhnout zraněného útočníka Togu a na plac šel Pižma, tentokrát netradičně na levou zálohu, Orka to vysunul na tykadlo. Poměrně málo jsme stříleli, snad jen Pižma jednou z dálky zahrozil, ale bylo to itím, že Domašov dobře napadal a zdvojoval a než jsme si míč přichystali většinou stáli v bloku před našimi hráči.

  Po změně stran se obraz hry změnil, čím dál více jsme se začali prosazovat my, centry do vápna létali z obou stran a brankář Domašova Honza Trnka měl plné ruce práce. Nicméně i Domašov hrozil brejkami a když už jsme jeden z brejků odvrátili dobrým zákrokem brankáře Borise, přišla Cantonova chyba který míč vyvezl z velkého vápna, ale přihrál přímo Domašovskému hráči, ti nás poté přečíslili a dali branku na 0:1

 Na plac se dostalo levé křídlo Žán, který nahradil Orku a na našem mančaftu byla vidět obrovská vůle zápas otočit. Prakticky se závěrečná půlhodina hrála pouze na jedné polovině hřiště, do útočení se zapojovali i všichni 4 naši obránci a Domašov byl pod silným tlakem. Filip hrál prakticky třetího útočníka, vyhrál i spoustu soubojů, ale dát branku se mu nepovedlo ani jednou ze dvou třech jasných možností. Vždy kdy ocitl sám na malém vápně vždy trefil výborně postaveného brankáře, který snad měl v sobě magnet a míč přitahoval. Hosté si nedali ani vlastní gól když před Honzem obránce odvracel centr poměrně prudkou malou domů z malého vápna.

  Na plac se dostal i Čmelda a v závěru to z naší strany bylo vabank. Zbývalo 5 minut když Laďa zabojoval u brankové čáry, hosté nechtěli odkopnout míč na roh, ale čekali že se dokutálí za lajnu a bude odkop. Laďa míč ovšem vydoloval ještě před čárou, vyběhl zpátky na malé vápno a po zemi k tyči nedal nejlepšímu hráči zápasu brankáři hostí šanci a zaslouženě srovnal na 1:1

  Samozřejmě i to nám bylo málo, ale další branku už jsme nedali. Podobně jako z Chudčicemi tak i s Domašovem jsme na více jak plichtu nedosáhli, což je z hlediska hry o první místo málo.

  Po zápase jsme poseděli, vyříkali si určité věci.  Co se týče mého dalšího trénování - avizované 4 body z posledních 2 zápasů jsme uhráli a tak budu pokračovat i na jaře. Nicméně trenérský tým se rozšíří i o druhého trenéra - Braně. Myslím si že by to mohlo fungovat, treninky povedu já, sestavu a taktiku vymyslíme před zápasem společně a zápas z lavičky povede Braňo.

  V plánu je pořízení nových dresů, neboť oranžové jsou více méně nepoužitelné, nehledě na roztrhané trenky a štulpny.

  Nyní bude do konce roku klid, od ledna začneme s přípravou - hlavně nabírání kondice. V plánu mám cca 4 přípravná utkání, chtěl bych využt umělou trávu v Brně a přípravu v únoru a březnu těmito zápasy zpestřit.

 Co se týč hráčského kádru - Miga je do konce sezony v Čučicích. Vraníkovi dáme souhlas k hostování v Senoradech, nemáme v tom jedinej problém a věříme že pravidelné hraní zápas co zápas mu může jedině pomoci. Slyšel jsem i o zájmu Jardy Skokana jít hostovat do Čučic, neříkám ne, ale to je ještě na debatu, naopak chceme získat Robina na přestup, který u nás hostoval do konce podzimu z Žebětína. Zimní přípravu u nás začne i dorostenec Dušan Horváth, uvidíme jak se mu povede . Co se týče případného dalšího posílení, trápí nás hlavně post stopera a gólového útočníka.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

a co neděle?

(jack., 3. 11. 2008 20:13)

hoši nic proti ale tady píšete jak se těšíte na jaro a na neděli 9.11. už kašlete?

co dodat.............

(orca, 3. 11. 2008 12:59)

Podzimní část byla podle mě trošku nešťastná a v utkání proti Zakřanům sme odešli po střídání,ale před ním sme mohli být ve větším vedení a ve větším klidu.Pak čtyři remízy,hlavně bych ocenil bod z Oslavan,kde sme mohli dostat pěknej klepec,pak Domašov i Chudčice sme dotahovali,ale už to na výhru nestačilo,ale to Rio,to byla tragédie.Jinak si myslím,že nic není ztraceno,protože letos mě nikdo nepříde na úrovni Louček či Knínic a dá se hrát otevřenej zápas se všema a uhrát solidní výsledek s každým.Tak snad budeme po sezoně aspoň trochu spokojení,že sme něco předvedli.
Máš pravdu,ale nejvíc postrádáme útočníky a tam by sme měli mít klidně i čtyři,protože hrát sezonu se dvěma je málo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak zdarec a už aby bylo jaro!!!!!

konečně

(Laďa, 3. 11. 2008 10:39)

Tak konečně jsem rád, že jsem splnil požadavek trenera z hodnocení po zápase ze Senoradama, že dám gol jak Říčanům tak i Domašovu, jsem rád, že to vyšlo, ale v průběhu zápasu vzhledem k jejich včerejší osobní obraně jsem tomu moc nevěřil, snad se mi bude dařit i na jaře trošku více a dám více než těch 6 gólů, protože je to jeden z nejžiších mojích vstřelených gólů na sezonu, a šance jsem rozhodně měl, mrzí mě ty golovky z remízových zápasů s Chudčicemi a Čučicemi. Tak v novém roce s novým elánem. Myslím, že pokud se uzdraví Pařa, tak budeme fotbalovější a silnější v ofenzívě.

hodnocení hráčů

(Cantona, 3. 11. 2008 8:18)

Boris - dobře si postavil tyčky a svoje 18.narozeniny oslavil výborným výkonem

Marek - těží ze své chytrosti, fotbalovosti a zkušenosti - jen tak dále

Cantona - zavinil branku, to je bez debat.

Vláďa - pohyblivý dopředu dozadu jako vždycky

Honza - v obraně bezchybný, ale tentokrát i útočil, centroval, chodil na centry.

Robin - ukazuje že je pro nás přínos, mladé rychlé hráče potřebujeme.

Norek - náš nejlepší hráč na place. Je vidět, že konkurence na středu zálohy mu svědčí.

Filip - oddřel toho hodně, škoda těch šancí. Branku dá spíš ze 40 metrů než z malého vápna :-)

Orka - snažil se, bojoval, ale moc se neprosadil. Byl přesunut do útoku, ale tam mu to moc nesedí.

Pižma - bylo fajn, že střídáním Togi neodešla kvalita. Přece jenom ho to více táhlo do středu hřiště. Určitě přispěl k našemu tlaku ve druhém poločase, ale přece jenom od Pižmy toho očekáváme ještě více.

Toga - snažil se, ale obrana Domašova hrála v prvním poločase pozorně. Škoda zranění.

Laďa - díky svým předpokladům a vlastnostem vybojoval zdánlivě ztracený balón a dal gól. Laďo díky.

Žán - určitě byl oživením, přece jenom je to více útočník než Orka.

Čmelda - i on v závěru svým pohybem pomohl zvýšit náš drtivý tlak.

Max ani Jarda se na plac nedostali, holt střídat lze maximálně 3 hráče

smůla na kopačkách

(Filda, 3. 11. 2008 7:18)

Zdar borci, chtěl jsem všem poděkovat, že jste zápas odjezdili od začátku do konce. Věřte mi, že jsem do zápasu dal úplně všechno a dneska jsem zbitej, že jsem skoro nevstal z postele. Mrzí mě, že se mi nepodařilo proměnit některou z mých mega šancí, protože pak by bolest odešla rychleji. Ale jak říkám, je to jenom fotbal, neposeru se z toho. Tak snad vám na jaře ukážu, že nějakou tu branku ještě dám. Mimochodem - Domašov podle mě zatím nejtěžší soupeř, co u nás v sezóně hrál. Teď jdu ledovat zápěstí a naražený záda :-/

omluva

(Cantona, 3. 11. 2008 7:13)

Omlouvám se spoluhráčům i divákům za ten kiks, z kterého padla branka Domašova.