Jdi na obsah Jdi na menu
 


   Jaké jsou Ketkovské barvy a máme nějaký znak, vlajku či logo? Bohemians jsou zelenobílí a mají klokana ve znaku, sparťani jsou rudí a místo komunistické hvězdy teď mají ve znaku S, slávisti jsou zase sešívky červenobílé. Ale co Ketkas? Hrajeme v oranžových dresech - výhoda je že takové kromě Holandské reprezentace nikdo nemá a tak se často nestane že bysme se museli převlékat. Máme i teplé žluté. Dříve se hrávalo např. v tmavo modrých či fialových (ještě v nich občas pár hráčů trénuje). Pamětníci si jistě vybaví sněhobílé dresy z konce 80tých let. Co je tedy pro Ketkas typické? Máme se držet nějaké tradice či založit novou?

    V kabinách visí naše starší vlaječky, jedna je zelenobílá a ta poslední z roku 1983 je modrobílá. O žádném znaku či logu nevím, rád si nechám poradit. Neobjeví-li se nějaký historický nabízí se možnost nějaký nový navrhnout.

    Tak se těším na vaše příspěvky a nápady, můžete taky napsat co bysme měli také zlepšit v organizační stránce fungování klubu, co by se dalo udělat lépe např.pro diváky, hráče atd. Cíl našeho snažení je jednoznačný - posunout klub na vyšší úroveň.

                                             Michal Matoušek

Obrazek

   

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

barvy a plaz

(Cantona, 13. 11. 2006 12:20)

plaz je určitě dobrej nápad, určitě lepší než tragéd, potápěč či ortéza. Logo je pěkné, nevím kdo je autor. Jenom nevím jak ty barvy,zelená jak je na tom logu je dost obvyklá (Zakřany, Zbýšov, Rapotice atd)

znak

(Zdena, 12. 11. 2006 12:14)

Jeden z návrhů je přilepen viz výše. Jen abysme tou vaší rychlostí neuráželi ty plazy. Kdo je autorem znaku Plaz Ketkaz Cup ?

barva

(pižma, 12. 11. 2006 7:34)

Určitě bych byl pro bílou ta je na obou starších vlaječkách, také muži hrávali v bílých dresech velmi dlouho (už když jsem byl žák a v těch samých dresech jsem za muže začínal i já). Další barvu nevím zelená i modrá je sice dobrá, ale jsou to dost časté barvy.
Jako znak bych bral hada, pořádáme plaz ketkas kap a jako plazi se po hrišti i pohybujem!

logo

(dobrá duše, 9. 11. 2006 8:52)

Souhlasím s Ory
Barvu bych dal černou – smuteční
Do znaku potápěče – jak se pořád potápíte

logo

(Filip, 9. 11. 2006 6:26)

Pro spestření :-)
Myslím, že dobrý logo ve znaku by třeba byla i ortéza.
Jinak nevím, protože moje minulost u Ketkovskýho týmu sahá někam jen deset let zpátky, a to se hrálo v dresech, ve kterých hrajeme dnes.

barva

(Ory, 8. 11. 2006 17:39)

Já si myslím,že by nám slušela černá!!!
Ve znaku by se dobře vyjímal tragéd,protože tak hrajem!

Logo, barvy, atd

(Zdena, 8. 11. 2006 16:15)

Už jsem to tady jednou nakousl a jsem rád, že i u někoho jinýho to ještě zaměstnává mozkový závity. Budem dělat nový stanovy, bude se měnit název TJ, tím i razítko, chtělo by to vlajku, tedy barvy a znak, atd, atd. Já jsem pro modrobílou variantu(mimochodem jsem nechal udělat dresy žákům v těchto barvách) s nějakým symbolem (obec má sice hrábě ale to mi moc nesedí).
Tato diskuse se možná (doufám) rozvine mnohem více, ale prozatím mám jeden poznatek co by se mělo zlepšit. Za ty čtyři roky co jsem se vrátil zpátky do Ketkovic byl tenhle rok z pohledu přiložení ruky k dílu zdaleka nejhorší. Tady by měl asi každej začít u sebe. Plánů je mraky, ale bez lidí to nepůjde. Tak bohatí nejsme.