Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - ZBRASLAV B 7 : 1 ( 2 : 0 )

30. 8. 2010

První půlhoďku to na takovej výsledek vůbec nevypadalo, zbraslavští hodně běhali a zápas byl otevřenej. Skóre otevřel křížnou střelou Robin, když některej zbraslavák jeho střelu tečoval a přišlo částečný uklidnění, protože všichni víme, jak se to vyvíjelo v Lufkovanech. Šance se objevovaly na obou stranách, Boris nás skvěle podržel při tutovce hostů. Hosté poté zahráli rukou asi ve vápně, rozhodčí sice trestňák vytáhl na šestnáctku, ale Pižma s přehledem poslal mičudu po zemi k tyči. V poločase spáchali hosté dobrovolnou sebevraždu, když se asi jejich nejlepší hráč vytáhl ze stopéra dopředu a viditelně nám tím otevřeli vrátka. Krásnou hlavičkou zvýšil Robin na 3 : 0 a když Orka po faulu na Brka zvýšil z penalty na 4 : 0 zbývala už jen otázka jak si zápas užijeme a kde se zastaví skóre. Brkovi se pak konečně podařil brejk a bylo to za rukavicu. Další dvě branky jsme přidali, když Dušan vyslal Brkina,ten to před gólmanem ve vyložený střelecký pozici nahrával ještě na druhou stranu nabíhajícímu Dušanovi a Jarikovi na který zívala prázná branka, ale oba dva zaskočil zbraslavskej obránce, kterej s přehledem uklidil míč do vlastní sítě. Poslední branku vstřelil Jarik, když ho Brko našel úplně osamocenýho na malým vápně a široko daleko nebylo živáčka. I zbraslavskejm se podařil čestnej úspěch, když do rozjetýho zápasu naskočivší nažhavenej Řízek trochu zbytečně kličkoval u lajny, o míč přišel a v obraně chyběl i druhej bek Max, kterej se toulal snad až někde u kostela.

Škoda jen, že se nemůže střídat víc hráčů, protože k zápasu byli nachystaní ještě Michal Papik a Čmelda. Ale to jsou pro trenéra ty příjemnější starosti.

Za zmínku stojí i pohodovej a dobře pískající rozhodčí, což v naší soutěži není až tak obvyklej obrázek. Neznám pozadí, ale na konci zápasu daroval Emilovi dres a piščalu, což snad nebylo nějaký loučení, protože takovejch rozhodčí je jak šafránu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Rob, 30. 8. 2010 22:19)

Hattrick nechcu , eště si zvyknete a co pak ... :D

Letos ho dám a pivka poletijou do placu, to se neboj, ale doufám že to bude po lepším výkonu než sem předvedl...

gólově parádní spiel, ale upřímně rozehra proti Lukovanům se nám dařila víc, otázka času kdy z nás půjde respekt, jen tak dál a Ketkas na špicu !

hattrick

(Sid, 30. 8. 2010 20:56)

Kdybys byl co k čemu, tak mu tu penaltu necháš a pivka mohly bejt :-)

hodnocení..............

(orcca, 30. 8. 2010 18:12)

Konečně sme si to užili a já osobně sem se bavil,snad pro oko diváka dobrej špíl.Jen tak dál.
Robe příště se přihlaš,ať tě to něco stojí.Dva sakle dobrý,ale tři to je prostě 20 piv!!!!!!!!!!

Gratulace

(MaŠ, 30. 8. 2010 17:27)

Valte dál a přímo za námi do trojana !!!

Krásná práce

(duho, 30. 8. 2010 12:33)

Velice pěkné utkání! Snad se povede ještě zvýšit účast na trenálech a pozvednout jejich celkovou úroveň. Sportu zdar a fotbalu zvlášťe!!!

Jen tak dále

(toga, 30. 8. 2010 12:01)

Konečně se hrálo jak si všichni představujem, v klidu bez hádání po zemi a s golparádou navrch. Škoda jen že po tak dobrém výkonu a krásné výhře většina kluků odešla a zůstali jsme tam jen v kabině cca 4.

Střelnica

(Sid, 30. 8. 2010 11:19)

Te góle šle za sebou možná jináč, ale kdo si to má kurňa pamatovat :-)