Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuální informace o dění v klubu

29. 6. 2020

Telefonní kontakt do klubovny: 725 331 818

Pevná provozní doba v klubovně: Čtvrtek: 9:00 – 12:00 hodin -  uděláme to nutné a jdeme domů

 

 

 

Vzhledem k tomu, že jsme se od března nesetkali na společné schůzce nabízím -

 

 Krátké info k aktuálním akcím.

 

Červnový rekondiční pobyt v Hotelu Bellaria se nekoná.

 

Zatím je v plánu rekondiční pobyt v Poděbradech.

Účastníci pobytu informace mají. Případné dotazy a hlášení změn vyřizuje Zuzka. Pokud někdo z účastníků rekondičního pobytu strávil dovolenou v zahraničí odevzdá Zuzce potvrzení o bezinfekčnosti.  

 

Nabízíme výlet v září. Měl se konat v květnu. Do bylinkové zahrady Naděje Mgr. Podhorné, v Konicích u Brodku u Přerova. Termín 2. září.

V zahradě bychom se zdrželi celé dopoledne, nabízejí prohlídku zahrady, krátkou přednášku k jejich činnosti a nákup sazenic a ostatních výrobků. Mgr. Podhorná byla se svou přednáškou na Dnech zdraví ve Slatinicích, když jsme tam zrovna byli na rekondičním pobytu a někteří si ji poslechli. Neplatí se vstupné ani za přednášku.

Odjížděli bychom od University v 7:00 hodin, dne 2. září, nejdříve do Konic, tak na 9:00 hodin a v odpoledních hodinách bychom mohli navštívit Hrad Bouzov.

Pokud si budete prohlížet hrad na webu, mají tam, že v září bude uzavřen. Volala jsem tam a to je kvůli situaci teď, všichni věříme, že do září se situace zlepší a budeme si moci hrad prohlédnout.

Musíme vybrat okruh, podle toho se platí vstupné. Zájemci se nahlásí Zuzce.

Provedu rezervaci. S recepci hradu budu komunikovat telefonem nebo mejlíkem. Příspěvek účastníků na dopravu činí 250,-- Kč. Jak to bude se vstupným, sdělíme později.

 

Po prohlídce zahrady bychom šli na oběd. Restauraci zajistíme později. Teď je brzy něco rezervovat.

 

Chybějící akce během roku neuskutečněné, bychom si trochu chtěli vynahradit tím, že ve dnech 27. – 29. září si vyrazíme do Hotelu Zátiší v Komorní Lhotce. Pobytová akce pro dvacet osob.  

 

Potvrzení o bezinfekčnosti by měli Zuzce dodat všichni zájemci o společné výlety a pobytové akce, kteří se vrátili z dovolené v zahraničí.

 

Na podzim by se mohl uskutečnit ještě jeden zájezd. Navrhněte, kam bychom se mohli podívat. 

 

Také bychom měli uspořádat nějaké akce ve Spolkovém domě. Navrhněte.

 

Zatím tolik, mějte se hezky.               Bláža

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář