Jdi na obsah Jdi na menu

Zpravodaje

Příspěvky

Zpravodaj březen 2023

Komentářů: 0

ZPRAVODAJ – březen 2023

 

          První letošní členská schůze proběhne v úterý dne 14. března v Rehabilitačním sanatoriu Lázní Darkov, a.s. Karviná, v kavárně. V budově B v prvním patře. Od 15:00 hodin. 

 

          Dubnová schůzka také proběhne v Rehabilitačním sanatoriu, opět v 15:00 hodin. Součástí bude krátká přednáška manažera ČSOB. Takže se sejdeme v salonku, v prvním patře budovy B, dne 11. dubna.

Přečíst

Zpravodaj - únor

Komentářů: 0

ZPRAVODAJúnor 2023

 

Schůzka 14. února proběhne opět v Rehabilitačním sanatoriu v Karviné –   Hranicích. V budově B – v prvním patře, v 15:00 hodin. 

 

          Členská schůze v březnu. I schůzka 14. března proběhne v Rehabilitačním sanatoriu v Karviné –   Hranicích. V budově B – v prvním patře, v 15:00 hodin. 

 

Přečíst

Zpravodaj leden 2023

Komentářů: 0

ZPRAVODAJ – leden 2023

         Schůzka 10. ledna proběhne opět v Rehabilitačním sanatoriu v Karviné –   Hranicích. V budově B – v prvním patře, v 15:00 hodin. 

Schůzka 14. února proběhne také v Rehabilitačním sanatoriu v Karviné –   Hranicích. V budově B – v prvním patře, v 15:00 hodin. 

Přečíst

Zpravodaj - březen 2022

Komentářů: 0

Členská schůze 8. března se uskuteční v 15:00 hodin, ve Spolkovém domě v Karviné Ráji u hřiště.

Schůzka v dubnu – to je 12. dubna, proběhne také ve Spolkovém domě v 15:00 hodin. Od května by schůzky mohly probíhat i ve Společenském domě v Darkově.

Přečíst

Zpravodaj - únor 2022

Komentářů: 0

 

Společné schůzky se začaly konat až v únoru.

Schůzka bude 8. února v 15:00 hodin ve Spolkovém domě v Karviné Ráji u hřiště.

Březnová členská schůze také bude ve Spolkovém domě opět v 15:00 hodin 

Přečíst

Zpravodaj prosinec 2020

Komentářů: 0

V současné době v klubovně nejsme ani ve čtvrtek.  Pouze podle dohody.

 

Z P R A V O D A J  - prosinec 2020

Ani já nevěřím, že se situace s opatřeními vyvine během dvou týdnů tak, že bychom se mohli někde setkat na schůzce, takže pokračujeme v mejlování, telefonování a předávání informací podle potřeby v klubovně. Protože věříme, že v příštím roce bude lépe a je třeba zajistit činnost spolku. A na ní se podílíme všichni

Přečíst

Zpravodaj říjen, listopad 2020

Komentářů: 0

V současné době v klubovně nejsme ani ve čtvrtek.

 

Z P R A V O D A J  - říjen, listopad 2020

 

Situace s šířením pandemie je stále horší a horší a tak si nedělám iluze, že bychom se sešli na společné schůzce v listopadu. Přesto je třeba vzájemné komunikace. Návrh plánu aktivit na rok 2021 odsouhlasit. Alespoň ti, na koho máme mejlovou adresu.

Přečíst

Zpravodaj II. pololetí 2020

Komentářů: 0

 

Z P R A V O D A J  - září 2020

Ve Spolkovém domě se sejdeme i v září, od 15:00 hodin do 18:00 hodin. Dne 8. září.

Potvrdila jsem rezervaci v Penzionu Zátiší v Komorní Lhotce. Třídenní pobyt. Zuzka má přihlášky a příspěvek 1 000,-- Kč se vybírá dnes. Pobyt je rezervován pro dvacet osob. Doprava malým autobusem, plná penze, termín: 27. – 29. září 2020. Věřím, že zbytek peněz na úhradu pobytu zajistíme. A tak jako v Poděbradech - stále platí nějaká omezení, kvůli šíření koronaviru. Je nutné, aby si každý, kdo prožije dovolenou v zahraničí nebo jinde v krizové oblasti, uvědomil rizika s tím související. Zdravotní problémy, které by se vyskytly běhen pobytu, neprodleně nahlaste Zuzce. I když – za ty tři dny????   

Přečíst

Zpravodaje - II pololetí 2020

Komentářů: 0

Z P R A V O D A J  - červenec -  2020

 

Vzhledem k tomu, že zpravodaj bude nejdříve rozesílán mejlem, kdo nemá, budou mu nejdůležitější informace sděleny telefonem, může se styl psaní zdát zvláštní, ale –

Dne 14. července se sejdeme / no, kdo bude chtít /, ve Spolkovém domě v Karviné – Ráji / u stadionu / v 15:00 hodin.

Tak jako jsem děkovala za šití roušek našim členkám, tak teď chci zrovna tak poděkovat všem, kdo se podíleli a podílejí na sběru použitých baterií. Karviná v soutěži získává zatím třetí místo. Baterkománie běží do konce srpna. Nejvíce se zapojila Maňka Hassová, manželé Černí, Krutcí a Marcelka Dudová. Snad jsem na nikoho nezapomněla.

 

Přečíst

Zpravodaje

Komentářů: 0
Přečíst

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

následující »