Jdi na obsah Jdi na menu
 


**********************************
VÁNOČNÍ DÁRKY PRO LARY - prosinec 2014 - ZUŠ M. Podvalové

ZUŠ M. Podvalové, Praha 9-Čakovice organizovala celý prosinec r. 2014 akci "VÁNOČNÍ DÁRKY PRO LARY" na podporu pejsků v naší Záchranné stanici LARY. Tímto mnohokrát děkujeme kolektivu ZUŠ M. Podvalové za laskavou a obětavou pomoc!

Pohlednice_M. Podvalové

 

MÁME RÁDI ZVÍŘATA - 6. 12. 2014

Akce pořádaná Městskou historickou gardou na podporu opuštěných zvířat z útulků - 13. ročník - zámek Brandýs nad Labem. Akci moderoval pan Zdeněk Srstka. Fotografie z akce naleznete zde.

Máme rádi zvířata

 

 

 Čakovické posvícení

 

 

Psí den v Čakovicích

 

 

Třeboradické posvícení

 

PESTIVAL - Kdo si hraje, nekouše - 20. 9. 2014

Fotografie z akce naleznete zde.

Pestival

 

 

4. ŠKVORECKÝ JARMARK - 20. 9. 2014

Fotografie z akce naleznete zde.

4. ŠKVORECKÝ JARMARK

 

LÍBEZNICKÉ POSVÍCENÍ - 13. 9. 2014

Děkujeme obecnímu úřadu Líbeznice - jmenovitě panu starostovi Mgr. Martinu Kupkovi a paní Šárce Kettnerové - za pozvání na akci Líbeznické posvícení, kde jsme prezentovali naši Záchrannou stanici pro odchycená a opuštěná zvířata a Odchytovou službu LARY. Velice nás těší, že pan starosta i paní Kettnerová mají rádi zvířátka - na Líbeznické posvícení nechali pro ZS LARY vyrobit třicetikilový! dort s podobiznami pejsků (viz první foto v nabídce). Tento dort jsme na akci společně s panem starostou a paní Kettnerovou rozřezali a rozdali dětem, což mělo u dětí nesmírný ohlas :-) Celkově se jednalo o vydařený den plný zábavy a atrakcí pro děti. Už teď se těšíme na další ročník Líbeznického posvícení.

Fotografie z Líbeznického posvícení k vidění zde.

 

SVATOVÍTSKÁ POUŤ KOJETICE - 14. 6. 2014

Fotografie ze Svatovítské pouti v Kojeticích naleznete zde.

Svatovítská pouť - Kojetice

 

KONCERT PRO LARY - 28. 5. 2014

Charitativní "KONCERT PRO LARY" již potřetí pořádala ZUŠ Marie Podvalové na pomoc opuštěným pejskům v naší Záchranné stanici. Tímto mnohokrát děkujeme celému kolektivu Základní umělecké školy.

 

Koncert pro LARY - ZUŠ M. Podvalové

 

 

CHARITATIVNÍ PROJEKT SMUTNÝ ČUMÁČEK - ZS LARY - 19. 1. 2014

Internetový portál zaměřený na kynologii www.dogsmagazin.cz uspořádal charitativní projekt Smutný čumáček, jehož cílem byla materiální pomoc pro psí útulky. I naše Záchranná stanice LARY patřila mezi obdarované. Dne 19. 1. 2014 naši ZS navštívila paní Zuzana Zikmundová z Dogsmagazinu a spolu se spisovatelkou a novinářkou Barbarou Nesvadbovou dovezla našim psím svěřencům granule, konzervy, piškoty, pamlsky, hračky, čisticí a úklidové prostředky (fotografie z předání materiální pomoci). Tímto mnohokrát děkujeme jménem všech pejsků v naší ZS LARY portálu www.dogsmagazin.cz za uspořádání sbírky Smutný čumáček a především za to, že si s vybranými materiálními dary vzpomněli na pejsky v naší ZS LARY, udělalo nám to velkou radost!

 

 

2. A ZŠ Dr. Edvarda Beneše, Praha 9-Čakovice v ZS LARY - 28. 11. 2013

Dne 28. 11. 2013 přišla pejsky v naší Záchranné stanici LARY navštívit třída 2. A ZŠ Dr. Edvarda Beneše z Čakovic se svou třídní učitelkou Mgr. K. Babkovou. Děti přinesly psíkům piškoty a různé pamlsky, které rovnou samy mezi pejsky rozdělily. Pak jsme všichni společně opékali buřty a užívali si vydařeného dne. Tímto děkujeme Mgr. K. Babkové a dětem z 2. A za radost a pamlsky, kterými potěšily opuštěné psy v naší ZS LARY a těšíme se na jejich další návštěvu.

Fotografie z návštěvy 2. A v ZS LARY naleznete zde.

 

 

ZVÍŘÁTKA KOLEM NÁS - MŠ KLÍNEC - 25. 10. 2013

Dne 25. 10. 2013 proběhla v MŠ Klínec akce věnovaná ZS LARY "Zvířátka kolem nás" - výstavka výtvarných děl dětí z MŠ Klínec a hudebně dramatické pásmo. Tímto děkujeme paní ředitelce Martině Kumštátové a celému kolektivu MŠ Klínec za laskavé pozvání a zorganizování této akce. Naše velké díky patří stejným dílem dětem z MŠ Klínec - bez jejich šikovných rukou a spousty nápadů by se celá akce mohla jen těžko uskutečnit. Zde můžete vidět mj. ukázku obrázků, které šikovné děti z mateřské školy namalovaly pro naši Záchrannou stanici LARY.

 

 

3. LETŇANSKÁ DRAKIÁDA - 19. 10. 2013

Děkujeme MČ Praha 18 - paní místostarostce I. Lojkové a společnosti Letňanská sportovně kulturní s.r.o. - jednatel pan V. Loučka - za milé pozvání na 3. ročník letňanské Drakiády, která se konala u areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. K vidění byl nespočet krásných draků. Bylo to příjemně strávené odpoledne na čerstvém vzduchu, počasí vyšlo naprosto úžasně, jako stvořené pro pouštění draků.

Fotografie z letňanské Drakiády naleznete zde.

 

 

ČAKOVICKÉ FILMOVÉ POSVÍCENÍ - 5. 10. 2013

Této akce jsme se mohli aktivně zúčastnit díky laskavému pozvání p. starosty MČ Čakovice Ing. A. Lochmana, Ph.D. a zástupce starosty Ing. J. Vintišky. Fotografie z Čakovického filmového posvícení naleznete zde.

 

 

TŘEBORADICKÉ POSVÍCENÍ - 29. 9. 2013

Děkujeme klubu LíPa za laskavé pozvání na Třeboradické POSVÍCENÍ. Fotografie z akce naleznete zde.

 

 

LETŇANSKÝ RATLÍK - 21. 9. 2013

Rádi bychom tímto poděkovali MČ Praha 18 - jmenovitě paní místostarostce I. Lojkové a radnímu Ing. J. Mikuleckému, Ph.D. - a společnosti Letňanská sportovně kulturní s.r.o. - jednatel pan V. Loučka - za pozvání na akci Letňanský ratlík, která se konala v sobotu 21. 9. 2013 v Praze-Letňanech. Naše velké díky patří i všem návštěvníkům, kteří se účastnili připraveného programu a kteří přišli podpořit naši Záchrannou stanici pro odchycená a opuštěná zvířata LARY. Děkujeme za všechny dary pro pejsky, kterých nebylo málo. Pejsci z naší Záchranné stanice od Vás dostali pamlsky, piškoty, granulované krmivo, konzervy, obojky a vodítka. Pejsci Vám všem moc děkují!!!

Fotografie z akce naleznete zde.

 

 

LÍBEZNICKÉ POSVÍCENÍ - 14. 9. 2013

Děkujeme obecnímu úřadu Líbeznice - p. starostovi Mgr. M. Kupkovi a paní Š. Kettnerové za pozvání na akci Líbeznické posvícení (14. 9. 2013), kde jsme prezentovali naši Záchrannou stanici pro odchycená a opuštěná zvířata a Odchytovou službu LARY. Děkujeme všem lidem za finanční příspěvky a pamlsky pro opuštěné a týrané pejsky z naší Záchranné stanice.

Jiří Dvořák - LARY

Fotografie z akce Líbeznické posvícení

 

 

ZPĚVÁK MICHAL HUDČEK NA NÁVŠTĚVĚ V ZS LARY

Ve čtvrtek 25. července 2013 poctil naši Záchrannou stanici LARY svou návštěvou zpěvák Michal Hudček, účastník SuperStar v r. 2005. Pejskům v naší stanici věnoval 50 kg granulovaného krmiva, za což mu ze srdce mnohokrát děkujeme. Zároveň se Michal Hudček rozhodl, že pro hafíky z naší ZS uspořádá koncert. Ale nejen to, rovněž se rozhodl, stát se patronem naší ZS a všech našich psích svěřenců, což nás zahřálo u srdce. Bylo znát, že by si skutečně nejraději odvezl všechny pejsky domů. Ostatně dojmy Michala Hudčeka z návštěvy u nás v ZS LARY si můžete přečíst v jeho příspěvku na facebooku, kde rovněž najdete další fotečky z jeho návštěvy. Ještě jednou Michalovi děkujeme, že si vzpomněl i na opuštěné pejsky a přejeme mu hodně úspěchu v životě a věříme, že zůstane mile lidským a přátelským, jak jsme ho poznali my, v ZS LARY v Hovorčovicích.

Za ZS LARY - Jiří Dvořák

 

Fotografie z návštěvy Michala Hudčeka v naší ZS LARY

 

MHudček_1

MHudček_2

MHudček_3

 

 

 

Děkujeme jménem všech psích svěřenců v naší Záchranné stanici LARY společnosti ePojisteni.cz, s.r.o. za poskytnutý finanční dar. Za obdržený příspěvek bude mj. možné dokončit výstavbu dalšího venkovního výběhu pro pejsky v naší ZS.

Cedule_ePojisteni.cz

 


 Hardcore Tréninky_logo

      HARDCORE TRÉNINKY PRO PSY V ÚTULKU

 

 

Hardcore Tréninky pořádají benefiční Hardcore Kruháče.

 

 

Reportáž FTV Prima z návštěvy v naší ZS LARY

 

 

Třídy 5.A a 5.B ze ZŠ Strossmayerovo náměstí, Praha 7 společně nakoupily deky pro pejsky v naší Záchranné stanici LARY, aby přečkali zimu v teplíčku. Tímto všem dětem, které se na akci podílely, moc děkujeme a těšíme se na jejich jarní návštěvu u nás ve stanici :-)

 

ZŠ Strossmayerovo náměstí

 

 

 

 

Naše VELIKÉ DÍKY patří p. Josefu Doležalovi - Frbul.cz za to, že věnoval naší Záchranné stanici LARY část výtěžku z prodeje nádherného Frbul kalendáře na rok 2013. Konkrétně se jedná o 150 kg krmiva a 2 000,- Kč. Frbul kalendář je celý nafocený z Francouzských buldočků, kteří byli zachráněni z útulků či množíren. Předání proběhlo v ZS LARY v pátek 28. 12. 2012.

 

 Frbul šek

 

 Fotografie z předání darů v ZS LARY (zdroj foto: J. Doležal)Předání darů_Frbul

 

 

 

Tým RubiKonu uspořádal dne 16. prosince 2012 Vánoční RubiKon badminton open MIXŮ 2012, během nějž bylo vybráno na opuštěné a odchycené pejsky v naší Záchranné stanici LARY v rámci dobrovolného příspěvku 3 800,- Kč. Za tento finanční dar zakoupila ZS LARY granulované krmivo. Tímto mnohokrát děkujeme RubiKon týmu, že si pro takto záslužnou akci vybral právě pejsky v naší Záchranné stanici LARY!

 

FOTOGRAFIE Z TURNAJŮ

 RubiKon tým
Tým RubiKonu a sám Mistr (Jiří Dvořák) ve žlutém ;-)

 

Master himself in yellow
Kohopak to tu máme???

 

Siesta
Zasloužená siesta po sportovním výkonu (všimněte si, jak Mistr lačně kouká po občerstvení ;-)

 

  

PODĚKOVÁNÍ RUBIKON TÝMU:

RubiKoňáci v Záchranné stanici LARY dne 6. října 2012 - fotogalerie z návštěvy a předání dobrůtek (zdroj: web stránky RubiKonu www.radostvpohybu.cz).

 

 

 Pozvánka na společné zdobení vánočního

  stromu v ZS LARY v sobotu 15. 12. 2012

  od 14.00 hod.

 

 

ZVLÁŠTNÍ PODĚKOVÁNÍ

 

Naše Záchranná stanice pro odchycená a opuštěná zvířata LARY děkuje paní Štěpánce Heřmánkové - pedagožce, sopranistce - a celému kolektivu Základní umělecké školy Marie Podvalové, Praha 9-Čakovice za zorganizování pomoci pro zvířata v naší Záchranné stanici. Rovněž děkujeme paní Štěpánce Heřmánkové za osobní obětavou pomoc našim psím svěřencům a za to, že neváhala s žádostí o pomoc kontaktovat své známé a blízké, kteří na její žádost obratem zareagovali.

Jiří Dvořák - LARY

  

Benefiční koncert k Mezinárodnímu dni zvířat na podporu

ZS LARY

 

 

Poděkování ZUŠ M. Podvalové - Benefiční koncert

 

 

  

 

PODĚKOVÁNÍ ZÁCHRANNÉ STANICE LARY

TELEVIZI PRIMA FAMILY

 

 

Děkujeme televizi Prima family za odvysílání reportáží ohledně pomoci naší Záchranné stanici LARY v hlavní večerní zpravodajské relaci ve dnech 6. a 7. srpna 2012. Naše velké díky patří především paní reportérce MICHAELE NOVÁKOVÉ a celému realizačnímu týmu televize Prima family. Odvysílané reportáže vyvolaly obrovský zájem o zvířata v naší Záchranné stanici LARY, zároveň i vlnu solidarity u diváků televize Prima family z celých Čech a Moravy, kteří neváhali okamžitě poskytnout nejen materiální, ale i finanční pomoc.

Jiří Dvořák - LARY

 

PODĚKOVÁNÍ VŠEM HODNÝM LIDEM A PŘÁTELŮM ZVÍŘAT, KTERÝM NENÍ LHOSTEJNÝ OSUD TÝRANÝCH ČI ODCHYCENÝCH PEJSKŮ V NAŠÍ ZS LARY

Děkujeme všem, kteří podporují naši Záchrannou stanici LARY, ať už materiálně (granulované krmivo, piškoty, dobroty pro pejsky, hračky, odčervovací tablety, vodítka a ostatní potřebné věci), či finančně.

Jiří Dvořák - LARY

 

 

OKULTĚNÍ 2011: Plakát s programem

V pátek 29. 4. 2011 se konal od 14.00 do 19.00 hodin v Celetné 20, Praha 1 studentský umělecký festival se sedmiletou tradicí Okultění 2011. Součástí  programu byla sbírka na pomoc naší Záchranné stanici LARY. Akci každoročně pořádají studenti Katedry teorie kultury a letos ji druhým rokem organizovalo občanské sdružení Culto - asociace kulturních otázek www.culto-ako.cz/cs. O festivalu Okultění si můžete přečíst zde.

 

Charitativní koncert věnovaný naší ZS LARY konaný 19. 4. 2011.

Charitativní koncert byl pořádán občanským sdružením Gaudium Cantorum ve spolupráci se Základní uměleckou školou Marie Podvalové.

 

ZS LARY na Festivalu Dítě v Dlouhé - 20. až 21. 3. 2010

 

4. Hovorčovický den dětí se Záchrannou stanicí zvířat Lary a jejími mazlíčky

3. Hovorčovický den dětí se Záchrannou stanicí zvířat Lary a jejími mazlíčky

2. Hovorčovický den dětí se Záchrannou stanicí zvířat Lary a jejími mazlíčky

1. Hovorčovický den dětí se záchrannou stanicí zvířat Lary a jejími mazlíčky

 

 

DEN IZS - 18. 9. 2010