Jdi na obsah Jdi na menu
 


Our little cat27LETÉ VÝROČÍ NAŠÍ ZÁCHRANNÉ STANICE A ODCHYTOVÉ SLUŽBY LARY PRO PRAHU A STŘEDOČESKÝ KRAJ

 

 

 

Naše Záchranná stanice a Odchytová služba LARY vznikla v r. 1997 a je první ve středních Čechách, která je v provozu 24 hodin denně. Za dobu těchto 27 let jsme odchytli bezpočet psů, koček a jiných zvířat. Odchyty byly velmi náročné, zažili jsme kruté zacházení se zvířaty, ale bohudík i situace se šťastným koncem. Naše Odchytová služba LARY je k dispozici všem operačním důstojníkům Policie ČR v Praze a středních Čechách, Městské policii v Praze a IZS Středočeského kraje, dále městským, obecním úřadům a justici ČR. Jsme převážně voláni k exitu osob, autonehodám, případům týraných, opuštěných zvířat či k volně žijícím zvířatům - labutím, dravcům aj.

 

Apelujeme na všechny majitele psů, koček a jiných zvířat, aby své zvířecí miláčky čipovali, což významně přispěje k tomu, že bude v záchranných stanicích a útulcích co nejméně opuštěných zvířat.

 

 

►►►DŮLEŽITÉ - PRO MĚSTSKÉ / OBECNÍ ÚŘADY

Chceme apelovat na všechny městské, obecní úřady, které nemají zájem, nechtějí hradit náklady spojené s odchytem a izolací zvířete: dle § 46 písm. d) zákona č. 166/1999 Sb., veterinární zákon, ve znění pozdějších předpisů, hradí obec náklady spojené s odchytem a izolací odchyceného zvířete, není-li jeho chovatel znám.