Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový systém k pronájmům bytů RPG

30. 7. 2009

Před třemi týdny informoval (Horník č. 26) o zavedení nového systému pro získání pronájmu bytů společnosti RPG Byty zaměstnanci OKD. Nyní všem  oznamujeme, že nový systém se již rozběhl. Pokud má zájemce schválenou žádost o pronájem bytu a je zařazen v interním pořadníku, může si konkrétní byt vybrat z průběžně aktualizované nabídky bytů, kterou najde v většinou vždy v přízemí správních budov  příslušných dolů  OKD .

Na každé nástěnce jsou uvedeny dvě nabídky bytů RPG. První je přednostní nabídka bytů, která je k dispozici pouze zaměstnancům OKD po dobu 5 dnů. V případě zájmu o byt z této nabídky kontaktujte administrátorku bytové agendy paní Muchovou telefonicky na 596 451 634 (interní linka na VOJ ČSM 1634) nebo na 725 083 318 nebo e-mailem na iveta.

muchova@okd.cz.

 

Druhá nabídka bytů vyvěšená na nástěnce je volná, která je poskytována celé veřejnosti. I u této volné nabídky mají zaměstnanci OKD výhody (sleva 15 % a jednoměsíční kauce). U volné nabídky bytů kontaktujte přímo specialisty

pronájmu RPG Byty, jejichž profi l najdete přímo u nabídky. Doufáme, že zájemcům zjednodušení systému pronajímání bytů RPG bude vyhovovat a všichni najdou požadované a příjemné bydlení.

 

Nový systém pronájmu bude možná platit i pro naše zaměstnance VOKD.

Zatím bylo zahájeno jednání se společnosti RPG a dle dostupných informací to vypadá, že na naše zájemce bude pohlíženo jako na zaměstnance OKD.

O dalším vývoji Vás budeme informovat.