Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pavel Nedvěd při tréninku české fotbalové reprezentace v Seefeldu. Čeští fotbalisé Tomáš Galásek, Tomáš Ujfaluši, Marek Jankulovski a Zdeněk Grygera se radují po vítězné baráži s Norskem. Jan Koller na tréninku české fotbalové reprezentace před přípravným utkáním na MS s Kostarikou.

Jednou z největších zbraní českých fotbalistů na šampionátu by měl být útočník Jan Koller. Nedávná posila Monaka se do hry včas vrátila po zranění kolenních vazů a před startem šampionátu je ve formě. "Cítím se dobře, síly mám dost," řekl novinářům po pátečním tréninku Koller.Tomáš Rosický a Milan Baroš při tréninku české fotbalové reprezentace v Seefeldu.Pavel Nedvěd jako kapitán reprezentace.fotbalové mistrovství světa v Německu po 16 letech

Sen skončil, čeští fotbalisté jedou domů

Jan Polák zápas s Itálií ani nedohrál.

Smutný konec má české vystoupení na fotbalovém mistrovství světa v Německu. Po čtvrteční prohře s Itálií 0:2 česká reprezentace na šampionátu balí kufry. Stejně jako proti Ghaně vstřelil první gól soupeř a znovu přišli Češi o vyloučeného hráče. Zoufalou snahu o vyrovnání ukončil gól Inzaghiho tři minuty před koncem.

Staroměstské náměstí fotbalistům i přes prohru tleskalo

Život jde dál, pokusí se o další šampionát," řekl jeden z fanoušků, který před úvodním výkopem zápasu věřil ve vítězství Česka 2:1. "Alespoň jsme se dostali na MS.

Hráči

Brankáři: Petr Čech (Chelsea/ENG), Jaromír Blažek (Sparta Prague), Antonín Kinský (Ramenskoye/RUS)

Obránci: Zdeněk Grygera (Ajax/NED), Marek Jankulovski (AC Milan/ITA), Martin Jiránek (Spartak Moscow/RUS), Pavel Mareš (St. Petersburg/RUS), Radoslav Kováč (Spartak Moscow/RUS), David Rozehnal (Paris Saint-Germain/FRA), Tomáš Ujfaluši (Fiorentina/ITA)

Záložníci: Tomáš Galásek (Nurenberg/GER), David Jarolím (Hamburg/GER), Pavel Nedvěd (Juventus/ITA), Karel Poborský (Česke Budějovice), Jan Polák (Nurenberg/GER), Jaroslav Plašil (Monaco/FRA), Tomáš Rosický (Arsenal/ENG), Libor Sionko (Celtic/SCO)

Útočníci: Milan Baroš (Aston Villa/ENG), Marek Heinz (Galatasaray/TUR), Jan Koller (Monaco/FRA), Vratislav Lokvenc (Salzbourg/AUT), Jiři Štajner (Hanover/GER).český tým