Jdi na obsah Jdi na menu
 


Puťák po Moravě pro M+M

Na týdenním puťáku jsme naposledy byli už před více jak pěti lety a tak jsme se rozhodli, že bychom mohli opět někam vyrazit, protože týdenní puťáky vždy stály za to.

Naším cílem budou zajímavá místa na Moravě, kam se normálně s oddílem nedostaneme, protože než bychom tam dojeli tak bychom mohli jet zpět a také by to nebylo ekonomicky výhodné. Trasu zatím nemáme ještě úplně naplánovanou, ale určitě navštívíme místa jako Kroměříž (památka UNESCO), Rožnov pod Radhoštěm, Zbrašovské aragonitové jeskyně, Hranickou propast (celková potvrzená hloubka suché i mokré části je minimálně 289,5 m, což ji činí nejhlubší propastí ve střední Evropě) a spoustu dalších míst.

V průběhu celého puťtáku nepůjde o to ujít co nejvíce kilometrů, ale navštívit zajímavá místa, která stojí za shlédnutí.

Co se týče organizace, tak počítáme, že bychom vyráželi v sobotu 2.7. z Prahy a v pátek 8.7. nebo v sobotu 9.7. bychom dorazili přímo na naše tábořiště pod Ronovcem.

Cena za samotný puťák není stanovena, protože počítáme, že M+M se pak zúčastní tábora - takže cena za celé 3 týdny bude 3 300 Kč (stejná cena jako v loni za 3 týdenní tábor).

Myslím si, že to bude parádně prožitý týden, na který jen tak nezapomenete.


Další informace se zde objeví na začátku června. Případné dotazy směřujte k mojí osobě -  Krtek 604 773 140

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář