Name: Petr Chmel
Geboren: 28.02.1970, Velké Meziříčí CZ,
Familienstand: Verheiratet
Web: www.petrchmel.estranky.cz
Ausbildung:
Tourismus und Hotelfachschule Velké Meziříčí CZ 1985-1988
Fach Hotelbetrieb und öffentliche Verpflegugn,Maturaabschluss
Mittlerefachlehrschule,Velké Meziříčí CZ 1984-1985
Fach Koch/Kellner
Kenntnisse:
Sprachen: Deutsch - Perfekt
Tschechisch - Perfekt
Englisch - Gut
Russisch - Gut
Andere Kenntnisse: Führerschien B,
PC – MS Windows, Internet, MS Office
Frühere regelmäsige teilnahme beim Kochduel im Tschechischem Fernsehen
Berufpraxis :
Unilever food solutions ab 04 2011
AD Bezirksleiter
Hotel Therme Laa****Superior 2010-2011
Souschef
Alpenhotel Gösing **** 2008-2010 Küchenchef
Hotel & Restaurant Gut Annental 2008/04 -07
Küchenchef
Hotel Therme Laa & Spa**** Superior, 2005 - 2008
Chef Saucier, und Vertretung des Küchenchefs
Schlank – Schlemmer Hotel Kürschner **** 2004 - 2005
Kötschach-Mauthen, A
Küchenchef
Dorfhotel Tannenhof **** 2003 - 2004
St Johan i. Pongau;A
Souschef
Global River Cruises CH 2003
River Duches *****
Souschef
Schlosshotel Seewirt **** 2002 - 2003
Turracher Höhe, A
Souschef
Hotel Schloss Weitenburg ***,D 2002
Freiherr von Rassler Jun., Starzach-Weitenburg,D
Chef de Partie
Restaurant Forrenberg 2000 - 2002
Winterthur, CH
Küchenchef- stv.
Restaurant Arsana 1996 - 1999
Duty free Shop Hevlin
Chefkoch
Hotel Atlantis *** 1994 –1996 Brno, CZ
Chefkoch
Dettingen a. d. Erms, D
Alleinkoch
Gasthaus Linde 1991 - 1993
Gesetzliches Wehrdienst 1989 - 1990
Hotel Drei Brunnen*** 1988 - 1989 Alleinkoch
Schullungen und Kurse:
10. 2005 HACCP
Hygiene und Lebensmittel verordnung in Gastroniomie
6.2006
Strauss – kochen mit leidenschaft
5.2007 HACCP
Ich besitze eine EU-FREIZIGÜGKEITSBESTÄTIGUNG
Životopis
Jméno: Petr Chmel
Narozen: 28.02.1970, ve Velkém Meziříčí
Rodinný stav: ženatý
Web: www.petrchmel.estranky.cz
Vzdělání:
1984 – 1985 Střední odborné učiliště Velké Meziříčí
- obor kuchař – číšník
1985 – 1988 Stření hotelová škola Velké Meziříčí
- provoz hotelů a veřejného stravování, maturita
Znalost Jazyků: NJ – výtečně
AJ – hovorově
RJ - částečně
Jiné znalosti: PC – MS windows, Internet, MS office
Řp – sk B
Dřívější pravidelné učinkování v TV Prima – Prima vařečka
Profesionální praxe:
Unilever food solutions Austria od 04 2011
Oblastní manager
Hotel Therme Laa,**** Superior 2010 - 2011
Souschef
Alpenhotel Gösing 07/2008
Šéfkuchař
Hotel & Restaurant Gut Annental 04-07/2008
Šefkuchař
Hotel ThermeLaa&Spa****Superior, 2005-2008 Laa a.d.Thaya,A Chef Saucier,
Schlank – Schlemmer Hotel Kürschner **** 2004 2005 Kötschach-Mauthen, A
Šéfkuchař
Dorfhotel Tannenhof **** 2003–2004 St. Johan i.Pongau,A Souschef
MV River Duchess***** 2003 Global River Cruises GmbH, CH Souschef
Schlosshotel Seewirt **** 2002-2003
Turracher Höhe, A
Souschef
Hotel – Schloss Weitenburg *** 2002
Freiherr von Rassler jun., Starzach-Weitenburg,D
Chef de Partie
Restaurant Forrenberg 2000 - 2002 Winterthur, CH Zástupce šéfkuchaře
Restaurant Arsana 1996 - 1999
Duty free shop Hevlin,CZ
Chefkoch
Hotel Atlantis *** 1994 –1996
Provozní
Gasthaus Linde 1991-1993 Dettingen a.d.Erms Kuchař
Vojenská základní služba 1989-1991
Vedoucí vojenské závodní kuchyně
Litoměřice
Hotel Tři Studně 1988-1989
Kuchař
Školení a kursy:
10. 2005 HACCP
Hygiena a zacházení s potravinami v Gastronomii
6.2006 Pštros – vaření s citem
5.2007 HACCP
Vlastním Eu – pracovní povolení
Komentáře
Přehled komentářů
JJ!! a málem bych zapomněla, pro mě jsi lepší kuchař než ten Babica z TV Nova to ty by jsi tam měl být, si ho neviděl dneska na Nově = katastrofa, kdyby jste takovej pořad měli ty a Franz tak jste superhvězdy!! :-))
RE:
(kamicek, 18. 10. 2008 22:39)ahojky máš to tady moc pěkný MTMR Tati!! :-* ale stejně jsem lepší, :-)když jsem se naposledy dívala měla jsem za asi 5 měsíců 890 návštěv :D chi chi
RE: www.drwho.estranky.cz :-D
(kamicek, 18. 10. 2008 22:43)