Jdi na obsah Jdi na menu

Call of Duty 2

Minimální požadavky: Windows 2000, XP, procesor 1700MHz, pami? 256MB RAM, 4.00GB volno na disku, DVD ROM, grafická karta Ati Radeon 8500 a vyšší a nebo nVidia GeForce 2Ultra, GeForce 3/Ti, GeForce 4/Ti a vyšší.

singleplayer: Call of Duty 2 je válečná 3D akce od týmu Infinity Ward a společnosti Activision, která hráče obsadí do role čtyř vojáků, jenž ve svých individuálních kampaních musí překonávat celou řadu smrtelně nebezpečných bojových situací. Hráč má na výběr několik možností, jak se veškerým obsahem hry prokousat. Může postupně absolvovat všechny čtyři kampaně v řadě, nebo si může vybrat kteroukoli bitvu z kterékoli kampaně pro instantní bojový zážitek.

Díky nové týmové spolupráci mezi hráčem a jeho NPC spolubojovníky, upravené struktuře map a větší rozloze je možné zadané úkoly plnit několika odlišnými způsoby a kromě jiného používat i skutečnou bojovou taktiku.

Call of Duty II využívá nového proprietárního enginu i AI technologie, díky níž je možné hráče postavit před řadu obtížných voleb řešitelných pouze pomocí efektivní týmové spolupráce. Visuální efekty (kouř z výbuchu granátu) a efekty počasí (písečná bouře v Africe, sněžný blizzard v Rusku) mají přímí vliv na průběh mise, což jen umocňuje realistický herní zážitek.

multiplayer: Jedná se bezesporu o jednu z nejpopulárnějších multiplayerových her. Vždy na mapě hrají němci proti spojencům (američanům, rusům, britům) za jaké spojence budete hrát záleží na mapě-ruské mapy-rusáci, afrika-briti, francie-američani.

Multiplayer běží na několika modech. Jde o Deathmatch DM - zde nemáte přátelé ani spojence, vše co hýbe je nepřítel, tudíž vaše kořist... Team Deathmatch TDM - zde proti sobě hrají dva týmy, vyplácí se pracovat teamově a nenabíhat jen tak z ničeho nic do mušky nepříteli. Search and Destroy S&D - jedná se asi o nejoblíbenější mod, opět dva týmy proti sobě, němci mají za úkol ubránit své zbraně (tanky, obrněné transportéry, děla apod...) naopak spojenci mají za úkol tyto zbraně zničit, toho dosáhnou položením bomby na tato místa. Kolo končí ve chvíli kdy bouchne bomba, když jedna strana ztratí posledního vojáka (ovšem když je položená bomba a spojenci jsou již mrtví, tak musí němci bombu zneškodnit, jinak prohrají), dále když němci zneškodní bombu, nebo když dokáží zbraně po určitou dobu ubránit a spojencům se nepodaří položit. Při tomto modu je velice důležitá znalost mapy a také taktika, když třeba správně hodíte granát, můžete zabít několik nepřátel najednou, také jsou místa, kterýmí nepřátelský voják pokaždé projde nebo je tam ukrytý, když znáte tato místa, tak máte prakticky 100% šanci na frag. Je zde takové pravidlo, že němci jsou při bránění zbraní dost často někde zakempeni, to neznamená, že když nikoho nevidíte, že tam nikdo není :) Headquarters HQ - boj o rádio-dva týmy, úkolem jednoho týmu je zbudovat na určitém místě mapy rádio a poté ho bránit před zničením druhým týmem. Capture the Flag CtF - docela oblíbený mod, úkolem jednoho týmu je ukořistit soupeřovu vlajku a donést ji na místo své vlastní vlajky. Úspěšní jste pouze tehdy, je-li vaše vlajka tam, kde má být, pokud tomu tak není, musíte svojí vlajku sebrat nepříteli, vrátit na původní místo a pak máte vyhráno... Rifles only Team Deathmatch RoTDM - nejdená se o klasický mod, ale na serverech si ho můžete dost často zahrát, jde o stejný typ hry jako TDM ovšem zde máte k dispozici pouze pušky, pistolku tady taky nehledejte, zde se asi nejlépe pozná jaký má kdo skill...

CoD 2 si můžete v současnosti zahrát na třech verzích, 1,0 1,2 a 1,3. Nevím jak je tomu u v 1,2 ale v 1,3 má punkbuster, chili máte docela solidní jistotu, že nehrajete proti bandě cheaterů. Jinak na v 1,3 by jste měli mít originální verzi hry, servery požadují originální CD key a také se vám může stát, že dostanete hardware ban, na takto zabanovaném počítači si multiplayer už nezahrajete... Bez originálky si také nikdy nezahrajete slušnou ligu s krásnými finančními cenami. Nejhranější verze na našich komerečních serverech je v 1,0 po připojení na GP nebo GZ se ale často budete divit jací hráči se zde pohybují-cheaty, vulgarismy, nadávky a vše možné je zde na denním pořádku. O tyto servery se Admini ani moc nestarají, proto jestli si chcete pěkně zahrát, tak spíše verzi 1,3. Bude to znít, jako bych vás nabádal ke koupi originální hry a je tomu tak! Když vás tato hra chytne a budete jí hrát každý den, tak asi pochopíte, že je lepší do toho pár stovek vrazit, jednak budete mít lepší podmínky ke hraní a taky dobrý pocit, že vlastníte tuto báječnou hru v originálním podání. V sekci servery vám přidáváme pár typů na některé někomereční servery zde u nás a v zahrančí... ( samozřejmě ve verzi 1,3 ;-) )

Kde zakoupit nejvýhodněji CoD2!!!

http://shop.gamepark.cz/akce-call-of-duty-2-cz-p-5819.html?osCsid=8f23146e6bb14463f9adeaba8e669ca4

  • česká verze z GameParku

http://eshop.megahry.eu/Activision/Call-of-Duty-2-PL_g35.html

  • anglická verze s polskými titulky, sice trochu divný, ale je to asi nejvýhodnější
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář