Jdi na obsah Jdi na menu
 


„O pohár Chodska“ Domažlice 9.10. 2010

12. 10. 2010

 

         Na úvod podzimní sezóny cestovala děvčata sportovní gymnastiky Pelhřimov až do dalekých Domažlic kde byl pro ně připravený 19.ročník závodu s názvem "O POHÁR CHODSKA“. Šedesát dobře připravených gymnastek z Prahy, Mostu a Příbrami , dokazovali jak velká je na tomto závodu konkurence.
         Hned v prvním závodě, který obsahoval trojboj (kladina,prostná a přeskok) se zrodilo překvapení v podobě pelhřimovské gymnastky Zlatky Vratišovské, která sympatickým výkonem vybojovala bronzový kov za 3. místo.
         p1070850.jpg  Bronzová medaile Zlatky Vratišovské
 
         
         Kategorii C-starší žákyně, zastupovala dvojice Eliška Hašková a Lucie Jiříková. Slušný nástup v podání Elišky Haškové bohužel zhatily dva pády z kladiny a tím i propad na celkové 21.místo, nicméně se Eliška prezentovala bojovným výkonem, za který zaslouží pochvalu. Lucie Jiříková zacvičila s ledovým klidem a obvyklou precizností i dost náročné sestavy, které jí vynesli pěknou 4.příčku.
         Zaujalo nás veselé gymnastické vystoupení chlapců z Domažlic těsně před vyhlášením výsledků. Samozřejmě i domažlická děvčata nezůstala pozadu a zakončila závod tanečně laděnou skladbou, za což sklidila hluboký potlesk.
         Celkově velmi poutavý závod nás přesvědčil o nedostatcích , na kterých je potřeba do budoucna zapracovat.
  p1070848.jpg                                                                                                                                                    
Trio našich závodnic.                   zleva:Vratišovská, Jiříková, Hašková

 

 

 

 

 

 

 Děkujeme oddílu Domažlice za pořádání hezkých závodů.

 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>