Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Někteří lidé říkají, že morčata jsou milá,přátelská, ale nudná zvířátka. Není to pravda! Kdo tato malá zvířátka správně sleduje, pro toho se malé zvířátko z klece promění ve vzrušujícího, téměř exotického živočicha s množstvím překvapujícího chování a tělesných potřeb.                    

Každé morče si rádo hraje. Některá morčata radši překonávají překážky,jiná běhají. Tady je pár tipů na hraní z morčetem:

1.Všechny morčata ráda prolézají tmavými chodbami.

2.Morčata, která nemají dostatek pohybu, se nudí.

3.Bludiště pro morčata bude zajímavější, když v cíli bude odměna.

4.Vybuduj pro svá morčata dobrodružné hřiště.

Hodně zábavy!     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reading the fresh blood weight guidelines

(APainnaMiz, 26. 7. 2018 2:00)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-hypertrophie-prostate/

pomoct

(nikola, 17. 1. 2011 16:44)

ahoj promin že otravuju od vánoc mám morčátko ale hrozne se bojí se mám udelat aby se enbálo už vím že když chce jídlo tak si udelá ten svuj zvuk lízá my i prsty ale když chci si ho vzít do náruče tak de do boudy a utíká predemnou jakoby a když ho mám tak nejradeji by chtel zase do klece poradíš my třbea my napiš na ivq jestli máš 420911340 nebo na email Nikola.Vanessa@seznam.cz dekuju moooc

Re: pomoct

(Viktorie, 17. 3. 2012 16:13)

morčátkum trvá než si zviknou a tak ti nezbívá nic jiného než čekat ale však uvidíš že se dočkáš :)

Re: pomoct

(Kačka, 21. 11. 2012 17:39)

Ahoj mám morče Vanilku a ta mi to taky dělala když jsem si jí koupila výš musíš jí každej den brát do ruky a pak když necháš otevřenou klec ta ona vyleze ven:))

Re: pomoct

(jana, 2. 4. 2015 0:24)

Hele, nedávej tomu morčeti boudu, prodože se tam tak zabidlí až nebude chtít chodit ven. A to platí pro všechny co dávají morčatům boudu nabo domeček. Dej ten domek prič a vezmi do ruky co má rádo a nalákej ho ke dvířkám. Pak ho lechce vindej a normálně ho chovem, hlad, jestli má rád drbání na krčku tak i to. A pak mu výrobně nějaké bludiště či něco jiného v čem bude běhat!!(my máme taky morče je moje a jmenuje se Kukýsek[je to kluk] .já jsem mu dala když byl ještě malí malinkej domeček. Pořád se v něm počůrával. Tak jsme mu to daly prič. Teď mu je rok je tlustý ale za to běhá po koberci a na posteli. Hodně si ho chovám a dávám mu často vodu, jídlo[zrní] a když je hezky tak trávu a seno.

Tak doufám že si se trochu poučila tak zatím ahoj, nebo napísanou!!!:)

zivot matyldy

(Petr Vetrovec, 7. 9. 2013 14:40)




jak se mate milovníci morčounu včera sme se neznali a dnes si píšeme do kola
neska mam naštěvu takže to skratim možna mě nikdo z vas zna moje Matydla je supr a co vaše morčata možna sem otravnej tak se nestidte a napište
spatky k věci si hraje a jsme kamosi.
až nato že seji furt psíka poradte co mam dělat fakt nvim ptamse všech .

zivot matyldy

(Petr Vetrovec, 7. 9. 2013 13:03)

ahoj za 1. furt jí hladit a hladit davej ji pampelišku a za 2.skus jí pochvat hodně štěstí

zivot matyldy

(Petr Vetrovec, 7. 9. 2013 12:49)

hele musíš mu pomoc zvednout a cvič ho chodit

svět matyldy

(Petr Vetrovec, 6. 9. 2013 15:56)

Kluci rikaj že je nudná ale když sem jí nechal venku jíst trávu a priběh pes tak začala pískat a pes se lek ajá sem se smál tim chci ríct že morčata sou strašně zajímavá zvířata.Napište svuj príběh a ja vam napišu.
Nedavejte jim sušenky čus.






pomoc

(jitka, 4. 3. 2013 14:13)

ahoj mám morče a nechce lézt co s ním mám dělat?:-(

Morče skáče

(adam, 19. 11. 2012 19:14)

Ahoj ,potreboval bych poradit .Moje morce strasne skace na miste a pak hned bezi do domecku je takove divoke.Nevim jestly neni nemocne nebo sni je.prosim poradte co sni je .Je to samicka a má 2 mesice.Pro skakani piska - nevim jestli to je s radosti nebo bolesti

Re: Morče skáče

(Kačka, 21. 11. 2012 17:36)

Moje morče Vanilka to také dělá a nebo měha sem a tam to nic není bud to je radost,nebo má hlad,nebo žízeňale není nemocné a ani divoké neboj se:))

Samičku nebo samečka předem děkuji za odpověď

(Dominika, 11. 4. 2012 18:19)

Ahoj chci se zeptat je lepší samička nebo sameček u morčete nechtěla bych aby bylo zlé a nebo aby prostě kouslo pro nic zanic tak prosím odepište někdo kdo to budete vědět byla bych nejšťastnější kdyby mi odepsala autorka tohoto bloku nebo někdo kdo opravdu morčátkům rozumí tak předem děkuji všem za odpověď. Dominika

Re: Samičku nebo samečka předem děkuji za odpověď

(Adminka :), 11. 4. 2012 18:37)

Ahojky :) ono záleží na spíš na tom,jaké má to morčátko povahu než na jeho pohlaví.Někteří samečci jsou divočejší než ostatní,ale stejně tak je to i u samiček.Prostě záleží na charakteru.Ale myslim že žádný morčík není sám o sobě agresivní,že tě pro nic za nic kousne.Možná jenom když se s ním odmalička špatně zacházelo a nemá na lidi pozitivní názor.Když se o něj budeš odmalička s láskou starat,brzy pochopí že mu u tebe nic nehrozí a je jedno jestli to bude samička nebo sameček :))

prosím

(anna, 18. 12. 2011 12:29)

Ahoj,prosím poraďte mi,jak mám vytvořit nějakou zábavu pro své nové morče?Kupované si dovolit nemůžu.
Odpovědi přijímám e-mailem! vaculikova.anna@email.cz

moje morce Fifinka tekonynka

(tomas iz , 8. 10. 2011 15:56)

Mila Fifinko
Nekousej nas a hlavne jes mrkvicku a salatek a sve vlastni jidlo.

Prosím o radu...

(Mája, 13. 5. 2011 10:05)

A co když chci aby se hejbalo,ale ono stojí pořád na místě a nic se mu nechce dělat?Co potom mám dělat? DĚKUJI PŘEDEM ZA ODPOVĚD...

Re: Prosím o radu...

(Panička a mokokíííí, 13. 5. 2011 20:27)

Ahojky,no víš,přesně takový problém máme s Čikískem :D Kam ho ráno dáme,tam ho večer najdeme.....Mno,můžeš zkusit jestli půjde třeba za žrádlem,a jestli ne,tak jestli máš tu možnost tak ho dej ven na travičku,protože tam běhá každ=é morčátko.A ještě jedna rada:V bytě morčíka pouštěj spíše na koberci a ne uprostřed pokoje ale někde u stěny,protože tak si bude morčík jistější :))))

morčata nejhezčí zvířata

(nikola borková, 14. 1. 2011 21:43)

morčata jsou mooooc zábavná zvířata:)

zábava

(Dominika Langová, 14. 11. 2010 12:19)

je to fakt pravda?Ano je!!!Docela mě to překvapilo!!!:D je to zábava pro morče ale i pro toho kdo se na to morče zrovna kouká :DD
Takže kdyš jste naštvaný hurá k morčeti :DD
Ten vám tu radost udělá