Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko nepřivezlo ani bod, přípravka doma zvítězila

17. 10. 2017

15.10.2017

8. kolo IV. tř. sk. B

Chotýšany B - Velíš  4:1 (2:1)  

 

Utrápený výkon a bídný výsledek. Přitom ze začátku utkání to vypadalo velice nadějně, už ve druhé minutě utkání si naběhl na pas za obranu D. Toula a sólo s přehledem proměnil. Do velké šance se v 10. minutě dostal J. Kolář, ale tutovku zazdil a vysoko přestřelil. A od té doby začalo naše trápení... V 15. minutě nařídil oboustranně nepřesný rozhodčí proti našemu týmu přímák z hranice vápna a domácí hráč střílel po zemi podél zdi přesně - 1:1. Ve 35. minutě jsme zbytečně přišli o balón a domácí útočník šel ostře do souboje s M. Štikou v brance - prošlo mu to a míč se navíc došoural do sítě - 2:1. M. Štika se po tomto zákroku bohužel zranil a do druhého poločasu se postavil do branky T. Gruber. Domácí ho pak dvakrát prověřili, se střelami z úhlu si ale Růžen poradil. Náš tým se dopředu dostával sporadicky, ale šanci si přece jen vytvořil - bohužel V. Ivanov střílel vedle. Pak jsme se trochu zvedli a byli jsme aktivnější a víc jsme se tlačili dopředu, bohužel v 60. minutě přišel zkrat Pepy Buchala, který za protesty (nepotrestaný faul) viděl nejprve žlutou a vzápětí i červenou kartu! (Od DK si následně vyslouží 5 zápasů stop) Domácí přesilovku zužitkovali v 75. minutě, střelu z vápna T. Gruber neviděl a bylo to 3:1. Snížení pak měli na hlavách oba bratři Jiráčkovi, bohužel žádnému se gólově nezadařilo. Chotýšanští zatloukli čtvrtý hřebíček do naší rakve v 85. minutě, kdy unikl domácí útočník našim pronásledovatelům a podél brankáře uzavřel na konečných 4:1.

Časný gól a pak velká šance našemu týmu spíš uškodily, v hlavách se asi zapnul zrádný mód "to půjde samo". Nešlo. Nešlo to vůbec, naše hra neměla hlavu ani patu. Chvílemi to byl chaos jak organizačně, tak herně (bídné přihrávky, chybějící elán a drajv). Když pak přišel červený blikanec Pepy Buchala, bylo vlastně po zápase.    

Rozhodčí: Kotík

Branky Velíše: 2. D. Toula

Sestava: M. Štika -  M. Kocourek, R. Jiráček(ŽK), P. Mach, P. Jiráček, J. Kolář - M. Spurný, D. Koten(ŽK), O. Štika, M. Šanda -  D. Toula 

Střídali:   V. Ivanov(ŽK), J. Buchal (60. ČK po 2 ŽK), T. Gruber (ve 45. za zraněného M. Štiku), J. Urban

 

 

 

 

15.10.2017

8. kolo OP starší přípravky sk. B

Velíš / Jankov - Sedlec Prčice  11:9 (5:7)  

Náš fotbalový potěr prohrával v prvním poločase už 1:7, nakonec ale dokázal utkání otočit na svou stranu a zvítězil v přestřelce 11:9!

Branky:  5x M. Kopecký, 3x F. Soukup, 3x J. Čermák

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář